Witam. Która gra według was jest lepsza z zainstalowanymi modami? Głównie interesują mnie mody "upiększające" całokształt i dodające nowe poboczne wątki itp.
Oblivion/Morrowid
Oba tytuły są moim zdaniem dobre, ale mody kosmetyczne do Morrka podciągają go graficznie pod Obka a kosmetyczne mody do Obka wyciągną go mniej więcej na poziom średnich ustawień skyrima (z tego co pamiętam oczywiście).
Przez Ciebie zachciało mi się pograć w Obliviona xD
No jednak Morrowind, którego tak dobrze wspominam ma swoje lata, tj jest znacznie starszy od Obliviona. Sama vanilla tego drugiego jest bardzo już rozbudowana, do tego dodaj dodatki, mody itp to jest co robić.
Przy czym na Morrowina złego słowa nie powiem Szkołę średnią bym prawie zawalił pykając przed lekcjami
))
Morrowind przez wielu jest okrzykniętym najlepszym ESO.
Z całego serca polecam poszukać info na temat Projektu Skywind. Jest to mod do Morrowinda, dzięki któremu będzie on miał grafikę Skyrima. Aktualnie jest w fazie alpha, ale z tego co wiem jest już całkiem grywalny.
Filmiki:
https://www.youtube.com/watch?v=AYrH_cb8zeY&list=TLbOfO4Y0mzRbGMQZGiCnkvQ4Fc_F7e13Z
Na odwrót- to mod do Skyrima który daje nam możliwość zagrania w historię z Morrowinda
Skywind z tego co pamiętam jest modem do Skyrima a nie Morrowinda.
@2xup
Mój błąd. Ciekawostką jest także to, że zespół pracujący nad tym modem, tworzy ścieżkę dźwiękową. Większość NPCków, będzie miała swoje głosy itd. (Morrowind był dosyć okrojony jeśli chodzi o audio)
Żeby nie zakładać nowego tematu napiszę tu (mam nadzieję że autor się nie obrazi). Polecicie jakieś mody kosmetyczne do Obka?
Witam. Która gra według was jest lepsza z zainstalowanymi modami? Głównie interesują mnie mody "upiększające" całokształt i dodające nowe poboczne wątki itp.