O banach?

Bez mety mało byś zdziałała. Jest najkorzystanienie rozlokowanie drużyny jakie obecnie może być -.-

Emmm, zdziałał jak już. Wiem że teraz bez mety nie da rady ale przez nią rozgrywka się nudzi (przynajmniej mi). Rozumiem rankedy, bo do nich zawsze się dostosuje ale na normalach pickuje to co chce i ludzie co puszczają flame w lobby to przesada.

Normale to graj jak chcesz ale chodzi tu o rankedy i za troll picki powinny leciec bany :)

nie ma co w gównie rzeźbić dostałeś bana bo jakoś zawiniłeś i tyle ... następnym razem staraj się być lepszy

A gówno prawda, ludzi można tak zadziwić nietypowym pickiem (Malph na mida? Dopiero niedawno to się zaczęło pokazywać, a wcale niegłupi pomysł) że kompletnie nie będą wiedzieli jak przeciwko tobie zagrać. Problem w tym że ludzie widzą ogromną różnicę między magiem na midzie z 0/6/0 a kimś nietypowym na midzie z 0/3/2 - na niekorzyść drugiej osoby (TROLL!). Co nie zmienia faktu że jak się zgadamy z teamem to możliwe że ktoś odpuści grę na ultra serio i pobawi się razem z wami :)

I tak, mam dowody na poparcie swojej teorii - Amumu wygrywający lane z Brandem (kumpel grający tym drugim zlekceważył mumię do pierwszego deada - niestety nie miał pojęcia co z nim zrobić. To było jakiś czas temu, może mumu już dostał jakiegoś nerfa, nie wiem, w każdym bądź razie podciągnął swój team do wygranej... a z metą to nawet wtedy się nie zgadzało). Widziałem też Karmę wygrywającą mida w składzie z Soną AD na bocie (pomysł nienajgorszy, gdyby nie te zasięgi...) :)

Sona AD to dosyć stary build ale nadal jest dobry biorąc pod uwagę że ma boost do ad i ap plus obniza obrazenia przeciwnika plus spowalnia go i na dodatek ma aoe stuna ogarnięta sona pod ad potrafi zrobić taka masakrę ze czacha dymi dodatkowo jeśli ma jeszcze support w stylu soraki to jest naprawdę ciężka do zabicia ze względu na to że też ma heala i dodatkowo nie cierpi na niedobór many dzięki sorace. Pamiętam raz gościu miał nią na rankedzie coś około 21/1 staty jej głównym problemem jest straszny apetyt na manę :) A wracając do tematu to bany za nietrzymanie się mety z jednej strony są uzasadnione bo wszyscy się tak przyzwyczaili do tej mety że z jakimkolwiek innym ustawieniem nie potrafią grać a z drugiej no żesz by ich cholera nie ma nic o tym w regulaminie to niby dlaczego nie mogę sobie wziąć tego co mi się podoba, tylko dlatego że tak się przyjęło ? W takich momentach chce się powiedzieć "bitch plz" na początku LoL był znacznie lepszy więcej się działo było w nim miejsce na kreatywność a teraz co chcę sobie zagrać i ch*j trzymaj się mety mówią. Tak samo pozycja Junglera kiedyś tego prawie nie było i tez było dobrze gra trwała trochę dłużej ale nie trzeba było tak uważać na ganki poza tym jak jeden sobie nie radził to drugi mógł mu pomóc. Ale i tak najgorsze co riot zrobił to obniżenie kasy za killa i asystę mając zgrany team szło wykończyć oponentów w 12-15 minut (zdarzały się takie gry ) wystarczyło zdobyć fb i do tego z 1 normal kill + pare minionów i chociażby takim masterem yi dało radę popchnąć całą linię aż do nexus turretów na jedno podejście.

Witam może sie ktos orientuje po ilu znikają bany i mamy czyste konto?

Dla przykładu . Dostalem juz 3 bany . 4 to kara na pol roku.

ile musze odczekac aby miec czyste konto i dostac 4 bana na 3 dni ? czy jest takie cos ?

czy da sie odrabiac bany?