Obalenie rządu "polskiego"!

2 minuty po 18. Kancelaria zdobyta?

Zawsze jest tak że Ci którzy pierwszy mówią o rewolucji, pierwsi giną ;p

Kolego z Ruchu narodowego, próbujecie obalić rząd legalnie wybrany w legalnych wyborach. Dzięki temu w moich oczach jesteście przestępcami. Jeśli masz jakieś dowody, przeciwko rządowi PO czy innemu politykowi zanieś do prokuratury, oczywiście nie masz ich, więc siedzisz przed komputerem i napisasz się :] Jeśli tak bardzo nie podoba Ci się w kraju to możesz z niego wyjechać, na siłę nikt Cie nie trzyma :]

2 minuty po 18. Kancelaria zdobyta?

Czy ty musisz tak dogryzać? poprostu jak nie masz nic do powiedzenia to nie offtopuj i nie pisz zbędnych postów.

Zawsze jest tak że Ci którzy pierwszy mówią o rewolucji, pierwsi giną ;pKolego z Ruchu narodowego, próbujecie obalić rząd legalnie wybrany w legalnych wyborach. Dzięki temu w moich oczach jesteście przestępcami. Jeśli masz jakieś dowody, przeciwko rządowi PO czy innemu politykowi zanieś do prokuratury, oczywiście nie masz ich, więc siedzisz przed komputerem i napisasz się :] Jeśli tak bardzo nie podoba Ci się w kraju to możesz z niego wyjechać, na siłę nikt Cie nie trzyma :]

No tak tylko co teraz masz z uczciwości i sprawiedliwości która nie istnieje. Polskie sądy wydają śmieszne wyroki które są absurdalne. Dzisiaj bez znajomości coś osiągnąć jest prawie nie możliwe.

A po za tym każdy wie że nie da rady obalić nikogo z rządu każdy ma teraz znajomości które pomogą mu ominąć kare.

Podobno sprawiedliwość dopadnie każdego ale szczerze w to wątpie gdyż nasz świat jest skontruowany i oparty na kłamstwach. Rządy innych państw kryją przed nami wiele rzeczy które rozjaśniły by nam tak naprawdę umysły.

No tak tylko co teraz masz z uczciwości i sprawiedliwości która nie istnieje. Polskie sądy wydają śmieszne wyroki które są absurdalne. Dzisiaj bez znajomości coś osiągnąć jest prawie nie możliwe.A po za tym każdy wie że nie da rady obalić nikogo z rządu każdy ma teraz znajomości które pomogą mu ominąć kare.Podobno sprawiedliwość dopadnie każdego ale szczerze w to wątpie gdyż nasz świat jest skontruowany i oparty na kłamstwach. Rządy innych państw kryją przed nami wiele rzeczy które rozjaśniły by nam tak naprawdę umysły.

W wielu państwach zdarzają się dziwne wyroki :] nie tylko w Polsce. Piszesz, że bez znajomości nic się nie da zrobić, po szkole, bez doświadczenia wszedłem na stronę urzędu pracy, 1 oferta jaką znalazłem okazała się trafna, także bez układów mam normalną prace, za pieniądze które pozwalają mi spokojne życie.

Gadanie od rzeczy. Obalisz sobie rząd i powiedz co dalej? Jaki jest plan? W jaki sposób wszystko naprawicie co zepsute?

Dla przypomnienia, Ukraina też obaliła ostatnio rząd, popatrz co dzieje się tam dalej :]

Cebulaki przez "obalanie" rozumieją "obalić 0,7l". Tak więc o czym my tu piszemy?

Prawda jest taka, że takie coś jak 'wolność', 'równość', 'praworządność' nie istnieje ... może w końcu cebulaki, i nie tylko, przejrzą na oczy, że polska to nie polska i że są stale manipulowani, czy to przez media, czy to przez rząd.

Kolejną prawdą, a raczej rzeczą oczywistą, że grupka 'podludzi' (czyt. zwykli, szarzy Kowalscy), nie są w stanie zagrozić władzy, za którą stoi wojsko i bóg wie co jeszcze... w ogóle taka teraz sensacja między ludźmi jakby to oczu nie mieli, proszę was ...

Tak jak napisał vampir, możecie jedynie obalić 0,7, a nie rząd, pozdro! Ciekawe swoją drogą ile osób poszło pod te kancelarie, porażka.

Nie chcę się powtarzać, bo nie czytałem waszej debaty, ale po prostu muszę to napisać:)

Mamy w Polsce tak małą różnorodność partii i poglądów że to się w głowie nie mieści :)

Jestem za.. obaleniem rządu, tylko - niech mi ktoś najpierw powie, co będzie potem? Jaki macie plan? Co zrobicie po "wyrzuceniu P O " ?

Jak to co? Do władzy dojdzie PIS i będzie jeszcze gorzej. Polska krajem nienawiści międzynarodowej. Upadek kraju i aneksja przez Rosję.

[spasiba Jarosław]

Czy będzie gorzej jakby PiS doszedł do władzy? Tego sam nawet nie wiem. Wszyscy tam są powaleni i mają nie równo pod sufitem. Roi się tam od kłamców i złodziei. Alternatywy nie ma i nie będzie, bo każdy chcę kraść.

Kolega zawsze mówi że przyszłe wybory wygra PiS, bo ludzie mają dość PO i tego co zrobiło przez ostatnie lata. Ciekawe ile w tym prawdy.

Powiem tak: to jest strona o MMO. Czasami sobie gadamy o innych rzeczach, ale jak chcecie powalczyć o lepsze jutro, to proszę stąd wyp... wyjść, gdyż to nie do tego miejsce i niczego tu nie zdziałacie. Jeżeli naprawdę chcecie, proszę wyjść na ulicę, albo najlepiej do miejsca, gdzie ów rząd się znajduje. Zdaję sobie sprawy, że jakieś 50% chcących obalić rząd nie ma jeszcze 18 lat i nie może się do Wawy dostać, ale urządzenie demonstracji tutaj to kompletny idiotyzm. Polecam takie tematy zamykać. Nie, że polityczne, tylko takie nawołujące do pseudo-oblania rządu na forum przez pseudo-patriotów.

Powiem tak: to jest strona o MMO. Czasami sobie gadamy o innych rzeczach, ale jak chcecie powalczyć o lepsze jutro, to proszę stąd wyp... wyjść, gdyż to nie do tego miejsce i niczego tu nie zdziałacie. Jeżeli naprawdę chcecie, proszę wyjść na ulicę, albo najlepiej do miejsca, gdzie ów rząd się znajduje. Zdaję sobie sprawy, że jakieś 50% chcących obalić rząd nie ma jeszcze 18 lat i nie może się do Wawy dostać, ale urządzenie demonstracji tutaj to kompletny idiotyzm. Polecam takie tematy zamykać. Nie, że polityczne, tylko takie nawołujące do pseudo-oblania rządu na forum przez pseudo-patriotów.

To raczej nie twoje forum i nie ty decydujesz o tym czy ktoś ma wypier.... czy nie. Jak zwykle znajdzie się kolejny za przeproszeniem debil który nie przeczytał tematu ale ostro komentuje.

Ja ci zaś polecam wyłączyć komputer i się trochę przewietrzyć bo od patrzenia w monitor ci się chyba mózg przegrzał.

Jak sama nazwa działu wskazuje to jest Hydepark i każdy może tu pisać o czym mu się żywnie podoba więc jeżeli nie masz nic do powiedzenia to najlepiej nic nie mów.

więc jeżeli nie masz nic do powiedzenia to najlepiej nic nie mów.

No miałem coś do powiedzenia, to napisałem... no chyba logiczne.

Ja ci zaś polecam wyłączyć komputer i się trochę przewietrzyć bo od patrzenia w monitor ci się chyba mózg przegrzał.

Skąd takie info?

To raczej nie twoje forum i nie ty decydujesz o tym czy ktoś ma wypier.... czy nie

Stąd takie zwroty jak POLECAM albo PROSZĘ. Czytaj ze zrozumieniem

Jak zwykle znajdzie się kolejny za przeproszeniem debil który nie przeczytał tematu ale ostro komentuje.

Ostro komentuje? Imo 1 post. Debilem? (xD) Nieźle, tak na poziomie widzę.

No miałem coś do powiedzenia, to napisałem... no chyba logiczne.Skąd takie info?Stąd takie zwroty jak POLECAM albo PROSZĘ. Czytaj ze zrozumieniemOstro komentuje? Imo 1 post. Debilem? (xD) Nieźle, tak na poziomie widzę.

Miałeś do powiedzenia ale nic na temat. Takie bzdury jakie wypisałeś we wcześniejszym poście to ma być na temat?

Proszę i wypier... naprawdę dobrze ze sobą współgrają gratulacje za logike...

Wiesz chodziło mi o to że komentujesz bez jakiegokolwiek przeczytania poprzednich postów bynajmniej tak z tego wynika.

Tak naprawdę poprostu jesteś przeciw takim demonstracją ale to już wiadomo dlaczego, martwienie się o własną dupe jest najważniejsze. Jak nie ma się na tyle odwagi by powiedzieć co się myśli, lepiej siedzieć cichutko jak myszka...

1. Demonstracjom*

2. Właśnie napisałem co o tym myślę ze świadomością, że robię to w gnieździe "patriotów"

3. Wow, powiedzieć co się myśli w internecie - dowód odwagi

4. Wyp... wyjść. Imo wulgaryzmu tu nie ma, a to "zaniechanie" wypowiedzenia wulgaryzmu miało tylko nadać charakter i tupet słowu "wyjść". Nie ma sensu się tego cały czas czepiać.

5. Oczywiście, że martwię się tylko o własną d*pę, mam tylko 18 lat. Polska to kraj ze wspaniałą historią, ale tylko to. Kraj to ludzie, a Ci są jacy są. Ich obalanie rządu zaczyna się i kończy w internecie, w formie wojen na forach lub idiotycznych fanpejdżach na twarzoksiążce. O obalaniu rządu słyszy się w internecie od 5 lat, albo i więcej. Teraz jest po prostu większy hype na to, bo nagrania.

heheh czytam i śmiać mi się chce z tej przyczyny za nie potrafią wielcy patrioci odpisać na proste pytanie "co dalej...po ich wielkim obaleniu"

Skąd mamy wiedzieć ze jak PiS dojdzie do władzy nie będzie większego burdelu...możemy to zakładać z tej prostej przyczyny ze jak popatrzymy jaka teraz już jest kpina ze sprawami smoleńska itp to już wiadomo co będzie za ich rządu a by odświeżyć pamięć to właśnie za rządów PiS miało miejsce rozwalenie naszego Wywiadu i myślę ze to wystarczy na temat kolejnych rządów PiS

Kolejna sprawa to partie sorry ale wszystkie aktualnie osoby i partie to są jedne i te same od x-lat które tylko zmieniają nazwy i robią roszady miedzy sobą możne się pojawia kilka nowych ale już i tak dawno z przepranymi mózgami wiec jedyna opcja to może byłaby gdyby wszystkich aktualnych polityków przenieś do rezerwy a dać władze uzupełnienie nowym ale i odpowiednim ludziom i mówie tutaj żeby byli wykształcenii w odpowiedni kierunkach to możne to coś by pomogło

A tak to możecie spadać z takim obalaniem rządu...

A jeśli jesteście tacy twardzi to po co wam kominiarki i po co się chwalić ile mundurowych zraniono dla nie to wy patriotami nie jesteście a jedynie czystą hołotą.

@xeevuss, zły przykład. Na Ukrainie cała ta rewolucja była ukartowana. Nie wiem nawet po co Polski rząd się tam pchał, jak wiadomo Ukraińcy kochają Polaków... i ekonomicznie nam to nic nie da, a jeszcze bokiem wyjdzie.

Co do "wielkiej afery taśmowej", szok, itd..., a na poważnie, to każdy inteligentny człowiek, który jeszcze nie wyjechał z kraju widział i wie, że od całego "obalenia" komunizmu w Polsce każdy kolejny rząd j*bie Polaków w d*pe. I nie ważne, czy to PO, PiS, SLD, czy Solidarność.

BTW. Dobre pytanie, obalmy rząd i co dalej?

Jak powiedział Churchill "Demokracja to najgorszy system, ale nie wymyślono nic lepszego", więc nawet jak rząd zostanie odwołany, to kolejne wybory wygra PiS, które miało już swoje lata rządzenia i wiemy jak to się skończyło. Potem znowu będą jakieś afery i tak w kółko, chyba, że Polska wcześniej zbankrutuje.

@Crimsontear, dobrze prawisz.

Wydaje mi się że Polsce jest potrzebny ktoś kto pozamiata twardą ręką cały ten syf. Coś w stylu dyktatury jaką mają Chinole.

Tam się nie pier... z ludźmi na każdym szczeblu.

Teraz z Chin wyrasta najpotężniejsza gospodarka świata bo mają dobrych rządzących, a pomyśleć że kilkadziesiąt lat temu byli po prostu nikim.

W Polsce przyjdzie jedna, druga, trzecia partia narobi burdelu i gówno ich obchodzi wszystko, bo ukradli co mieli ukraść i d*py mają pełne.

W tym kraju trzeba zacząć od zmiany wszystkiego, od konstytucji po samych ludzi w rządzie.

Nie ma komu tego zrobić, nie ma też alternatywy dla tego co jest teraz.

Putin już się cieszy ;]