Ocena pracy zespołu i serwisu MMORPG.org.pl w 2011 roku

Po przeczytaniu tego http://mmorpg.org.pl...3821-wow-ekipa/ tak sobie myśle by stworzyć grupe (jak redaktorzy, modzi itp) Ban Hammerow, osob, które będą zajmowały się tylko banowaniem, warnowaniem, i sprawdzaniem postów. Taki tam pomysł. Sporo jest z tym roboty, a modzi mają jeszcze inne rzeczy na głowie.

he?

Dla mnie serwis 8/10 , odwiedzam odkad mam internet i nie dostalem go na komunie :PP

Ty Warcraft lepiej nie mysl tyle :P

10/10, wspaniała praca redakcji, genialne artykuły, ciekawa strona główna!

/sarkazm

Świąteczny, szczęśliwy nastrój nie ominął nawet hejterów :) jak słodko :)

10/10, wspaniała praca redakcji, genialne artykuły, ciekawa strona główna!/sarkazm

Bez Kozaka, zespół MMORPG.org.pl naprawdę wiele stracił.

/podwójny sarkazm + ironiczny uśmieszek

A bez guru, zyskałby jeszcze więcej! ;)

/sark... ej, chwila, to nie był sarkazm.

Oo kocham to :D

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jesli nie tylko ja to nie podoba mi się nowy wygląd forum który zmienił się w mało przejrzystą papke wszystko na forum jest pisane w taki sposób to tylko przykład:

adadasds

dadasda

adsadasd

dasdsad

2 stron

1

2

czysty bezsens jesli to mozliwe prosiłbym o powrót do poprzedniego wygladu forum

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jesli nie tylko ja to nie podoba mi się nowy wygląd forum który zmienił się w mało przejrzystą papke wszystko na forum jest pisane w taki sposób to tylko przykład:adadasdsdadasdaadsadasddasdsad2 stron12czysty bezsens jesli to mozliwe prosiłbym o powrót do poprzedniego wygladu forum

he2?

he2?

Połowie czytelników nie podoba się wygląd strony głównej. Sam o tym dobrze wiesz:

A dla mnie spisał się dobrze ;) Strona nadal istnieje, forum także więc czego jeszcze chcieć? Jest dobrze. Utrzymajcie poziom to już będzie ekstra a jak zwiększycie to będzie bosko ;p

6

Rok 2011 powoli odchodzi w niepamięć, więc czas na tradycyjne, 12-miesięczne podsumowanie lub ocenę funkcjonowania serwisu, forum, użytkowników, redakcji, moderatorów, a nawet samych adminów.

Kto/Co zasługuje na plusa, a Kto/Co wręcz odwrotnie? Co zmienilibyście w serwisie, a co powinno zostać bez zmian. Co powinno zostać usunięte od razu, a co chcielibyście zobaczyć w przyszłym roku?

Czekamy na Wasze opinie, także te krytyczne.

No i Wesołych Świąt:)