Obrońcy Ascalonu - gildia Guild Wars

Dragon3_cape_emblem2.png

Gildia Obrońcy Ascalonu rekrutuje!

0bd56313a639d30b.png

O Nas:

Obrońcy Ascalonu jest Luxońską Gildią z ponad dwuletnią tradycją, skierowana w stronę PvE, założoną na jesieni 2007 roku. Łącznie liczymy około 95 członków na czas obecny. Organizujemy wypady wewnątrz-gildiowe na Uw, FoW, DoA, Deep, Urgoz, Dungeony, misje hm, vanqi - wszędzie nas pełno! Atmosfera przyjemna, miła i wesoła (czasem aż za bardzo :D ), organizujemy konkursy i eventy wewnątrz-gildiowe. Dość spore doświadczenie i staż w grze.

I przede wszystkim gracz MOŻE, nie musi, u nas nie ma obowiązków!

(Ale jakieś podstawowe muszą być :P )

Oczekujemy:

Udzielania się w życiu Gildii.

Włączanie się w dyskusje, imprezy organizowane wewnątrz Gildii.

Kultura osobista (jak najmniej wulgaryzmów :P i przynajmniej to 'cześć' i 'narka' miło by było usłyszeć, czy tez przeczytać :] ).

Zaliczone wszystkie posiadane kampanie - odblokowany tryb HM.

Aktywność w grze przynajmniej co 2-3 dzień.

Rejestracja na naszym forum (nie do końca obowiązkowe ale przekonacie się ze naprawdę warto).

Ventrillo, micro, słuchawki - Nie jest to jakiś mus, ale należy liczyć się z tym że bez komunikatora, nie ma możliwości uczestnictwa w niektórych wypadach na Elite lokacje.

Minimalny wiek - 15.

Oferujemy:

Miłą, wesołą atmosferę.

Full GH, cape - standard w gildiach.

Wypady na : UW, Deep, FoW, Slaver's Exile, Urgoz, MQSC, Dungeony, oczywiście vanqi, misje HM i NM,

Ventrilo 2.1.4 - Przez pewien czas nie mieliśmy swojego, ale niedawno został wykupiony nowy na rok.

Miejsca w których nas widziano i tyłki które skopaliśmy:

gw026sp.th.jpg

gw014t.th.jpg

gw020r.th.jpg

20100218000926.th.jpg

20100312203558.th.jpg

20100314183819.th.jpg

20100320004050.th.jpg

e12ca57628871759med.th.jpg

Rekrutacja tylko i wyłącznie poprzez forum!

Link do forum na naszej STRONIE!

Lider:

Duraximus Elto

Oficerowie

• Paweł Sprawiedliwy
  • Ksiaze Mortimer
  • Beauty In Blood
  • I Ruler Of Flame I
  • Kuba Mroczny
  • Desmodus Dival
    Zapraszamy!

Właśnie zamierzam wrócić do GW. Jednak nie mam jeszcze Oka Północy, ponad to dawno nie grałem i sporo zapomniałem. To znaczy, że jestem u Was spalony ? : )

Gdy jeszcze grałem w GW, miałem przyjemność bycia w tej gildii i szczerze ją polecam.

Witam

Właśnie zamierzam wrócić do GW. Jednak nie mam jeszcze Oka Północy, ponad to dawno nie grałem i sporo zapomniałem. To znaczy, że jestem u Was spalony ? : )

Nie będzie z tym problemu, napisane jest 'zaliczone wszystkie posiadane kampanie' nie posiadanie wszystkich kampanii ;) Jeśli jesteś zainteresowany zajrzyj na forum. Might podał trochę nieświeże info, aktualnie jest 95 members'ów.

Gdy jeszcze grałem w GW, miałem przyjemność bycia w tej gildii i szczerze ją polecam.

Miło nam to słyszeć/czytać.

Dragon3_cape_emblem2.png

Gildia Obrońcy Ascalonu rekrutuje!

0bd56313a639d30b.png

O Nas:

Obrońcy Ascalonu jest Luxońską Gildią z ponad dwuletnią tradycją, skierowana w stronę PvE, założoną na jesieni 2007 roku. Łącznie liczymy około 95 członków na czas obecny. Organizujemy wypady wewnątrz-gildiowe na Uw, FoW, DoA, Deep, Urgoz, Dungeony, misje hm, vanqi - wszędzie nas pełno! Atmosfera przyjemna, miła i wesoła (czasem aż za bardzo :D ), organizujemy konkursy i eventy wewnątrz-gildiowe. Dość spore doświadczenie i staż w grze.

I przede wszystkim gracz MOŻE, nie musi, u nas nie ma obowiązków!

(Ale jakieś podstawowe muszą być :P )

Oczekujemy:

Udzielania się w życiu Gildii.

Włączanie się w dyskusje, imprezy organizowane wewnątrz Gildii.

Kultura osobista (jak najmniej wulgaryzmów :P i przynajmniej to 'cześć' i 'narka' miło by było usłyszeć, czy tez przeczytać :] ).

Zaliczone wszystkie posiadane kampanie - odblokowany tryb HM.

Aktywność w grze przynajmniej co 2-3 dzień.

Rejestracja na naszym forum (nie do końca obowiązkowe ale przekonacie się ze naprawdę warto).

Ventrillo, micro, słuchawki - Nie jest to jakiś mus, ale należy liczyć się z tym że bez komunikatora, nie ma możliwości uczestnictwa w niektórych wypadach na Elite lokacje.

Minimalny wiek - 15.

Oferujemy:

Miłą, wesołą atmosferę.

Full GH, cape - standard w gildiach.

Wypady na : UW, Deep, FoW, Slaver's Exile, Urgoz, MQSC, Dungeony, oczywiście vanqi, misje HM i NM,

Ventrilo 2.1.4 - Przez pewien czas nie mieliśmy swojego, ale niedawno został wykupiony nowy na rok.

Miejsca w których nas widziano i tyłki które skopaliśmy:

gw026sp.th.jpg

gw014t.th.jpg

gw020r.th.jpg

20100218000926.th.jpg

20100312203558.th.jpg

20100314183819.th.jpg

20100320004050.th.jpg

e12ca57628871759med.th.jpg

Rekrutacja tylko i wyłącznie poprzez forum!

Link do forum na naszej STRONIE!

Lider:

Duraximus Elto

Oficerowie

• Paweł Sprawiedliwy
  • Ksiaze Mortimer
  • Beauty In Blood
  • I Ruler Of Flame I
  • Kuba Mroczny
  • Desmodus Dival
    Zapraszamy!