Obecna sytuacja w AA

teraz tylko wybór gildii, frakcja obojętna?

ja preferuje ally / Nuianów

gildie sie wybierze w grze, narazie nie ma pośpiechu

Poda ktoś link, albo opisze, jak działa to zarabianie na amerykańskim serwerze dokładnie?

Ja chyba też będę się pisał na grę od nowa, wyprzedam EQ i niepotrzebny crap na Nui i mogę wpaść na Kyprosę polatać :) Preferowałbym po stronie Chińskiej/Kociej ;)

Ja wieczorem zaczynam po stronie kotów

Wieczorem dam znać pod jakim nickiem będę grał u kotów na Kyprosie i ewentualnie, jak będziecie mieli jakieś pytania, to śmiało piszcie ;)

wiadomo o ktorej mniej wiecej zdejmują tą blokade, na tworzenie nowych postaci?

Nie polecam grać w AA. Ja zagrałem i spaliła mi się karta : d

@up

Gra wybiera tylko dobrych graczy. Reszcie pali karty graficzne :lol:

Nie wiem kiedy zdejmą block, ewentualnie proponowałbym server Melisara po stronie kotów, jeśli do wieczora restrykcje nie zostaną ściągnięte ;)

wiadomo o ktorej mniej wiecej zdejmują tą blokade, na tworzenie nowych postaci?
"New character creation will not be allowed on these servers from Friday morning at 10:00 AM PDT (GMT-7) until Monday morning by 12:00 PM PDT (GMT-7)." Różnicę czasu sobie sam policz Ale chyba wychodzi na to że dopiero w poniedziałek wieczorem.

Nie wiem, czy dobrze obliczyłem, ale wyszła mi 9 rano we wtorek :P

A może 21:00 dzisiaj wieczorem? ;)

Brzmi to sensowniej, ale mi tak z wyliczeń nie wchodzi :P

GMT(-7) = 12 PM -7+9=2

GMT(+2) = 9 godzin później, czyli 9 AM ;d

Chyba, że coś źle liczę, nie pamiętam już za bardzo, jak to się robiło :P

ja już zrobiłem postać, strona zachodnia zapraszam :) nick Karoru serwer Kyprossa. Gra ktoś?

Czy dodali już scepter do broni z hasli? I jaki teraz jest cap lvl?

Czy dodali już scepter do broni z hasli? I jaki teraz jest cap lvl?

Nie, i nie dodadzą.

55 lvl.

SteelHearth, na jakim serwie grasz?

Brzmi to sensowniej, ale mi tak z wyliczeń nie wchodzi GMT(-7) = 12 PM -7+9=2GMT(+2) = 9 godzin później, czyli 9 AM ;dChyba, że coś źle liczę, nie pamiętam już za bardzo, jak to się robiło

9 godzin po 12PM jest 9PM.

Ja zacząłem po stronie kotów na Kyprosie. Nick Owiec, klasa Stone Arrow. Póki co mam 22lvl, w razie czego pisać w grze ;)