Ocena pracy Zespołu

Co jakiś czas, chcę poznać opinie użytkowników serwisu na temat pracy Zespołu mmorpg.org.pl. Nie inaczej jest też tym razem. Jak oceniacie naszą prace? Co robimy źle, a co dobrze? Co moglibyśmy robić lepiej?

Proszę tylko o odpowiedzi osób nie związanych bezpośrednio z Zespołem.

A niech pisze kto chce...

Jak by to powiedzieć w tym zespole widzę tylko ciebie, a Kubox to tam się trochę pokazuje...

Jeśli chodzi o Redaktorów to może paru jak piszą posty.

Z Redaktorów najwięcej sprawuje się Mac reszty to przy poradnikach/recenzjach w ogóle nie widzę.

Redaktorów na tym forum jest wiele i wiele zbędnych.

Nie mam do was nic zespół oceniam na 8/10.

A ja Was ocenie pozytywnie, czyli 10/10.

Nie będę się rozpisywał, ale odpierdzielacie kawał dobrej roboty, bo co rusz coś zmienione, czy naprawione.

Ogólnie miło spędza się czas na forum, na którym administracja ma pomysły i chęci ich wykonania.

Tyle ode mnie.

Dla mnie ta strona bardzo dobrze funkcjonuje. Głowna strona ma codziennie jakieś ciekawe newsy ze świata gier MMO, na forum wprowadzane są zmiany... Więc wszystko mi pasuje 5/5.

Jak by to powiedzieć w tym zespole widzę tylko ciebie, a Kubox to tam się trochę pokazuje...Jeśli chodzi o Redaktorów to może paru jak piszą posty.Z Redaktorów najwięcej sprawuje się Mac reszty to przy poradnikach/recenzjach w ogóle nie widzę.Redaktorów na tym forum jest wiele i wiele zbędnych.Nie mam do was nic zespół oceniam na 8/10.

Mac robi od cholery rzeczy, samego mnie zastanawia gdzie on znajduje cały ten czas.

Jeżeli ja bym mógł ocenić zespół oceniłbym na 7+/10 Przydałoby się więcej takich Mac'ów :P

/Edit, jeszcze Kozak sporo robi.

Aaa no Kozaka zapomniałem ocenić :D.

Ale nie będę się rozpisywał i z kolei pokazywał.

Kozak jest pro więc nie trzeba nic pisać ;P.

@Edit

Dałem ci reputa dobrze że przypomniałeś ;d.

Gadajcie co chcecie, ale to Guru jest najaktywniejszy i robi przy tym kawal dobrej roboty. Szacunek.

A jak oceniam prace reszty zespolu? Wiadomo, raz jest lepiej, raz gorzej, a w tej chwili przypada taki okres, ktory mozemy nazwac tym lepszym. Gdyby bylo tak zawsze, to bym nie mial zastrzezen, ale wiadomo, nie tylko grami czlowiek zyje i czasem trzeba sie oderwac :).

Duze plusy dla administracji, ktora co jakis czas wprowadza potrzebne update.

Wiec jesli mam na cos plakac, to tylko na mala ilosc recenzji, bo nie ukrywam, ze wszystkie poradniki, i temu podobne, mnie nie interesuja, ale to nie jest wina redaktorow, ze nie trafiaja w moj gust, lecz nie da sie ukryc, ze recek jest za malo. Szkoda, ze to serwis gier MMO, bo gdyby tak nie bylo, to sam z checia bym cos nabazgral, a ze tego gatunku nie lubie, to i nie bedzie moich tekstow :).

Na forum,nie udzielam się za bardzo,więc nic nie powiem.

Jeśli chodzi o stronę i listę MMORPGÓW 3d,2d itd. To wkurza :

- miernota niektórych recenzji (które zostały napisane na kolanie w 5minut ,a może i to nie)

- powtarzające się gry (np. 2 x wonderking)

A cieszy mnie wszystko inne :D

- strona techniczna

- codzienne nowinki ze świata mmorpgów

- i wiele,wiele.

Jest duże zaangażowanie adminów,redaktorów,moderatorów.Strona jest bardzo dobrze prowadzona.Oby Tak Dalej :rolleyes: 10/10

Jak na tak małą ekipę bardzoo dużo zrobiliście, wręcz mógłbym rzec w c***, ale nie wypada :-).

Tak, Slod czuwa. Trzeba uważać. -Slod

Na forum,nie udzielam się za bardzo,więc nic nie powiem.Jeśli chodzi o stronę i listę MMORPGÓW 3d,2d itd. To wkurza : - miernota niektórych recenzji (które zostały napisane na kolanie w 5minut ,a może i to nie)- powtarzające się gry (np. 2 x wonderking)

Powtarzają się bo dodaliśmy lepsze opisy, w końcu usuniemy te gorsze :P

A to nie są recenzje tylko opisy gier :D

Ja niestety nie mam porównania co do tego jak było kiedyś, bo wtedy nie odwiedzałem forum regularnie. Ale mogę rzec Panowie, że współpracować z Wami to przyjemność :D

Fakt należy was pochwalić :)Czekam kiedy to nowi redaktorzy się pokażą. Jedyne co od was oczekuję to zrealizowanie planu bodajże wg. Hani co do tematu "Szukam MMO" by odpowiadały tam tylko osoby upoważnione.

//Nie chcę wprowadzać czegoś czego nie zapnę na ostatni guzik. A że bardzo często go nie dopinam, toteż realizacje się sypią. Muszę jeszcze dokładnie się zastanowić, żeby to działało sprawnie (a nie żeby po prostu działało). - Mr. Hania

Szkoda, ze to serwis gier MMO, bo gdyby tak nie bylo, to sam z checia bym cos nabazgral, a ze tego gatunku nie lubie, to i nie bedzie moich tekstow .

Mnie również przestał się podobać ten gatunek. Gram w jedną MMO i nie kręci mnie szperanie w innych jak kiedyś. Wstyd się przyznać, grałem w wiele MMO, ale w WOWA, Lineage i AOC nigdy nie grałem :P

Guru = 40%

Mac = 25%

Slod = 5%

-

Reszta = 30%

( % = Zaangazowanie w rozwoj forum, suma = 100% )

Jeśli mogę wtrącić Dixell, dzięki, za co te 5% ? -Slod

Z tego co widze to jest duzo redaktorow, a tylko dwóch cos na prawde robi(Guru, Mac) ... Moderatorzy dobrze wypelniaja swoje obowiazki :). Admin swietnie sobie radzi ze strona i widac, ze duzo nad nia pracuje.

Za moich czasów...Dobra, żartuje.

Jest dobrze, jeszcze po patrzę .

Dziękuję za to, że mnie tak dobrze oceniacie :). Post krótki, ale doskonale oddaje to, że się cieszę z tego powodu.

Co jakiś czas, chcę poznać opinie użytkowników serwisu na temat pracy Zespołu mmorpg.org.pl. Nie inaczej jest też tym razem. Jak oceniacie naszą prace? Co robimy źle, a co dobrze? Co moglibyśmy robić lepiej?

Proszę tylko o odpowiedzi osób nie związanych bezpośrednio z Zespołem.

A niech pisze kto chce...