Obraza w poście

Nic się nie działo, była tam jedynie informacja o naszej wcześniejszej rozmowie, jak bardzo ci zależy, to zrobię jeszcze jednego SS.

Tamte ss nic nie mówią, są takie same. ;d

Pierolenie o Szopenie, było się pobawić w Allegro a nie teraz problemy i posądzenia sejmu ??

Mówię, że nic się wcześniej nie działo, ale żeby nie było, że próbuje kogoś "oszukać" to daje SS, z samego początku, pierwszego zwrotu jaki do mnie napisał http://w16.wrzuta.pl...sz/7wooiqmHl9X. Mam nadzieję, że już nie będę proszony o SS.

Rozmowa pomału schodzi z tematu. W temacie, który założyłem nie chodziło o rozwiązanie sprawy "kradzieży" konta, tylko o ukaranie oskarżonego za obrazę mnie słowami, które mnie uraziły.

Myśle że to co najważniejsze powiedziane zostało na skype a z tego ss nie dostaniemy:D

Wstawiania SS nie widzę już sensu, ponieważ wstawiłem już całą rozmowę po parę razy, myślę, że rozstrzygnięciem "sprawy" powinna zająć się administracja.

Tamten plik jest niedostępny, fajnie się migasz od tego. Wydaje mi się, że jedyną osobą tutaj, która powinna być ukarana to Ty, ale ok. :)

Proszę, jak tak bardzo ci zależy na zobaczeniu rozmowy, która została już tu wstawiona, to zapraszam na skype, gdzie ci ją pokaże na współdzieleniu. Coraz bardziej żałuje założenia tego tematu.

Wiesz, ja mam tą sytuację za przeproszeniem w d*pie. Zaciekawiło mnie to tylko z tego względu, że miałem praktycznie tak samo wyglądającą sytuację i wiem, że dosyć ciężko jest się z takowej wykręcić. Zakładając, że jednak to Ty odzyskałeś tamto konto i wkręcasz tamtego.

Taki przedszkolny temat wg mnie.....pse pani bo tamten powiedział że zabrałem mu klocki a to nie ja beee....

warn_ico.png
Warn za offtop. Jeżeli nie masz czegoś sensownego do napisania, to nie pisz. Twój drugi post zostaje usunięty. -Revolutio

Polecam, spojrzeć na początek tematu, gdzie napisałem skargę, nie z powodu tego, że to nie ja ukradłem mu konto, tylko z powodu OBRAZY mnie w jego wypowiedzi. Temat zaczyna schodzić na psy.

Uwielbiam czytać wypociny detektywów, którzy rozwiązują sprawę przed monitorem!

To lepsze niż powieść kryminalna!

2UP: OK

Pse pani bo tamten mnie brzydko nazwał beee....

Dobrze, proszę o zamknięcie owego tematu, widzę, że na tym forum nie można dość do porozumienia. Sprawa jest tak prosta, że aż trudna dla niektórych, zostałem obrażony w poście i użytkownikowi należy się kara, jednak większość z was woli oskarżać mnie o "kradzież" konta, zamiast przydzielić owej osobie, określoną kare. Dziękuje i pozdrawiam.

Wiesz, może dlatego, że gdyby twoja kradzież okazała się prawdą, obraza byłaby wytłumaczeniem.

Widzę, że mamy tutaj ubytek w wiedzy. Z tego co mi wiadomo, nawet jeśli, ktoś jest sprawczą danego czynu, to i tak nie masz prawa go obrazić. Dodam nawet prosty przykład. Jeśli, ktoś ci zrzuci jabłko, ze stołu to masz prawo nazwać tamtą osobe dzi*ką i pierdo*oną szmatą? Wydaje mi się, że nie. Poziom kultury musi być zawszę trzymany.

1.Skontaktuj się z pierwszym właścicielem i poproś o danne do odzyskania konta

2.Miśkowi należy się warn.

Edit.Trzeba próbować wszystkiego bo sorry ale jakbym stracił konto od ciebie a ty nie zrobilbyś wszystkiego żeby mi pomò też nie byłbym miły.

Buhhah, proszę Cię, jak chcesz się bawić w karnistę, to oskarż go o zniesławienie jako oskarżyciel publiczny.

Osobiście próbowałem skontaktować się z poprzednim użytkownikiem, ponieważ miałem do niego pytanko, w sprawie konta. Niestety osoba ta nie odpisuje, wydaje mi się, że poprzedni użytkownik tego konta, napisał do Riotu z prośbą o oddanie konta, ponieważ zostało mu one "ukradzione".

Użytkownikowi u góry radzę spojrzeć na regulamim forum, dokładnie w punkt 1.3.

Napisz do riotu w tej sprawie.Możliwe że pomogą albo przynajmniej zbanuja konto.