teraz tylko wybór gildii, frakcja obojętna?
Obecna sytuacja w AA
ja preferuje ally / Nuianów
gildie sie wybierze w grze, narazie nie ma pośpiechu
Poda ktoś link, albo opisze, jak działa to zarabianie na amerykańskim serwerze dokładnie?
Ja chyba też będę się pisał na grę od nowa, wyprzedam EQ i niepotrzebny crap na Nui i mogę wpaść na Kyprosę polatać Preferowałbym po stronie Chińskiej/Kociej
Ja wieczorem zaczynam po stronie kotów
Wieczorem dam znać pod jakim nickiem będę grał u kotów na Kyprosie i ewentualnie, jak będziecie mieli jakieś pytania, to śmiało piszcie
wiadomo o ktorej mniej wiecej zdejmują tą blokade, na tworzenie nowych postaci?
Nie polecam grać w AA. Ja zagrałem i spaliła mi się karta : d
@up
Gra wybiera tylko dobrych graczy. Reszcie pali karty graficzne
Nie wiem kiedy zdejmą block, ewentualnie proponowałbym server Melisara po stronie kotów, jeśli do wieczora restrykcje nie zostaną ściągnięte
wiadomo o ktorej mniej wiecej zdejmują tą blokade, na tworzenie nowych postaci?
"New character creation will not be allowed on these servers from Friday morning at 10:00 AM PDT (GMT-7) until Monday morning by 12:00 PM PDT (GMT-7)." Różnicę czasu sobie sam policz Ale chyba wychodzi na to że dopiero w poniedziałek wieczorem.
Nie wiem, czy dobrze obliczyłem, ale wyszła mi 9 rano we wtorek
A może 21:00 dzisiaj wieczorem?
Brzmi to sensowniej, ale mi tak z wyliczeń nie wchodzi
GMT(-7) = 12 PM -7+9=2
GMT(+2) = 9 godzin później, czyli 9 AM ;d
Chyba, że coś źle liczę, nie pamiętam już za bardzo, jak to się robiło
ja już zrobiłem postać, strona zachodnia zapraszam nick Karoru serwer Kyprossa. Gra ktoś?
Czy dodali już scepter do broni z hasli? I jaki teraz jest cap lvl?
Czy dodali już scepter do broni z hasli? I jaki teraz jest cap lvl?
Nie, i nie dodadzą.
55 lvl.
SteelHearth, na jakim serwie grasz?
Brzmi to sensowniej, ale mi tak z wyliczeń nie wchodzi GMT(-7) = 12 PM -7+9=2GMT(+2) = 9 godzin później, czyli 9 AM ;dChyba, że coś źle liczę, nie pamiętam już za bardzo, jak to się robiło
9 godzin po 12PM jest 9PM.
Ja zacząłem po stronie kotów na Kyprosie. Nick Owiec, klasa Stone Arrow. Póki co mam 22lvl, w razie czego pisać w grze