http://www.youtube.com/watch?v=bdidsBh79gI Oceniajcie Amator. I przesyłajcie dalej.
Oceń kawałek <Rap>
Bez sensu, jest jeden taki temat ze wszytkimi rodzajami musyki.
2/10
Słabe niestety, autor cały czas wypada z bitu, w sumie to tak jak by czytał,a bit leciał gdzieś obok, całość strasznie anemiczna, jakieś niepotrzebnie przeciągane końcówki, ale z tym na starcie ma problem większość osób, niestety wpada w zły nawyk. Co do tekstu to mam wrażenie, że czasem rym był strasznie na siłę, z braku lepszych pomysłów. Ogólnie mała rada dla autora - polecam najpierw ponagrywać troszkę dla siebie, bo wypuszczając tracki na tym poziomie wystawiasz się na największą zmorę internetu - anonimowość, a co z tym idzie masa krytyki, która z konstruktywną nie ma nic wspólnego. Powodzenia.
Według mnie słabe.
4/10
@Cree masz w 100% procentach racje. Ziomek wypadasz z bitu co chwile. Dużo słów zero przekazu. Ale jest dla Ciebie nadzieja , ale NIGDY nie używaj rymów
czasownikowych bo to brzmi jak byś leciał jak peja. I jak puszczasz bit... zamknij oczy... wsłuchaj się w bita....i jak uznasz, że już się wsłuchałeś ...''atakujesz''. Taki np; Ice Cube jak wbije na bita to proelokoks. Popracuj trochę nad tym i daj kolejne propozycje.
*gangsta rap made me do it*
dokładnie - słabe, tak jakby czytane,
nie wiadomo czy bit był dobierany do tekstu czy odwrotnie, zero zgrania
jak wyżej - proponuję najpierw posłuchać wybranego bitu, młócić go przez pewien czas, a dopiero później napisać do niego tekst
nie jesteś profesjonalistą dlatego masz czas, przecież kawałek nie musi powstawać w 2-3dni
lepiej zrobić 1 dobry, niż 20 kiepskich/średnich
nie mniej jednak czekam na dalsze produkcje, bardziej owocne produkcje
grunt to nie poddawać się i robić to co w sercu gra
Jak dla mnie także słabe. Dam 3/10.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale wklejamy tu różne kawałki (nie tylko nasze) a inna osoba je ocenia. Jeśli nie to proszę mi to powiedzieć i usuną tą treść.
Temat został zamknięty. Powód: Yyyy, zamykam.