O banach?

Witam może sie ktos orientuje po ilu znikają bany i mamy czyste konto?

Dla przykładu . Dostalem juz 3 bany . 4 to kara na pol roku.

ile musze odczekac aby miec czyste konto i dostac 4 bana na 3 dni ? czy jest takie cos ?

czy da sie odrabiac bany?

Za opuszczanie gry?

nie nie . chodzi głownie np o flame/feed

Wiesz, zdaje mi się że najłatwiej będzie ci się dowiedzieć na oficjalnym forum LoLa - może jakiś community manager podrzuci odpowiedź.

Moment....4 ban jest na pół roku??!.... kumpel miał juz trzeciego na 2 tyg ale zdjęli jeden tydzien ale pisało na 2 tyg....czyli jego next ban to pół roku?! a nie miesiąc przypadkiem?

I bardzo dobrze ze na pół roku banują już mam powoli dość grania z dzieciakami które cały czas tylko spamują na czacie k**** ch** itp albo bo jak są jako last pick zaczynają trolowac i feedowac oby jak najwięcej banów dla nich i to najlepiej rocznych na IP żeby multi konto nic im nie dało. A odnośnie tematu nie da się odrobić banów z tego co czytałem gdzieś na forum LoLa także następny ban i robisz papa na pół roku :)

Rozumiem że za flame lecą bany, ale za feed? Ta polityka jest trochę nie odpowiednia, czasami nawet bardzo dobry gracz ma zły dzień.

Jeśli próbuję normalnie grać, to oczywiście, że nie, ale są tacy co robią to perfidnie bądź nie grają zespołowo i co chwile pada.

Jeśli próbuję normalnie grać, to oczywiście, że nie, ale są tacy co robią to perfidnie bądź nie grają zespołowo i co chwile pada.

Ahh przypomniała mi się gra rankingowa jakoś na 1600 elo, pewien koleś grający Xinem dawał przeciwnej drużynie kill'e padł około 53 razy xD, Nie mam zielonego pojęcia ale chyba dostał bana na dość długi okres.

Rozumiem że za flame lecą bany, ale za feed? Ta polityka jest trochę nie odpowiednia, czasami nawet bardzo dobry gracz ma zły dzień.

To też przecież nie każdy mecz gdzie masz 0/7/2 to feed. Znaczy, może inaczej - feed, ale nie intentional (a o te słówko się wszystko rozbija). Zdaje mi się że na trybunale ludzie biorą to pod uwagę, jeszcze nigdy bana za słabe staty nie dostałem.

Bo ban nie opiera się na jednym zgłoszeniu tylko np.3 a jak się otrzymało 3 bany za feed to ciężko mówić o złym dniu.Flame to już w ogóle chamizna i o tym nie warto rozmawiać.

Karthas ma rację. Jeśli w krótkim okresie czasu ma się reporty z gry za feed to wtedy leci się do trybunału.

Czyli mogę spać spokojnie. :) Gram już trochę jeszcze nie miałem bana i mam nadzieję że tak pozostanie.

Moim zdaniem za flame powinny najostrzejsze bany leciec z miejsca pierwszy na 2 tygodnie momet neo kidy by znikly z tej gry albo przestalyby pyskowac , feed ban to tylko za specjalne feedowanie a nie za to ze Ci nie idzie lub przeciwnik jest za dobry dla Ciebie ale to da sie szybko ogarnac , a za troll pick odrazu na 3 dni wtedy lol stalby sie lepsza gra:)

ile musze odczekac aby miec czyste konto i dostac 4 bana na 3 dni ? czy jest takie cos ?czy da sie odrabiac bany?

Z każdym ban(anem) kara jest coraz bardziej surowa i nie da się tego w prosty sposób zmienić. Jeżeli zależy Ci na koncie to staraj się nie flameować i nie opuszczać gry wiadomo każdy ma swoje słabe momenty i trzeba się z tym pogodzić. Proponuje Ci znaleźć jakiś inny sposób na rozładowanie emocji dla przykładu ja po każdej 'nerwowej' rozgrywce ide sobie ponawalać w worek treningowy i na nim rozładować agresję. Możesz również zmienić podejście do gry i nie brać jej tak na powważnie oraz próbować czerpać z niej radość jak panowie z tego kanału:http://www.youtube.com/user/Yackoob.

Moim zdaniem za flame powinny najostrzejsze bany leciec z miejsca pierwszy na 2 tygodnie momet neo kidy by znikly z tej gry albo przestalyby pyskowac , feed ban to tylko za specjalne feedowanie a nie za to ze Ci nie idzie lub przeciwnik jest za dobry dla Ciebie ale to da sie szybko ogarnac , a za troll pick odrazu na 3 dni wtedy lol stalby sie lepsza gra:)

Troll pick?? co to oznacza mam rozumieć , że nie mogę wziąć jakiegoś champa?? to po co on w grze niech go wyrzucą jak nie mogę nim grać, czy może chodzi o nie trzymanie się mety?? meta nie jest ustalona przez riot , więc z jakiej racji mam robić to co wymyślili inni gracze. Najbardziej mnie irytuje jak riot ściąga perma bany to na cholere one są. Co do tematu nie lepiej było by się spytać na oficjalnym forum gdzie dostaniesz rzetelną odpowiedz.

Troll pick?? co to oznacza mam rozumieć , że nie mogę wziąć jakiegoś champa?? to po co on w grze niech go wyrzucą jak nie mogę nim grać, czy może chodzi o nie trzymanie się mety?? meta nie jest ustalona przez riot , więc z jakiej racji mam robić to co wymyślili inni gracze. Najbardziej mnie irytuje jak riot ściąga perma bany to na cholere one są. Co do tematu nie lepiej było by się spytać na oficjalnym forum gdzie dostaniesz rzetelną odpowiedz.

Z tego co wiem Meta została wymyślona przez graczy z Topki a nie Riota. Co nie zmienia faktu że trzymanie się jej jest dla mnie beznadziejne, jeba* mete.

LOL jest gra druzynowa jezeli nie umiesz dostosowac sie do swojej druzyny to nie graj , jezeli chodzi o troll picki chodzi mi o te rankedowe niestety nie zawsze mozna grac swoja ukochana linie czesto i gesto musze robic za support i nie placze bo jestem last pickiem tylko biore to co team potrzebuje a nie zachowuje sie jak pajac i trolluje , a takie zachowanie jest poprostu wkurzajace niedosc ze czekasz az wszyscy wybiora champa to ten ostatni zamiast wziac supp (czy co tam potrzeba) to bierze np. trynde bo nim nalapal na normal game 31/5 i uwaza ze na rankedzie zrobi to samo i wychodzi na to ze jest wardem w teamie nawet gorzej bo za rozwalenie warda masz tylko 25g , dlatego uwazam ze za troll pick na rankedzie z wejscia 3 dni albo trolle by przestaly grac rankedy albo by sie nauczyly pickowac

PS. Swiatem MMO rzadzal nie pisane zasady

Pozwól ,że Ci coś wyjaśnie.Wyrażenie troll pick ma zastosowanie w grach rankedowych.

Jeżeli jesteś first/second pickiem powinnieneś dla dobra swojej drużyny wybrać ad/carry ,support.A jeśli wybierasz ap/top/junglera wtedy jest to troll pick,bo ułatwiasz wybór drużynie przeciwnej.Dodatkowo jeśli tłumaczysz się że nie umiesz grać supportem to znaczy ,że jesteś pozbawiony rozumu bo idac na gry rankedowe, powinnieneś umieć grać każdym rodzajem postaci.

Pozdrawiam

Kartuś

Z tego co wiem Meta została wymyślona przez graczy z Topki a nie Riota. Co nie zmienia faktu że trzymanie się jej jest dla mnie beznadziejne, jeba* mete.

Bez mety mało byś zdziałała. Jest najkorzystanienie rozlokowanie drużyny jakie obecnie może być -.-