Obecna sytuacja

Witam. Może mi ktoś powiedzieć jak obecnie wygląda abonament w WoW? Ile zł na miesiąc i czy są jakieś tańsze sposoby. Wystarczy, że ściągnę tę grę i zapłacę kilakdziesiąt złoty za miesiąc gry i będę mógł grać bez żadnych dodatkowych kluczy? No i czy po wprowadzeniu Mist of Pandaria nadal warto się tym zainteresować? Jaki server polecacie? Żeby można było czasami spotkać jakiegoś rodaka.

Na tej stronie sam kupuje abonament. TBC + Podstawka kosztuje 20 dychy, dodatkowo masz miesiąc grania. Po przegraniu go, zakupilem sobie keya na 2 miechy (75zł) i po miesiecy dodatek WOTLK. Jak mi sie skonczy abonament to znowu kupie ten na 2 miechy, i po miechy Cata. Jest także tańszy sposób, czyli tak zwane RAFY. Abonament na miecha za dyche, ale jak Blizz to wykryje, to wyłapujesz bana, i jest z tym troche pieprzenia, wiec ja płacę normalnie. Mist of Pandaria może być najlepszym dodatkiem. Osobiście niestety nie dostałem się (jeszcze) do bety, ale mój kumpel i pare innych osób, które wypytałem, miały do zarzucenia jedynie nieco chińskie klimaty Pandarenów, i pozostałości po Cata, wiec chyba jest dobrze. Co do serva, polecam ci najbardziej zaludiony Outland, lub, jeżeli lubisz grać z praktycznie samymi Polakami to Burning Legion. Na obu gram, bardzie wole Out’a, bo wiecej graczy, na Burningu gram w Ally. Gra pomimo tego, co wszyscy piszą (mniejsza liczba graczy, chejowe dodatki itp. itd.) wydaje się trzymać bardzo dobrze.

Mało graczy to ile? Tak szacunkowo w liczbie online: 2-3k? Tyle widziałem na prywatnym serverze, ale słyszałem wiele dobrego o globalu, więc chcę spróbować tam.

Mało graczy to ile? Tak szacunkowo w liczbie online: 2-3k? Tyle widziałem na prywatnym serverze, ale słyszałem wiele dobrego o globalu, więc chcę spróbować tam.

Tak szczerze to nie wiem, bo tam pisze tylko High, Full itp. ale moze jestem noobem, i da sie zobaczyc ile dokladnie gra. Ale na takim Burningu na pewno gra wiecej nic 2-3k, wystarczy wejsc do Stormwind, tłok jak na placu mariackim, o Outlandzie juz nie wspomne

Mam kilka pytań:

1. Czy hunter używa strzał? Na pierwszych etapach gry nigdzie ich nie widzę.

2. Gildie działają teraz na zasadzie bg? Że zrzeszają ludzi z różnych serverów (widziałem gildię z prawie 1000 członków)

3. Czy wszystkie q są teraz chainowe czy tylko pierwsze krainy?

4. Jakie profki do szybkiego wzbogacenia się? Najlepiej, żeby nie pochłaniały wiele czasu.

5. Czy warto grać na BL?

6. Czy dalej są skille broni, defensywy? Bo nic mi sie nie nabija

Witam. Może mi ktoś powiedzieć jak obecnie wygląda abonament w WoW? Ile zł na miesiąc i czy są jakieś tańsze sposoby. Wystarczy, że ściągnę tę grę i zapłacę kilakdziesiąt złoty za miesiąc gry i będę mógł grać bez żadnych dodatkowych kluczy? No i czy po wprowadzeniu Mist of Pandaria nadal warto się tym zainteresować? Jaki server polecacie? Żeby można było czasami spotkać jakiegoś rodaka.