Proszę, tu możecie ocenić Lineage'a 2 w skali 1-6.
Ocena Gry
słabizna , nie wiem co ludzie w tym widzą
słabizna , nie wiem co ludzie w tym widzą
to czego twoj komp nie potrafi dzwignac....
ja daje max
Dla mnie jest niezłe
przecietniacha
debeściak:D
ja tez daje max
Najlepsza gra MMO super grafa i fabuła.
a moze ktos napisac jaki trzeba miec sprzet zeby na maxa wszystko podkrecic i zeby sie nie cielo ;p ??
a moze ktos napisac jaki trzeba miec sprzet zeby na maxa wszystko podkrecic i zeby sie nie cielo ;p ??
Ja mam Intel Core Duo E8500 @ 3,16 GHz, 4GB DD2, GF 9600GT 512DDR3 (podkrecona na 640DDR3) i gram na maxa z wszystkimi dodatkami i jest piknie
Ta gra tomistrzostwo świata , a dowód na to jest bardzo prosty: zauwazcie ze 90% nowych mmo jest porównywanych do L2 a to chyba cos znaczy
Przeciętna ale fajnie se można pograć.
Gra świetna można nawet powiedzieć ze klasyka w swoim gatunku. Można się o tym przekonać patrząc na wiele nowych produkcji które są w pewnej mierze klonami L2. Chociaż Lineage 2 to mmo o którym każdy słyszał to jednak istnieją leprze tytuły jak np WoW czy AoC. gra posiada wiele plusów takich jak grafika, system gildii czy ilość prywatnych serwerów jednak nie brak jej również minusów jak np. monotonny system zdobywania doświadczenia :cry:
Grałem, dla mnie nic specjalnego... Takich jak L2 gier sporo już jest.. Teraz wolę czynnie oberwowac AoC..
"Takich jak L2 gier sporo już jest.. "
Tak, bo te wszystkie gry sa kolanami L2
L2 to najlepszy MMO na swiecie i tyle
PS. sorki nie dzialaja mi polskie znaki
No i właśnie dlatego nie jest niczym specjalnym. Każdy ma swoję zdanie, bowiem dla mnie WoW jest najlepszym Mmorpg, a dla Ciebie L2.
Ja Daje Maxa ;-) ;-) To jest poprostu mistrzostwo swiata 8-) Nie wiem jak mozna sie przy tym nudzic. Na poczatku moze wydawac sie nudne, jak sie malo o tym wie. A pozniej jak sie zaczna siege i w ogole, mass pvp, pve co mnie poprostu zachwyca
(offtop)ZAPRASZAM NA SERWER DRAGON NETWORK.
www.dragon-community.net
Powiem tak, grałem pierw na privie [abbys x3] a potem na officialnym dość długi czas..
Gra ma bardzo dobrze rozbudowaną gospodarkę, ale mimo to sprawia wrażenie hardkorowego grindera.
Oczywiście wierni fani l2 mogą się ze mną wykłócać i podawać rozmaite możliwości gry,
a później zalogować się w lineage i iść bić moby..
Więc jakie gry nie polegają na grindzie..
wow ma już lepiej wykonaną grywalność, gdyż nie kończy się na dobiciu maxymalnego lvl,
lecz dopiero wtedy zaczyna.
ps. w l2 to już nawet napisy były...
Dam Świetna! bo jednak wole Dekaron :mrgreen:
1.L2 panuje i będzie panować,
2.WoW - osobiście twierdze że jest do kitu
3.Lineage 2 tak jak Aion, Blade and soul nie będą miały równych.
Oczywiście ocenka Max
P.S. Ci co ocenili L2 na słabiznę niech idą po cumla do mamy i pograją sobie w Tibie xD