Oby tak dalej

Już mnie tu nic nie zdziwi...

newsmen który powinien mieć choć odrobinę kultury przykładem co 4 słowa sypie wulgaryzmami w NEWSIE KTÓREGO KAŻDY WIDZI!

a ja za jeden wulgaryzm w komentarzu dostaje bana na 10 dni :D

Jaka tu jest sprawiedliwość ? ten portal istnieje tylko dla tego by użytkownicy go odwiedzają wiec PRZESTAŃCIE NAS TRAKTOWAĆ JAK BYŚMY BYLI OD WAS GORSI!

Żałosne... ładny poziom pokazujecie

(tak wszystko jest skierowane w stronę zarządu)

PS pewnie dostane bana za hmmm nie wiem bo nikogo nie obraziłem nie użyłem brzydkich słów (a bardzo bym chciał)

Co racja to racja. Ale zawsze wladza jest ponad wszystkimi i nic tego nie zmieni

najgorsze jest to że Root ma to w d*pie....

a to właśnie on powinien doglądać żeby takich rzeczy tu nie było... bo kto jak nie on morze nas uchronić przed niekompetencja moda albo newsmana a skoro on ma to gdzieś...

Smutne to jest po prostu smutne

Ojejku Temat był już wałkowany ze 100 razy Guru jest jaki jest i nikt tego nie zmieni

Wiesz co, a wypoweim się, bo to co ostatnio się dzieje mnie też denerwuje.

Po 1: Jeśli chodzi o Ciebie MagarPL to nie wiem gdzieś widział, by newsman(czy to Guru czy Ozonek lub inny redaktor) pisał wulgaryzmy w newsach, a jeśli nawet to w bardzo niezauważalny sposób.

Po2: Skończcie te pogaduchy co i jak powinien robić redaktor(tak mam tu na myśli Guru), ponieważ jeśli nie wiecie lub jesteście kompletnymi egoistami to redaktor jest też KRY-TY-KIEM. Więc jeśli Guru sobie pisze hejty na GW2 lub inną grę powinniście sobie przemyśleć jak wy nagadujecie na inne gry.

Ja sam gram w GW2 od 2 tygodni bodajże i wcale mnie hejty Guru nie drażnią. Nawet KoneserGier i jego "klony" mnie nie denerwują. Więc, bardzo proszę o trochę wyrozumiałości i zrozumienia siebie samego i innych.

Po3: Jeśli(po tym co przeczytaliście teraz) myślicie, że jestem jakimś tam sobie kolegą Gury czy nim samym to jesteście paranoikami. Po prostu nie lubię jak ktoś tak się "czochra" na hejt w stronę gier. Gra to gra i tyle w tym temacie.

MagarPL, DOPÓKI HAJS SIĘ ZGADZA, NIC NA LEPSZE SIĘ NIE ZMIENI W TYM SERWISIE : )

@EDIT UP

ad1. Guru w dzisiejszej recenzji POE sypał wulgaryzmami i to w bardzo zauważalny sposób.

ad2. Krytykować też trzeba potrafić, a Guru nie posiada ów umiejętności... dużo cech redaktorskich mu braknie.

ad?. I ludzi nie drażni sam hejt, ale fakt, że ktoś taki jak Guru musi za wszelką cenę w każdym newsie wcisnąć swoje hejterskie 3 grosze.

ad3. Widzę, że nie niezbyt jesteś obeznany w temacie a się wypowiadasz. Przeglądaj częściej newsy, forum, płacz ludzi co do guru, rimejka i całej reszty.

MagarPL, nie wiem do czego próbujesz dojść, ale i tak Ci się nie uda. Wolne forum, powiedzą nie podoba się to wy***rdalaj*.

*- Słowo wy***rdalaj* ocenzurowało się samo.

Płaczcie więcej, kolejne QQ temay omg.

Po 1: Jeśli chodzi o Ciebie MagarPL to nie wiem gdzieś widział, by newsman(czy to Guru czy Ozonek lub inny redaktor) pisał wulgaryzmy w newsach, a jeśli nawet to w bardzo niezauważalny sposób.

No tak prawie tego nie widać w Recenzji o PoE

– TAK k**wa WYGLĄDA prawdziwy HACK’N’SLASH MMO!!!

Od teraz nie cenzoruję wulgaryzmów na portalu. Biorę przykład z góry.

@Marcinshot

Zacznij czytać newsy. Jak dasz "czytaj dalej", to ci się rozwija. Nie czytamy samych tytułów.

@VampirX4 Nie interesuje mnie PoE więc tego nie czytałem. Lecz...

Czytałem(teraz) i przyznam rację, że za dużo wulgaryzmów w tej recenzji, lecz nie robi tego notorycznie. W tym artykule zauważyłem, że Guru jest bardzo podekscytowany i może dlatego użył takich słów, a nie innych. Powiedzcie/napiszcie sami. Czy i Wam czasem nie zdarzyło się w chwili podekscytowania, frustracji czy poirytowaniu wypowiedzieć jakże niejednoznaczne słowo na "K"? Fakt, jest w tym niesprawiedliwość co do użytkowników forum i portalu, ale jakoś mnie to nie rusza, niepomijając faktu iż do mmorpg.og.pl należą bardzo młodzi ludzie.

Jak wam się nie podoba, to nie czytajcie jego newsów. W ogóle tutaj nie wchodźcie, bo po co? Tylko po to, żeby po narzekać? O jaki ten guru jest ujowy, bla bla bla bla... To prowadzi donikąd. Wejdźcie na inne strony, angielskie, niemieckie, czy rosyjskie i tam czytajcie. Rzygać mi się chce od waszego pieprzenia. Na prawdę nie macie nic innego do roboty, niż zakładanie miliardów bez sensownych tematów, o tym jak guru jest do d*py? A jak Ozonek zacznie obrażać wasze kochane GW2, czy tam PoE, to też go nie będziecie lubić?

dajcie spokój to jest chore...

a przez właśnie takie osoby jak kristal czy progmr nic tu się nie zmieni.. ten portal jest robiony DLA NAS! wiec to my powinniśmy coś zacząć robić wątpię że Root nic nie zrobi jak pareset osób zacznie potępiać obecna "politykę zarządu"

Jak wam się nie podoba, to nie czytajcie jego newsów. W ogóle tutaj nie wchodźcie, bo po co? Tylko po to, żeby po narzekać? O jaki ten guru jest ujowy, bla bla bla bla... To prowadzi donikąd. Wejdźcie na inne strony, angielskie, niemieckie, czy rosyjskie i tam czytajcie. Rzygać mi się chce od waszego pieprzenia. Na prawdę nie macie nic innego do roboty, niż zakładanie miliardów bez sensownych tematów, o tym jak guru jest do d*py? A jak Ozonek zacznie obrażać wasze kochane GW2, czy tam PoE, to też go nie będziecie lubić?

jestem na tym portalu parę długich lat i kiedyś takiej wsi nie było jak teraz... kiedyś newsy się czytało były normalnie napisane i dawały sporą dawkę informacji a teraz? co 2gi guru-news to 3-4 zdania 1szy lepszy filmik z YT albo screen z google i koniec newsa... jeszcze został nam Ozonek który est jak jasne światełko w tym ciemnym śmietniku

Kolejny temat z d*py po to by pohejtować . DAJCIE GURU ORAZ CAŁEMU SERWISOWI SPOKÓJ ! Za założenie kolejnego takiego tematu powinien być ban i tyle .

Edit: Albo mam lepszy pomysł załóżcie im jeden temat w Hydeparku i niech sobie tam hejtuja i narzekają na guru oraz cały serwis .

@Ikariam666

A mnie wku* piepr* w stylu "Jak ci się nie podoba, to sobie zrób po swojemu".

Jak Ci się ku* nie podoba Tusk, to sobie ku* zrób własny rząd albo załóż własne państwo i zostań monarchą. Tyle mam do powiedzenia dla takich głupich gadek.

I tak ku*, teraz używam wulgaryzmów, bo się wku* na takie pie* dwa po dwa.

@Marcinshot

Myślisz, że ktoś miałby ból d*py jakby to było pierwszy raz? I co to ma do "niepomijając faktu iż do mmorpg.og.pl należą bardzo młodzi ludzie."?

Guru ma 21 lat, nie 14 lat. Że niby "artykuł miał trafić do takiego grona odbiorców"? Widziałem news Ozonka o Steamie i walce z używanymi grami. Niech zaczną pisać artykuły w stylu "CoD vs BF", czy "FC Barca vs Real Madryt" - gimbuski będą w raju.

Rzeczywiście, temat bez sensu. Admin (czy tam do kogo ta strona należy, bo ją chyba Guru wykupił) nie upomni Guru, czy nie poprosi go o zmianę sposobu pisania, bo sra w gacie, że Guru odejdzie i nie będzie nikogo na wyzysk.

@EDIT:

Do ciasnej, kto to jest Root!?

@UP

Root Admin/Head Admin

kiedyś newsy się czytało były normalnie napisane i dawały sporą dawkę informacji a teraz

ale dawniej to też był ten sam "guru" i jakoś Ci to nie przeszkadzało

ponadto, drogi Magarze, ban - z tego co widze w PA - byl za obarazanie "matole k**wa, ja jebie", ponadto, to twój TRZECI ban z kolei, więc się nie dziw, że z każdym nastepnym dni banicji wzrastaja

i nie rob afery o byle "k**wa", bo to zalosne, wczesniej placz o nieobiektywizm, pozniej o hejting, teraz o przeklenstwo, wbijcie sobie wreszcie do glow, ze ten serwis to nie gry-online.pl, to niezalezny portal, ktory pisze jak chce i co chce, co z reszta nie jeden raz pokazalismy, lamiac wszelkie zasady

amen

żałosna wymówka... ja mam nie robić afery o byle k*** ? dostałem 2 warny za napisanie "za***iście" ! w twojego KU**** nikt nie egzekwuje... żałosne... naprawdę

PS "lamiac wszelkie zasady" fajnie mówisz tylko skąd teraz wszystkie bany na tym portalu ? skoro "lamiac wszelkie zasady" hipokryzja gorsza niż w kościele... Członek zarządu mówi walić zasady brawooooooo

Tamten Guru umarł dawno temu:

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/karos-online-nadchodz%C4%85ce-zmiany

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/cloud-nine-ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwa-tej-samej-p%C5%82ci

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/blade-soul-op%C3%B3%C5%BAnienie

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/blizzard-com-po-polsku

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/warhammer-online-obchodzi-drugie-urodziny

Co do spraw portalu to nie chce się mieszać bo to nie moja brożka, ale MagarPL tutaj na forum masz już 13 ostrzeżeń,a przekraczając 10 dostaje się permanentny ban. Do tego posiadasz tutaj jeszcze drugie konto o nazwie "magar". Nie chce Tobą wcale manipulować, ani szantażować tą sytuacją, ale chce naświetlić to, że do tych "świętych" nie należysz i radzę się pilnować, tutaj na forum oczywiście.