Oceń mój team pokemonów

Nazwa gry: Pokemon Showdown
Link do zdjęcia z teamem http://imgur.com/a/mqwAD .

Jeśli ktoś by chciał zagrać tym teamem, to niech napiszę, dam mu wtedy tekst do wyexportowania

2-

2-

Mógłbyś uzasadnić gdzie popełniłem błąd?

Nie, za pyskowanie 1.

Nauczyciele, niech szlag trafi was, i wasze nowo kupione samochody!

Co chcesz tym teamem grać? Competitive czy for fun? A jak comp to w jakiej dywizji?

Jeżeli chcesz grać comp, to albo grasz OU i wywalasz prawą kolumnę, albo grasz UU i wywalasz lewą kolumnę + Luxray'a (który siedzi w PU, bo jest crapem).

Jeżeli chcesz grać for fun to wywalasz wszystko i wrzucasz legendy.

Więcej napiszę jak się zdecydujesz.

Co chcesz tym teamem grać? Competitive czy for fun? A jak comp to w jakiej dywizji?

Jeżeli chcesz grać comp, to albo grasz OU i wywalasz prawą kolumnę, albo grasz UU i wywalasz lewą kolumnę + Luxray'a (który siedzi w PU, bo jest crapem).

Jeżeli chcesz grać for fun to wywalasz wszystko i wrzucasz legendy.

Więcej napiszę jak się zdecydujesz.

Gram OU. Tworząc ten team sugerowałem się moimi ulubionymi pokemonami, ale jeśli trzeba coś zmienić, to tak też zrobię. Myślałem nad wymienieniem Luxraya na Electivire. A co do Zoroarka i Togekissa, to co z nimi zrobić?

Gram OU.

No to lecimy:

Garchomp - jeżeli naprawdę koniecznie chcesz grać nim pod wall to wymieniasz Stone Edge na Draco Meteor. -42Spe, +42 Def

Scizor - albo grasz nim jako wallem, wtedy lowujesz Att do 44 i pakujesz SpD 198 Def 58, albo idziesz pod sweepa i wymieniasz HP na Spe.

M. Garde - nie używasz jej ability. W ogóle. Albo wywalasz Mega stone i idziesz nią pod S.sweep albo zostaje i wrzucasz jej coś, co procuje z Pixilate, jak Hyper Voice albo Hyper Beam.

Reszta:

Wymiana Luxray'a na Electivire jest jak wymiana opla na fiata. Niby jest upgrade, ale gówniany. Co chcesz rozważyć:

Batton Pass, np. Gliscor, wtedy możesz zwolnić slota Scizorowi ze Sword Dance na coś przydatnego.

S. Wall, np. Clefable, bo dostaniesz coś ze S.Att i będziesz mógł się rozpłakać.

Prankster, np. Thundurus. Bo dobry prank nie jest zły.

Wall, np. Ferrothorn, i z Garchompa robisz Sweepera.

Nazwa gry: Pokemon Showdown
Link do zdjęcia z teamem http://imgur.com/a/mqwAD .

Jeśli ktoś by chciał zagrać tym teamem, to niech napiszę, dam mu wtedy tekst do wyexportowania