szkoda bo ja zacząłem po zachodniej i tam też jest polska gildia.
Obecna sytuacja w AA
SteelHearth, na jakim serwie grasz?
Na Kyprosie.
która strona? Gdybym zaczął grac mógłbyś dodać mnie jako rodzinę i pożyczyć kawałka ziemi pod uprawę żeby q z TR porobić? Bo z tego co pamiętam można tak robić jak ktoś patrona nie ma
Niestety, moja rodzina jest pełna. Q z TR? Chodzi ci o quest na działkę? Bez patrona i tak jej nie postawisz.
Q z TR= questy z trade runami Skoro pełna to trudno... w każdym bądź razie po której stronie jesteś? Masz Polska gildie czy INT? Rekrutujecie?
Q z TR= questy z trade runami
Czyli na działkę, której i tak bez patrona nie postawisz.
w każdym bądź razie po której stronie jesteś? Masz Polska gildie czy INT? Rekrutujecie?
Po zachodniej, w gildii międzynarodowej. Rekrutujemy ale obecnie od levelu 52.
Zacząłem na Kyprosie.
Disconnecty co 5 minut to norma, czy po prostu bogowie mnie nienawidzą?
Bogowie Cię nienawidzą chyba Ja wczoraj grałem ~3-4h bez przerwy i miałem dc tylko raz
Czyli na działkę, której i tak bez patrona nie postawisz.
Ale mi nie chodzi o postawienie działki, nie po to się robi TRy Bez pola nie zrobię nawet składników na paczki.
Zacząłem na Kyprosie.Disconnecty co 5 minut to norma, czy po prostu bogowie mnie nienawidzą?
To jakiś problem u ciebie, zerknij tutaj https://support.trionworlds.com/hc/en-us/sections/200486968-Connectivity-and-Login-Issues
Ale mi nie chodzi o postawienie działki, nie po to się robi TRy Bez pola nie zrobię nawet składników na paczki.
Pisałeś że chodzi ci o questa.
Masty to na AH kupisz. Martw się bardziej punktami pracy - 120lp + trochę lp jeśli chcesz sam składniki hodować, to będzie 2,5h zbierania lp.
kto dopiero zaczął na kyprosie to zapraszam do wspólnej gry, nick Karoru
Karoru, jaka Polska gildia tam jest? duza?
Black Swans i Prime albo Pride ;d
Black Swans i Prime ;d
To są gildie międzynarodowe, polskie jest BRACTWO po stronie zachodniej i Fantasmagoria po stronie wschodniej.
Kuźwa pograłbym ale trochę szkoda wydać 50 zl miesięcznie ;p tym bardziej że wciąż nie jestem przekonany co do braku cziterow :/ Ostatnim razem jak grałem gość postawił domek z taką prędkością ze nawet nie było widać ze stary już zniknął ;p Druga sprawa- trzeba 2 apexy czyli okolo 650 golda, nie wiem jak teraz ale kiedyś to była kupa złota ;p Ile dziennie, średnio wyciągacie golda?
Kuźwa pograłbym ale trochę szkoda wydać 50 zl miesięcznie ;p tym bardziej że wciąż nie jestem przekonany co do braku cziterow :/ Ostatnim razem jak grałem gość postawił domek z taką prędkością ze nawet nie było widać ze stary już zniknął ;p Druga sprawa- trzeba 2 apexy czyli okolo 650 golda, nie wiem jak teraz ale kiedyś to była kupa złota ;p Ile dziennie, średnio wyciągacie golda?
Na patrona zarabia się bardzo łatwo...ale w pierwszego trzeba zainwestować. Przy minimalnym wysiłku dalsze subskrypcje będą darmowe, bez wydawania golda waszej głównej postaci. Wystarczy założyć postać na serwerze amerykańskim - posiadać będzie oddzielne punkty pracy i oddzielne loyalty tokeny ale kredyty są wspólne dla całego konta. Czyli wystarczy logować się tam raz dziennie a co 2 dni wydawać punkty pracy (np. mining) a loyalty wymieniać na LP potki i sprzedawać. W ten sposób można spokojnie zarobić na 2-3 APEXY miesięcznie.
Robicie jakąś gildię? ;3
Czyli na NA sprzedajemy potki za golda i za tego samego golda kupujemy tam apexy i aktywujemy patrona, tak?
Na jakim NA serwie najbardziej sie opłaca stworzyc taka postac?
jak dorobisz sie Haulera (6+1 paczek wtedy wozisz) to 250-300 dziennie zarobić to pryszcz - tydzień poświecasz i masz na 2 patrony, nastęone 7 tygodni bawisz sie i robisz co chcesz bez wydawania złamanego realnego grosza - dodatkowo jak koledzy wyżej wspomnieli warto sobie na NA postać stworzyć i doładowywać tam kredyty (osobne LP, nie dość , że tam sobie zarabiasz, to w tym czasie na twoim mainie powoli ci się regenerują LP, oczywiście jak już masz Patrona)
W związku z wejściem na Steama myśłałem o powrocie i mam parę pytań? Jak z populacją, ile się zarabia na Patrona za golda z gry, czy wiele rzeczy doszło od OBT i na jakim serwie gra najwięcej Polaków?