Obraza w poście

Nic nie zrobią, ponieważ Riot, nie bierze odpowiedzialności za handel kontami. Dodatkowo dodam, że osoba oskarżona nie jest tym faktem jakoś zainteresowana, skoro w trakcie rozmowy na Skype mnie zablokował.

Wiesz, porównywanie sytuacji, gdzie jest kradzież do sytuacji zrzucenia jabłka ze stołu, to jak porównywanie zniszczenia samochodu, do włażenia w niego w buciorach w błocie.

Pokazałeś skrawek rozmowy i w dodatku handlowałeś kontem, które już wcześniej było poddawane czemuś takiemu. To jest szczyt chamstwa, w dodatku jak koleś mógł zapomnieć hasła, jeśli używał go przez tyle dni? Sam żeś sobie winny i jeszcze sprawiedliwości szukasz. W takim wypadku powinieneś mu oddać jego konto, a ze swoim problem radzić sobie samemu.

@up

Widzę, że twojej osobie brakuje argumentów, którymi mógłbyś mnie oskarżyć. Moje porównanie było , ponieważ nigdy nie można obrażać innej osoby, cokolwiek by ci ona zrobiła, skoro uważasz, że ma on prawo mnie obrazić to, to już znaczy tylko o twoim wychowaniu i podejściu do życia. Jego stare konto mu nie oddam, ponieważ sam nie mam pewności, że mnie nie robi w "ciula".

Btw. jak uważasz, że to nie jest cała rozmowa, to zapraszam na Skype, gdzie na współdzieleniu, mogę ci udowodnić, że jest ona cała wstawiona na forum :).

Proponuje napisac ticket do riota w ktorym poprosisz o sprawdzenie ip korzystajacych z konta jezeli bedzie ciagle powtarzalo sie twoje potem osoby kupujace i znowu twoje znaczy ze ty je ukradles :)ALE jezeli bedzie inaczej to nikt nie bedzie mogl ci zarzucic ze to ty go okradles a dowodem bedzie screen od riota ;x. Dlatego jezeli jestes w 100% pewny ze ty go nie odzyskales zrob tak jak napisalem wstaw screen z ip i domagaj sie kary dla kupujacego ktory cie obrazil.

Dobrze, tak też zrobie, jednak to nie zmienia sytuacji do jakiej doszło. Zostałem obrażony, a osobie, która mnie obraziła, należy się kara. Wiadomość zostanie zaraz wysłana, po otrzymaniu odpowiedzi, wprowadzę ja na forum.

@reforge

A ty robisz z siebie rozdziewiczoną dziewicę, która ma pretensje, ale sama tego chciała.

Kradzież to kradzież, a obraza może wyjść z czyiś ust przez przypadek w zdenerwowaniu.

Na całe szczęście, ty jesteś chodzącym Jezusem, istnym ideałem, wręcz ociekasz miłosierdziem! Nigdy nikogo nie obraziłeś i nie zraziłeś.

Gdybyś wtedy na Skype'ie (a propo Skype'a, nie mam zamiaru latać za tobą, to ty masz tego dowieść, najwyraźniej zrobienie kilku ss i wstawienie na jakiś hosting przekracza twoje możliwości) nie uniósł się wyższością umysłową i kulturalną (w dodatku strzeliłeś jeszcze gafy w pisowni i ty mi tu z wychowaniem wyjeżdżasz?), tego topicu by nie było.

@up, ale ty chyba dalej nie załapałeś? Jaka kara? To jego wina, że handlowałeś kontem, które już ktoś miał? Jestem pewien, że nawet nie poinformowałeś go o czymś takim, a teraz umywasz rączki, bo to ty sprzedawałeś, ale nie ty zarypałeś. I co? Twoim zdaniem takie zachowanie jest w porządku? Ty też jesteś winny.

@up

Dobrze, że nieistniejący "Bóg" dał takich ludzi jak ty! Osobiście sam obrażałem ludzi, lecz po fakcie ich za to przepraszałem. Z twojego postu zachciało mi się płakać, nie z tego powodu, że jest on śmieszny, tylko z tego powody, że nie ma on sensu. Ciekawym elementem twojej wypowiedzi jest to, że tym oskarżasz mnie o wyzwanie drugiej osoby, od początku owego tematy, pisałem o "OBRAŻENIU" mnie, a nie o kradzieży konta, ale skoro ty uważasz, że jestem winny to coś tu jest nie tak. Następnym fajnym elementem jest to, że porównujesz pisownie do wyższości umysłowej i kultury. Osobiście nie wiem co ma jedno do drugiego.

Najśmieszniejsze jest to, że sam nie wiesz co piszesz, a ja nie miałem na myśli sprzedaży konta. W dodatku nie wiem, gdzie napisałem, że ty go obraziłeś, po prostu tobie też to się zdarza (pfu, tobie nie, ale innym tak). W dodatku za nazwaniem Cię frajerem, przeprosił, a za nazwanie cię złodziejem nie musi przepraszać, bo dałeś mu konto, do którego później nie mógł się zalogować. I nie odwracaj teraz kota ogonem.

A jeśli już bawisz się w małe dziecko, któremu zabrano lizaka, to twoje pierwsze zdanie mogło mnie obrazić.

A ja powiem tak. Nie będę się zagłębiał w sprawę, gdyż mamy tutaj wielu detektywów, ale na Twoim miejscu jeżeli wymieniłbym się z kimś kontem i zostałoby ono odzyskane przez kogoś innego to w obronie swojej reputacji i swego imienia starałbym się odzyskać konto odebrane i zwrócić jej osobie, z którą uczestniczyłeś w transakcji, bądź jeżeli nie ma możliwości odzyskania owego konta oddałbym mu te, które od niego dostałem.

@VampirX4

Radzę przeczytać początek postu dokładnie "Osobiście sam obrażałem ludzi, lecz po fakcie ich za to przepraszałem" i zastanowić się nad twoim zdaniem "W dodatku nie wiem, gdzie napisałem, że ty go obraziłeś, po prostu tobie też to się zdarza (pfu, tobie nie, ale innym tak)". Dodatkowo do tego zdania jest jedno "ale". Skoro uważasz mnie za winnego to i uważasz mnie za osobę, która go obraziła. Nie wiesz dlaczego ? Już ci wyjaśniam, otóż temat był założony z tego powodu, że zostałem obrażony, a nie z powodu wyjaśnienia "kradzieży" konta.

@Aeth Otoż staram się aby konto oskarżonego zostało zwrócone, lecz z osobą, która mogła ukraść konto nie mam kontaktu, poza tym konto, które dał mi on, nie oddam mu od tak, z tego powodu, że nie jestem pewny czy ta osoba nie robi mnie w "ciula".

Masz oczy, ale jesteś ślepy. Moja dyskusja z tobą skończyła się na tym poście. Życzę powodzenia, mam nadzieję, że też oberwiesz za wymianę kont, który już kiedyś zostały czemuś takiemu poddane i że ciebie też coś takiego spotka.

@VampirX4

Dziękuje i pozdrawiam.

btw. spójrz najpierw jak piszę się mój nick, przed tym jak do mnie napiszesz ;).

Dobra ja sie nie będe bawić w detektywa (chociaż czytanie dochodzeń innych ludzi jest co najmniej ciekawe ;P) i od razu odpowiem tak jak trzeba.

Od zgłaszania złych zachowań użytkowników jest przycisk Zgłoś, który pojawia sie po lewej od Cytuj, gdy najeżdżasz na post. Po tym jak to zrobisz, jakiś moderator przeczyta twoje zgłoszenie, sprawdzi je i jeśli na prawdę zostałeś obrażony to dany użytkownik dostaje warna. Koniec tematu. Nie wiem nad czym tu sie rozwodzić.

Powiem tak. Jeżeli chodziło Ci tylko o ukaranie osoby z tego powodu, że napisał post o treści:

"Oddaj mi konto złodziejuprzepraszam za wyrażenie ale frajer zrobił mnie na konto"

To po cholere pisałeś ten temat? Przecież mogłeś wysłać raport, klikając opcję "zgłoś" i nie byłoby krzyku/spamu/offopu który zaczął się już od samego założenia tematu. Chcesz wyjaśnić sprawę konta, to porozmawiaj z ISmokeBleezys, może dojdziecie do porozumienia. Wyślij nawet PW, bo może tego tematu nie widział.

Topic uważam za zamknięty, więc pozwolę go sobie zamknąć. Jeżeli ktoś ma coś ciekawego jeszcze do dodania, niech napisze do mnie PW, to go otworzę.

A na koniec jeszcze go przeniosę do odpowiedniego działu.

Witam wszystkich.

Chciałbym zgłosić skargę na użytkownika "ISmokeBleezys", który obraził mnie w swoim poście nazywając mnie "frajerem" oraz bezpodstawnie nazywając "złodziejem" (oto temat. http://mmorpg.org.pl...west-za-nordic/). Użytkownik ten napisał do mnie na Skype (http://w652.wrzuta.p...pa3jqkfq/obraza), gdzie nie potrafił dotrzymać podstawowych zasad kultury. Dodam iż użytkownik ten domaga się ode mnie oddania mu konta, ponieważ ponoć mu je "okradłem". Sytuacja jest dla mnie śmieszna, jednakże użytkownikowi temu należy się upomnienie, za obrazę mnie.

Pozdrawiam.