Witam!
Chciałem napisać ten temat już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz wzięło mnie na wypocenie swoich wymagań co do filmu. Filmy, które ostatnio mnie zaczarowały. Szukałem im podobnych:
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic - klimat średniowiecza, potyczki z prawem, listy gończe, czarownice, łowcy demonów itp. - mniam!
Django - współczesny Western z nutką humoru jak i ostrych akcji. Czekam aż Jeździec znikąd(The Lone Ranger) wyjedzie na DvD, albo pojawi się w znośnej jakości w internecie. (Oglądałem jeszcze But Manitou). Proszę Was tylko o nie podawanie starych Westernów z lat 70
Transporter - wszystkie części, najbardziej pierwsza. Podobała mi się bardzo gra głównego aktora. Podobała mi się akcja. Wszystko, czego oczekiwałem od filmu akcji.
No i uwielbiam komedie sensacyjne/akcji. Jackie Chan - kocham tego gościa.
No więc? Do dzieła. Myślę, że niektóre filmy które wymienicie już oglądałem, więc postaram się jakoś uzupełniać listę, która na razie pozostanie pusta Jednak nie poddawajcie się po jednym poście i szukajcie mi dalej!
Lista filmów, które oglądałem, a które wymieniliście:
-Godziny Szczytu
-Szybcy i wściekli wszystkie części
-Harry Potter wszystkie części
-Sherlock Holmes obie części
-Kowboje z Shanghaju.
@edit
Dobra, dzięki Wam mam do obejrzenia jakieś 20 filmów + te, które już są na mojej liście. Dzięki!