O co chodzi z GoldPackiem?

Witam. Chcę sobie pograć w Aiona, lecz nie pokoi mnie jedna rzecz. Mianowicie, o co chodzi z tym gold packiem ? Czy jest on potrzebny do gry, jakie daje bonusy i czy można go kupić za kasę realną czy wirualną ( w grze ) ?

http://www.aionfreet…eaturesdetails/ , można go kupić za walutę w grze,oraz np na allegro http://allegro.pl/aion-gold-pack-premium-30-dni-kinah-15-zl-pewnie-i2561583740.html , tanio ;)

Dodam tylko tyle, że spokojnie można nazbierać na gp robiąc qesty, ale dużo czasu to zajmie. Moim zdaniem lepiej kupić pierwszego gp, a na kolejnego uzbierać kasę i kupić za walutę w grze.

A tak wlasciwie, to co to są te GoldPacki? Coś jak premium?

Dokładnie, w mocnym uproszczeniu: goldpack = premium. Tabelka podana w linku powyżej wszystko obrazuje

Za tak głupi temat powinieneś dostać z miejsca dożywotniego bana. Lepiej nie zabieraj się za Aiona, bo przez ludzi takich jak ty gra traci poziom, a i tak nic nie osiągniesz, bo nie będziesz potrafił zrobić questów, w których trzeba pomyśleć.

+ żeby nie było że offtop:

Gold packa możesz kupić nawet na allegro za 15zł i to się najbardziej opłaca.

Bez gold packa nie możesz dawać trade , używać auction house i kupować ze sklepów. Uzbieraj 15m i kup :D

@up , nie przez takich jak on tylko takich jak ty ta gra traci poziom...

up popieram :x

Za tak głupi temat powinieneś dostać z miejsca dożywotniego bana. Lepiej nie zabieraj się za Aiona, bo przez ludzi takich jak ty gra traci poziom, a i tak nic nie osiągniesz, bo nie będziesz potrafił zrobić questów, w których trzeba pomyśleć.

Bo nie wie co to Gold Pack? :D

Gold Pack ma zastępować abonament w tej grze. Daje Ci normalne resety dungeonów i parę innych możliwości, których nie pamiętam.

Na pewno nie blokuje Ci gry do jakiegoś lva, wszystko możesz wbić za darmo, tylko dużo dłużej, a normalne resety dungeonów są wręcz absurdalne, więc na max lvl gold pack to podstawa, ale z początku nie tak koniecznie.

Nie chcem tu promować niestosownych czynów ;]Ale ja zrobiłem tak ,że kupiłem na allegro kinah[waluta w grze Aion] od gościa i za tą kase kupiłem gold packa i jeszcze na seta starczyło[kupiłem celestiala bo grałem assasinem].Pamiętam ,że gold pack chodził po 16pln nawet czasem ,czasami drożej 30pln nawet.Nie wiem jak to wygląda teraz po update do 3.0 .

@up , nie przez takich jak on tylko takich jak ty ta gra traci poziom...

Hah skąd wiesz, że gram w Aiona? Może przestałem pół roku temu a ceny monitoruje z ciekawości? Nie mówiąc już o tym, że wiesz jak prowadziłem postać. Brawo.

Autorze tematu, z twoim IQ nie ma szans, że zdobędziesz 15milionów na GP, tak więc jeżeli jakimś cudem uda ci się wkręcić do świata Atrei to jedynym wyjściem jest zakup na allegro -> 15zł.

Pozdrawiam serdecznie.

Hah skąd wiesz, że gram w Aiona? Może przestałem pół roku temu a ceny monitoruje z ciekawości? Nie mówiąc już o tym, że wiesz jak prowadziłem postać. Brawo.Autorze tematu, z twoim IQ nie ma szans, że zdobędziesz 15milionów na GP, tak więc jeżeli jakimś cudem uda ci się wkręcić do świata Atrei to jedynym wyjściem jest zakup na allegro -> 15zł.Pozdrawiam serdecznie.

"Aion - Valyris - 27+ - Anuhart - Divine Annihilators", "Twoje MMO Aion".

+ fajnie, że oceniasz ludzi nie znając ich :3

P.S. Naucz mnie badać IQ człowieka przez internet, nie przeprowadzając żadnego testu, plox ..

"Aion - Valyris - 27+ - Anuhart - Divine Annihilators", "Twoje MMO Aion".

Podaj mi jeszcze datę aktualizacji profilu i sygnaturki to może wtedy będziesz miał pewność.

+ fajnie, że oceniasz ludzi nie znając ich

A czytałeś wypowiedź KissXsiXsksikahsjxXhask ? Sam mnie osądził, że psuję grę.

Nie róbcie offtopu.

@Up

Nie rozumiem, chodzi ci o to, że zamiast niepokoi napisał nie pokoi? Jak nie, to nie mam pojęcia czemu się spinasz.

No proszę cię. Wpisujesz w google Aion Gold Pack i.. http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/ wszystko dokładnie wyjaśnione. Czyżby nie znał inglisza?

Dobra weź wyjdź Kheldar, bo się ośmieszasz. NIKT twoich wypocin nie chce czytać ..

Ojoj, nie wiesz co napisać? :<

Już wychodzę. Pędem.

Jeszcze jeden post nie na temat i polecą warny. Autor pyta się tylko o Gold Packa. Kheldra warn za offtop bo przesadził.

Pierwszego gold packa najlepiej jest kupic z oficjalnem strony poniewaz z tego co wiem po jego koncu dostaje sie status vetererana którego nie dostaje sie za gold packa zakupionego za kinah(allegro tez nie).

Jak aktywnie grasz w Aion'a, to tyle ile kosztuje gold pack ma sie nijak do takiej sumy gotówki jakiej ma sie na +40 lvl -.- Kupisz sobie gold packa i spokojnie bedzie ci starczyło na inne rzeczy (bo tak jest w moim przypadku, gram assa)