Skończcie płakać, nic nie wskóracie i tak. Nie dotarło to jeszcze do Was? Dorzuć jeszcze linka incydentu aby każdy mógł wejść, przy okazji nabić kilka odświeżeń aby portal mógł zarobić. Nie rozumienie że każda "burda" jest na rękę, ponieważ wzrasta ruch na domenie?
Oby tak dalej
Vampir. Powiem raz i krótko, albo i długo. Nie zamierzam się kłócić na forum, bo to oznaczałoby, że jestem bardziej niedorozwinięty, niż jestem. Więc powiem krótko: Jesteś debilem i jebie mnie to, czy dostane warna :|. Magar ty tak samo.

Rozumiem, że kiedy nie masz już argumentów, zaczynasz przypisywać ludziom swoje cechy?
Tak, to dobrze że masz to gdzieś, bo już zgłosiłem. Dostałem warna za podobne zachowanie.
Nie ogarniam jak redaktor może pisać wulgaryzmy w newsie ahahah
Co do spraw portalu to nie chce się mieszać bo to nie moja brożka, ale MagarPL tutaj na forum masz już 13 ostrzeżeń,a przekraczając 10 dostaje się permanentny ban. Do tego posiadasz tutaj jeszcze drugie konto o nazwie "magar". Nie chce Tobą wcale manipulować, ani szantażować tą sytuacją, ale chce naświetlić to, że do tych "świętych" nie należysz i radzę się pilnować, tutaj na forum oczywiście.
nie kwestionuje moich "ostrzeżeń" ale zadnego nie dostałem za trolling.... jak kogoś obraziłem to zasłużył nie jestem debilem żeby skakać do ludzi bez powodu
jedyne ostrzeżenie za które mogę być zły to za mała ilość słów w poście (głupota widziałem po 1-2 słowa i nikt nie dostaje warna)
A co do tematu wy jesteście tutaj panami PRO wiec zachowujcie się jak przystało na osoby z jakim kolwiek stanowiskiem... Aż mi sie nie chce wierzyć że urzytkownik musi prosić o zachowanie powagi i odrobiny kultury... Osoby które nas karają nie są wcale lepsze od nas a nikt z was bana nie dostaje...
Nie ma się co burzyć, bo ,,zarząd" sam to prawo ustala i ono ich nie dotyczy. Tak zawsze było, jest i będzie. Wszędzie.
Jak się komuś coś tu nie podoba to niech pójdzie na inny serwis polski o mmo - droga wolna ;D
Paczcie jaka szlachta się odezwała. "Oh nie @Guru napisał ku*wa, tak nie może być'... Nie wierze Wam, że przez te 2 dni z tych którzy hejtują nie powiedzieli właśnie tego słowa.
Ale właśnie o to chodzi xd Oni(QQi i reszta ) są tutaj tylko dlatego ,że mają co hejtować i powód do płaczu na każdym kroku xd
Każdy normalny człowiek gdy czegoś nie lubi itd. to to omija.
Chcecie suche newsy: http://mmorpg24.net/
Po co czytacie newsy guru?
masochiści?
po co oglądacie stream portalu?
masochiści?
itd.
Przepraszam, na tamtym serwie? Tam poziom trzyma tylko Ziomal, któremu współczuję, że tak się marnuje. Tam nawet mody nie potrafią poprawnie napisać "który", a wy narzekacie na tych tutaj.
mmorpg.org.pl jest jak PO. Jeszcze nie ma alternatywy.
najgorsze jest to że Root ma to w d*pie....a to właśnie on powinien doglądać żeby takich rzeczy tu nie było... bo kto jak nie on morze nas uchronić przed niekompetencja moda albo newsmana a skoro on ma to gdzieś...Smutne to jest po prostu smutne
nie kwestionuje moich "ostrzeżeń" ale zadnego nie dostałem za trolling.... jak kogoś obraziłem to zasłużył nie jestem debilem żeby skakać do ludzi bez powodujedyne ostrzeżenie za które mogę być zły to za mała ilość słów w poście (głupota widziałem po 1-2 słowa i nikt nie dostaje warna)A co do tematu wy jesteście tutaj panami PRO wiec zachowujcie się jak przystało na osoby z jakim kolwiek stanowiskiem... Aż mi sie nie chce wierzyć że urzytkownik musi prosić o zachowanie powagi i odrobiny kultury... Osoby które nas karają nie są wcale lepsze od nas a nikt z was bana nie dostaje...
Jak już piszesz posty to prośba, uważaj na ortografię, bo takie błędy to aż rażą po oczach nawet, jak nie zwraca się na to uwagi.
Jak kogoś obraziłeś, to na to zasłużył? A kim Ty jesteś by obrażać innych? Tak samo ja teraz mogę Cię zwyzywać z tego powodu, że nie potrafisz napisać "może" lub "użytkownik". To działa w dwie strony, chyba masz trochę za wysokie mniemanie o sobie.
Revo nie jade po ludziach nie wyzywam ich matek co tu jest normą a warny mam za np "debil" albo jak sie kluce to rzucę kur*** i spoko jest warn (zasłużyłem)
ale to powinno tyczyć się każdego tutaj a nie tylko nas (użytkowników)
Revo skoro tu już jesteś zamknij ten kolejny bezsensowny temat proszę ...
Magar ja nie wiem czy mam cię brać na poważnie. Nie przestrzegasz zasad ortografii i interpunkcji , a ponadto zaczynasz zdania z małej litery. To za dobrze o tobie nie świadczy bo przywalasz się do kogoś a sam nie widzisz swoich braków.
Chcecie, czy nie temat zamykam.
Wydaje mi się, że dalsza dyskusja na ten temat po raz setny nie ma sensu.
Już mnie tu nic nie zdziwi...
newsmen który powinien mieć choć odrobinę kultury przykładem co 4 słowa sypie wulgaryzmami w NEWSIE KTÓREGO KAŻDY WIDZI!
a ja za jeden wulgaryzm w komentarzu dostaje bana na 10 dni
Jaka tu jest sprawiedliwość ? ten portal istnieje tylko dla tego by użytkownicy go odwiedzają wiec PRZESTAŃCIE NAS TRAKTOWAĆ JAK BYŚMY BYLI OD WAS GORSI!
Żałosne... ładny poziom pokazujecie
(tak wszystko jest skierowane w stronę zarządu)
PS pewnie dostane bana za hmmm nie wiem bo nikogo nie obraziłem nie użyłem brzydkich słów (a bardzo bym chciał)