Witam. Chodzi mi o to że nie można oceniać odpowiedzi. A moim zdaniem powinno to być wprowadzone bo jak patrze że niektórzy takie głupoty piszą to aż chcę się dać minuska.
Ocenianie odpowiedzi
Według mnie wystarczy, że można kliknąć "Lubię to", wtedy taki ktoś wejdzie na profil kogoś innego i już wie, czy ten ktoś się zna, czy jest lubiany lub popularny. Jeśli ktoś siedzi już na forum pare lat a ma jakieś 5 "lajków" to o czymś świadczy. Jednak minusowanie jest niebezpieczne. Można zauważyć to na portalu. gdy weszło to za pierwszym razem, to ludzie się tak tym zarajali, że każdy otrzymywał minusy. A plusów to nie każdy chce sobie nawzajem dawać
chodzi mu o odpowiedzi do komentarzy na portalu. Nie da się, ocenia się tylko główne wypowiedzi, chociaż nie wiem dlaczego ; x
Hmm... nie napisał, że chodzi o odpowiedzi na portalu, myślałem, że tutaj na forum. Nie jest aż tak konieczne by je oceniać, większego sensu w tym nie widzę.
Jakoś niespecjalnie to widzę. Cyba nie jest to konieczne, aczkolwiek kogo obchodzi moje zdanie?
Ocenianie odpowiedzi można wrzucić, jednak problematyczne będzie wyświetlanie ich na samym szczycie. Przemyślę tę kwestię
Ocenianie odpowiedzi można wrzucić, jednak problematyczne będzie wyświetlanie ich na samym szczycie. Przemyślę tę kwestię
właśnie, w takim wypadku będzie trzeba zrezygnować z top commentów, chyba ze odpowiedzi byłyby zwykłymi komentarzami jak na YT i jeżeli taka odpowiedź trafiałaby na top to byłyby mały przycisk "Pokaż komentarz" (na który jest ta odpowiedź)
Witam. Chodzi mi o to że nie można oceniać odpowiedzi. A moim zdaniem powinno to być wprowadzone bo jak patrze że niektórzy takie głupoty piszą to aż chcę się dać minuska.