Obawy dotyczące polskiego serwera

Witam, ostatnio (dokładniej 5min. temu) naszła mnie ochota, żeby zagrać sobie w Allods, i mam kilka pytań dotyczących polskiego serwera:

1)Czy jest dużo denerwującej dzieciarni?,

2)Jak tam wygląda populacja? (czy jest sporo osób na serwerze),

3)Czy są jakieś ciekawe gildie na horyzoncie?

No i to chyba na tyle, liczę na szybkie odpowiedzi, dzięki. :)

1- dużo na lowlvl, później średnio, ale można na coś trafić :)

2- nie wiem

3- oczywiście WR

1 - Nie

2 - Gra sporo osób, w końcu to jedyny, Polski server więc sporo osób się rzuciło.

3 - Imperium to oczywiscie trollskie White Rose, a jak liga to nie wiem zbytnio, ale jest temat na forum że szukają tutaj

Dzięki, tak więc zabieram się za pobieranie, mam nadzieję, że będzie warto, a propos ,,swojskich,, gildii, którą bardziej polecacie? :)

Oczywiście, że White Rose, a najlepiej jest jak Ciasteczkowy coś napisze, to już totalna pompa :D

Ten clip powinien rozwiać Twoje wątpliwości :D

I tak za jakis czas serwer bedzie swiecil pustkami, o ile juz nie swieci. Allods to dobra gra, z złą ekonomią.

Oczywiście, że White Rose, a najlepiej jest jak Ciasteczkowy coś napisze, to już totalna pompa

A dziwisz się kolesiowi, jak ktoś wchodzi na jego forum i ostro po nim jedzie?

Nieee, ale czasem takie glutpoty pisze, ze nie da sie wytrzymac :D

Podepnę się nieco pod temat - jako że Allods został mi polecony do spróbowania ponownego...

Jak dokładnie wygląda populacja tego polskiego serwera?

Bo na chwilę obecną jedyny serwer EU (a przynajmniej jedyny który klient en mi wyświetla) Skrakan posiada populację ogólną "Low" - czy nasz rodzimy wygląda tak samo?

Niestety, ale co raz mniej ludzi gra w Allods PL. Więcej odchodzi niż przychodzi. Na wyższych lvlach, naprawdę trudno kogoś znaleźć.

@Up No zgadzam się prawie wszyscy już odchodzą ale i tak dużo ludzi jest :D

Czyli populacja jak na europejskim low/low/low?

Populacja jest średnia - nowych graczy na pewno nie brakuje. Na wyższych lvlach można mieć wrażenie, że jest LOW, ale nie dlatego, że nikt nie gra, a dlatego, że nie każdy w 3 tygodnie od startu wbija 35,40 czy 50 lvl.

Sam przestałem grać, ale gry jeszcze nie usunąłem. I'll be back.

Właśnie dzisiaj tak się złożyło, że dłużej przebywałem w głównym mieście Imperium i powiem, że jest nawet lepiej niż ostatnio pisałem. Bo na prawdę na każdym kroku nowi gracze, może ta wyspa eventowa z mountami do wygrania (ja już wygrałem, siedzę na koniu :D) przyciągnęła ludzi tak masowo. W każdym bądź razie wygląda na to, że populacja serwera ma tendencję wzrostu.

Taka sama historia jak z Elswordem PL. Pierwsze dni full, a po tygodniu nikogo nie ma.

Taka sama historia jak z Elswordem PL. Pierwsze dni full, a po tygodniu nikogo nie ma.

Lold nie porównuj Allodsów do jakiegoś koreańskiego crap'u, bo to niepoważne, a tak jak już pisałem po miesiącu dalej graczy przybywa, także pod tym względem jest optymistycznie. :]

jak po wakacajch bedzie przyrost dodatni to pogram :) narazie dobiłem do 20 lv i odpusciłem...ale czasem zdarza się perełki polskiego internetu dzieci neo

He,he..White Rose trolle ..ostatnio na ogólnym czacie info:2:30 w nocy jeśli nadal grasz to znaczy że gildia White Rose jest dla Ciebie.Marnuj życie z nami xDD.Można sie pośmiać troche ..wesoło musi być;]