Ja uważam że jest świetna jedyne co mi przeszkadza to to że chodzi się myszka ale do tego można się przyzwyczaić
Polecam Guardiana jest bardzo szybki i ma spore hity najlepiej mi się nim grało (hmm może wrócę do gry kto wie kto wie )
Ja uważam że jest świetna jedyne co mi przeszkadza to to że chodzi się myszka ale do tego można się przyzwyczaić
Polecam Guardiana jest bardzo szybki i ma spore hity najlepiej mi się nim grało (hmm może wrócę do gry kto wie kto wie )
bardzo fajne
bardzo fajne
I co wnosisz do tematu?? NIC
sorry łoś a ty co wnosisz w tym poście do tematu??
chyba wracam do gry mam instalke już 2 tygodnie na kompie
Starszy musi pokazać młodszemu żeby więcej tego nie robił.
Daje niezłe,być może żebym mógł zagrać dłużej na globalu było by świetne
Oddałem głos na niezłą. To nie jest gra idealna. Rozbudowany system klas, dobra grafika, niezły gameplay. Jednak, wciąż brak tego czegoś, za co mógłbym uznać ją za świetną.
zauwazcie ze 90% nowych mmo jest porównywanych do L2 a to chyba cos znaczy
BUAHAHAHA! Do L2 są porównywane chyba tylko inne azjatyckie grindery... teraz praktycznie każdy MMO jest porównywany do WoWa, który jest niestety niedoścignionym wzorem, jak należy robic MMO.
Daję przeciętny. A czemu? Napisałem to już w innym temacie.
To gratuluje wzoru "niedoścignionego" . zaiste chwalmy wow-a
To gratuluje wzoru "niedoścignionego" . zaiste chwalmy wow-a
Nie gram w WoWa, ani nie lubię go specjalnie. Niestety nie można mu odmówić tego, że Blizzard doskonale połączył wszystkie dobre rozwiązania z innych MMO w jednej grze. W końcu ponad 10mln co miesiąc opłacanych kont o czymś świadczy.
max!!
Ta gra jest słaba- nie wiem, na czym polega jej fenomen. Nie wyróżnia si z tłumu..
Takie se!
Osobiście L2 może być ale nie przypadło mi do gustu.
Oddaje głos: "Takie se!"
-------------------------------------------
Ja tam nie wiem co ty widzisz takiego w L2.
słabizna , nie wiem co ludzie w tym widzą
słabizna.. pewnie masz kompa słabego i mówisz ze słabizna.. xD gra jest swietna:)
Super gra polecam każdemu!
daje maxa
Nie chce nic mowic ale aaa zobacz na date ostatniego posta.
MODZI ZAMKNIJCIE TO BO SIE SPAM ZARAZ POSYPIE
Nie ty jesteś od upominania! Jakbyś nie napisał tego durnego posta nie byłoby spamu. PROSTE? - Kubox66
Archeolog,może mały ale jest...
Chłopie ujrzałeś grę i od razu ustawiasz sygnaturę.
Ja raz napisałem Celestial Destroyer a On od razu sygnaturę ustawia"Celestial Destroyer,To SUPER GRA"Tak samo było z Rohanem i teraz z Lineagem2,zapewne jeszcze w to nie grałeś...
Gierka jest bardzo dobra,tyle że mogli by dać system chodzenia taki jak w WoWie to by byłą super gra.
Niezły spam strzeliłeś, ale poco? BEZ SENSU TAKIE POSTY. Staraj się takich bezsensownych postów nie pisać - Kubox66
Rzecz jasna - TEMAT CLOSE
Proszę, tu możecie ocenić Lineage'a 2 w skali 1-6.