Można normalnie expić na PvP, za jeden, nawet przegrany mecz dostajesz expa jak za questa, + glory points, przez co na 60 na starcie będziesz miał 2/4 setu PvP Naciskasz K i tam masz wszystkie kolejki.
NWO klasy,balans,opinie
Mam pytanie, a nie chce tworzyć nowego tematu, można zmienić serwer na którym się gra (z serwera Beholder na np Dragone)?
Jeszcze mam jedną kwestię.Wziąłem sobie Cleric babkę na companiona.Czy waszym zdaniem to dobry wybór dla guardiana?W sumie z clerem na plecach można sporo ciężkich questów wysolować czy dungów.F..ck double post,zagapiłem się .
Czy gra tylko PvP ma sens ? Jak to wygladac bedzie z itemami ?
No będziesz trochę w tyle z itemami, chyba że masz wystarczająco dużo diamentów żeby nadrobić kupywanie na AH
czyli lipa heh a gdzie latwo zdobede itemki w pvm
sa jakies instancje do ktorych dolaczam tak samo jak w do pvp areny ?
@up Tak,oprócz wszelakich lochów,kanałów itp. które przechodzisz w ramach questów.masz też typowe dungeony,wymagające całego party i na nie się zapisujesz.Poza tym jeszcze jest skimrish,to też instancje które robisz w party,tylko z reguły nie są w podziemiach,tylko na otwartym terenie i trzeba ubijać moby których jest masa a na koniec boss.To takie rajdy bardziej.
Ja gram wlasnie tym Clerykiem i powiem ze na PVP jak na cleryka sie doprze spisuje, na dungach jak bylem to tez nikt nie padl wiec chyba sie spisalem.
jak cos to wbijac na mindflayer. nick Dewanso
Siemka.Mam pytanie skierowane do tych bardziej ogarniętych graczy Neverwinter online odnośnie klas w tej grze.Chodzi mi o wasze opinie na temat trudności a także skuteczności grania daną klasą zarówno w pve jak i pvp.Która klasa jest waszym zdaniem bardziej over powered w pvp,która robi duży damage na mobach itd?Jeszcze interesuje mnie kwestia zależności klasy od rasy,wiecie o co chodzi;]?Na razie zdążyłem jedynie porównać Control wizarda(na elfie,nie wiem czy ta rasa to dobry wybór)z Guardian fighterem(na krasiu,ten na pewno pasuje).Zauważyłem,że wizard robi piękny damage oraz dużo łatwiej i szybciej czyści moby niż guardian tracąc w tym samym czasie mniej hp.Jakie są wasze spostrzeżenia i opinie w tej materii?