1. https://www.facebook.com/events/1516075641948 687/
2. http://narodowcy.net/polska/9847-wyplynely-ta smy-kompromitujace-rzad-koniec-po
Jazda czerwoną zarazą ![]()
"Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie"!!! - (Szef MSW), gdzie my żyjemy ?!
1. https://www.facebook.com/events/1516075641948 687/
2. http://narodowcy.net/polska/9847-wyplynely-ta smy-kompromitujace-rzad-koniec-po
Jazda czerwoną zarazą ![]()
"Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie"!!! - (Szef MSW), gdzie my żyjemy ?!
Już biegnę bo nie mam nic ciekawszego do roboty niż z cebulakami "obalać" rząd.
Czyli pakują cię tam gdzie kończy się twój kręgosłup, jesteś lewakiem. Ale 96 rocznik, to wiadomo, młode i głupie...
Do czego to doszło, żeby patriotyzm nazywać "cebulactwem"...
Lepiej siedzieć w domu i narzekać przed komputerem.
No nie. Ograniczony Ruch Narodowy dorwał się nawet i do naszego forum. Idźcie sobie , pokrzyczcie a i tak nic tego nie zmieni. Boicie się walczyć za dobro kraju innymi metodami niż fejsbookiem i zgromadzeniami.
A Korwin krul.
Zaczynacie "obalać" rząd, a ja się pytam gdzie alternatywa?
Właśnie to pokazuje jak my Polacy nie potrafimy działać wspólnie,każdy martwi się o własną dupe a jak chodzi o jakiś projekt społeczny to każdy może uznać że nie musi w tym uczesnitczyć bo niby czemu?
Skoro znalazłeś czas żeby odpisać tak durnym postem to naprawdę masz coś ciekawszego do roboty.
Miałem cię za przyzwoitego człowieka piszący obiektywnie nie obrażajacy nikogo ale jednak się myliłem no cóż każdy ma swoją "mroczną strone"
Nigdzie nie ma alternatywy, gimbuski do 20 roku życia chcą "zmieniać" świat, takich się po prostu ignoruje. Dorosną, znajdą pracę, założą rodzinę, i im przejdzie, spokojnie.
Wy wstydu nie macie!!!!o1o1ne! Jak śmiecie DRWIĆ bezczelnie z Ruchu Narodowego, wy zdrajcy narodu polskiego!?!/!?
Na Sejm! Znów narobimy strat za 120 tysięcy, jak na marszu niepodległości. I pamiętajcie o kominiarkach oraz racach. Bez tego ani rusz. Oener i młodziesz Wszechpolska jest z nami! I nie zapomnijmy odwiedzić ambasady Rasiji.
Tak, obalmy rząd, a jak już obalimy rząd to zrobimy demokratyczne wybory!
W których wygra PiS/PO, ale zaraz oni są źli, więc obalmy rząd! A potem, zróbmy wybory... :]
Wy wstydu nie macie!!!!o1o1ne! Jak śmiecie DRWIĆ bezczelnie z Ruchu Narodowego, wy zdrajcy narodu polskiego!?!/!?Na Sejm! Znów narobimy strat za 120 tysięcy, jak na marszu niepodległości. I pamiętajcie o kominiarkach oraz racach. Bez tego ani rusz. Oener i młodziesz Wszechpolska jest z nami! I nie zapomnijmy odwiedzić ambasady Rasiji.
Nie zapomnicie jeszcze odwiedzić zakładów karnych z opinią pedofilii. Tam was nauczą patriotyzmu, "Za Ojczyznę!"
Nom i musimy pamiętać o bilansie rannych policjantów. Na marszu było 12, więc musimy podnieść wyżej poprzeczkę!
znów szykuję transparent z chłopakami!
Właśnie to pokazuje jak my Polacy nie potrafimy działać wspólnie,każdy martwi się o własną dupe a jak chodzi o jakiś projekt społeczny to każdy może uznać że nie musi w tym uczesnitczyć bo niby czemu?Skoro znalazłeś czas żeby odpisać tak durnym postem to naprawdę masz coś ciekawszego do roboty.Miałem cię za przyzwoitego człowieka piszący obiektywnie nie obrażajacy nikogo ale jednak się myliłem no cóż każdy ma swoją "mroczną strone"
Bo wolę dbać o własne dobro niż dobro tego "narodu"?
@Xasarm nie zapomnij o tej lewackiej tęczy.
Bo wolę dbać o własne dobro niż dobro tego "narodu"?
I to się własnie nazywa ignorancją i egoizmem.
Kiedyś John F Kennedy powiedział "nie ważne co kraj może zrobić dla ciebie ale co ty możesz zrobić dla kraju"
Właśnie brak ingerencji ludzi w naszym kraju doprowadza do stanu w jakim się teraz znajdujemy i tylko my jako cały naród możemy coś zmienić. Jeżeli nie chcesz dbać o dobro narodu tak samo jak o swoje to nie powinnieneś nazywać się Polakiem.
Może dla ciebie to hańba nim być ale dla mnie to zaszczyt, to przez co przeszli nasi przodkowie, czego dokonali powinno nauczyć nas że tylko razem możemy coś zmienić
I to się własnie nazywa ignorancją i egoizmem.Kiedyś John F Kennedy powiedział "nie ważne co kraj może zrobić dla ciebie ale co ty możesz zrobić dla kraju"Właśnie brak ingerencji ludzi w naszym kraju doprowadza do stanu w jakim się teraz znajdujemy i tylko my jako cały naród możemy coś zmienić. Jeżeli nie chcesz dbać o dobro narodu tak samo jak o swoje to nie powinnieneś nazywać się Polakiem.Może dla ciebie to hańba nim być ale dla mnie to zaszczyt, to przez co przeszli nasi przodkowie, czego dokonali powinno nauczyć nas że tylko razem możemy coś zmienić
Tak są po prostu ludzie w Polsce obecnie wychowywani.
Na to też trzeba zwrócić uwagę, dzisiejsza młodzież ma w d*pie takie sprawy, oni wolą nachlać się wódą jak nie powiem co i myślą że pokaża rówieśnikom że są "fajni" bo co oni to nie robili zauważyłem to w 90% przypadków. Choć sam jestem jeszcze młody mam trochę inne nastawienie do dzisiejszej rzeczywistości.
Ludzie są wychowywani jak są ale to ich otoczenie wpływa na ich pózniejsze postrzeganie świata i rzeczywistości.
Zdecydowanie za dużo macie wolnego czasu. Do roboty się weźcie to wam będzie się żyło lepiej i znudzi zabawa w rewolucję ;p
Zdecydowanie za dużo macie wolnego czasu. Do roboty się weźcie to wam będzie się żyło lepiej i znudzi zabawa w rewolucję
Argumenty masz zaiste imponujące szkoda że nic na temat. Ciągnięcie tego tematu nie ma sensu i tak nic z tego nie wyjdzie to już widać na pierwszy rzut oka gdyż nasze społeczeństwo jest zbyt samolubne i martwi się tylko o siebie.
Niektórzy nawet próbują udawać że wiedzą coś o robocie ale raczej kiepsko im to wychodzi.
Jeżeli ktoś wierzy w Wolną Polsce to mam złe wieści
Może następne pokolenia doczekają się rewolucyjnych zmian. Kiedy to stare pokolenie lewaków, którzy de facto nadal kierują naszym państwem będzie leżeć kilka metrów pod ziemią.
PS Korwin to byłaby dobra opcja gdyby tylko nie pier**lił głupot co kilka punktów procentowych zysku w sondażach przez co wątpliwe jest aby kiedyś pobił barierę 10%.