Oceńcie gameplaye

Dobra rozumiem swoj blad.

Wiecej nie bede nagrywal z osobami 2-3 lata mlodszymi.

Dziekuje za komentarze:), ale smutne jest to ze oceniacie ksiazke po okladce bo po jednym filmie.

Rzadkie jak moja kupa o poranku. Zacznijcie nagrywać jak już wszyscy będziecie po mutacji głosu. W trakcie nagrywania postaraj się chociaż opowiedzieć cokolwiek o grze, podawaj ciekawe informacje, tłumacz co robisz, a nie tylko gadasz ze swoimi kumplami o crapie, który totalnie mnie nie interesuje.

Widzę poziom koniec podstawówki/ewentualnie połowa gimnazjum. "Super pro pedał noob"-gratuluje jaki poziom prezentujesz z kolegami ale nie bierz się za nagrywanie.

Jak bym mało miał czytania tego na globalu, to jeszcze muszę tego słuchać NO Way !

Przez taką dzieciarnię lol ma poziom opinii gówno. Weście zróbcie mi przyjemność i odinstalujcie, nie gracie jako team kłócicie na początku gry a to już źle świadczy. Obrażacie oponenta więc mówię nie podoba mi się wasz film ;).

Ja sobię pozwolę na krótki, ale idealnie podsumowujący wasz filmik komentarz - Ale gówno.

@Up Dopisz tak na 2000 post.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Dobra rozumiem swoj blad.

Wiecej nie bede nagrywal z osobami 2-3 lata mlodszymi.

Dziekuje za komentarze:), ale smutne jest to ze oceniacie ksiazke po okladce bo po jednym filmie.