Ocenienie naszego kanału

Hejka !

Jak przeczytaliście w temacie tego posta, to proszę was o ocenienie naszego kanału, głównie wideo.

Jakieś porady, krytyki, poproszę.

www.youtube.com/user/EsKaStudio

Głównie chodzi mi o wideo, o grafikę zajmiemy się później, po prostu chcemy się wybić.

Dzięki : )

Po pierwsze, masz/macie echo jakbyście w piwnicy nagrywali.

Po drugie, masz/macie denerwujące, piskliwe głosy bez mutacji.

Po trzecie, jedyny filmik, który tam widzę, jest z Minecrafta, normalnie, kreatywność poziom master.

Po czwarte, w.w filmik tnie się jak cholera, jest w kiepskiej jakości, a komentarz jest żałosny.

Po piąte, obejrzałem tylko do drugiej minuty, moje uszy/oczy nie dały rady więcej znieść.

po prostu chcemy się wybić.

*facepalm*

1. Słabo obrobione audio (jak byś do szklanki gadał).

2. Głosy bez mutacji.

3. Format wideo 4 : 3 (czarne paski po bokach), minecraft strasznie się tnie.

4. Znowu minecraft czy nie możesz być bardziej kreatywny ?!.

Więc jak chcesz cokolwiek osiągnąć na youtube to poczekaj kilka lat, uzbieraj kasę na nowy mikrofon i znajdź bardziej kreatywny temat kanału.

Tyle ode mnie.

Odpadłem po 25sekundzie.. sorry to nie dla mnie.. (ale jest 1plus.. to tylko 1filmik)

Edit: "A po za tym to 1 odcinek więc czemu się dziwicie czemu jakoś do d*py , ale to 1 odcinek." No tak zapomniałem 1filmik... zawsze musi być do d*py? To chyba jestem dziwny.. bo pierwszy nie znaczy zły.

My dwaj chcemy udowodnić , że bez mutacji da się kręcić.

A po za tym to 1 odcinek więc czemu się dziwicie czemu jakoś do d*py , ale to 1 odcinek.

Już mieliśmy nagrane wszystko gdzie słychać nas było dobrze ale uświadomiliście nas , że minecraft nie jest oryginalny.

I Koyiro coś nie tak? Chyba masz neta słabego , bo film w jakości 720 pikseli ( HD ) , więc w czym problem?

Nie nasza winna że masz takiego neta jak nam i innym naszym znajomym nie tneło filmu.

A jak oglądaliście pierwsze 2 minuty to byście wiedzieli że nie można było używać Optifine który by bardzo pomógł.

Dziękujemy nagramy z czegoś innego.

Nie potrzebna nam mutacja , a po za tym żadna seria już nie jest oryginalna

"Napiszcie co sądzicie, ale jak sądzicie inaczej niż my śądzimy to śądzicie źle i nie powinniście się wypowiadać" Powodzenia z tym kanałem. Przyda wam się.

A ile wasza dwójka ma lat?

Filmik usunięty? Krytyka zawsze będzie, nie przejmujcie się :P

Ej no .... chciałem pocisnąć a tu filmu brak. Ale mimo wszystko, patrząc po komentarzach kolegów stwierdzam, że lipa. Słaba jakość audio jak i video. Głos bez mutacji ? ... Wiecie, że was to skreśla na samym początku. Człowiek po mutacji zawsze będzie lepszym, bo jego głos sprawia, że słuchając go czujemy się bardziej pewni jego wiedzy i słów. Tacy goście nie robią tego dla kasy czy sławy tylko dla fanu i słychać to w ich stylu opowiadania, a młoda polska zazwyczaj robi to dlatego, że nasłuchała się o gigantycznych zarobkach na YT albo dla sławy. Ostatnio była taka parka na YT. Chłopiec i dziewczynka, którym wyobraźnia się ruszyła i starali się pobawić w krytyków muzyki. Po 2-3 dniach ich działalność została usunięta bo mieli minusów tyle co niektóre gwiazdy wyświetleń. Na takie coś przyjdzie czas. Nam niczego nie udowodnicie, a jedynie zaliczycie wtopę oraz wybudujecie sobie reputację, której nie da się później usunąć. Co z tego, że za 20 lat będziecie nagrywać z poważnymi głosami skoro każdy kto was rozpozna powie.. " o to ten typ co jak był małolatem pierdzielił głupoty".

Hejka !

Jak przeczytaliście w temacie tego posta, to proszę was o ocenienie naszego kanału, głównie wideo.

Jakieś porady, krytyki, poproszę.

www.youtube.com/user/EsKaStudio

Głównie chodzi mi o wideo, o grafikę zajmiemy się później, po prostu chcemy się wybić.

Dzięki : )