Od czego zaczac ;)

Gralem na eu , osiagnolem tam 32 lvl lecz probemy z fpsami na tamtej wersji gry nie pozwolily mi jej kontynulowac , wiec przeszedlem na Us poprzez jump event , gram archerem lecz nie wiem od czego zaczac , gdzie najlepiej wykonywac q ? skille sie ogarnie powoli bo to najmniejszy problem. Doradzcie mi gdzie sie wybrac teraz by poexpic .

Ps. Dostaliscie wraz z eq pierscionki kolczyki i wgl? Bo ja tylko zbroje , bron , kase , mounta

Leć wszystkie fabularne questy od początku. To nie jest tak jak w metinie, że 30 lvl - bo.

Musze sie cofnac do pierwszej lokacji i biegac pokolei do innych?

tak

a te questy sa obowiązkowe ? co daje robienie ich ? szczerze nie chce mi sie ich robić :P

a te questy sa obowiązkowe ? co daje robienie ich ? szczerze nie chce mi sie ich robić

...

Fabuła, super cutscenki, pozwiedzasz piękny świat, trochę golda, a później itemy do enhantu.

Jeżeli na prawdę nie chcę się wam robić questów to chudźcie sobie na pirackie BG i tam dobijcie ten 60, chociaż to najsmutniejsza opcja, bo nie poznacie świata gry :<.>

To przykre widzieć jakie pokolenie graczy wyrasta, a wraz z nim coraz bardziej uproszczone gry...

No nic, pamiętajcie tylko żeby na 60 zrobić szybko reputacje na podstawowe itemy pve alle/port harbour, dobra biżuteria pve/pvp jest z battlegroundów.

Gdy już zdobędziecie te itemki i byle jaką biżuterię ze slotami na kryształki, możecie zacząć chodzić na nexusy i w międzyczasie farmić battlegroundy lub te questy Alliance na itemy pvp.

najlepsze sa gry typi tibia gdzie sam poznajesz swiat sam zwiedzasz mape a nie jak ten j**any kot od npc do npc jak po sznurku co to za zwiedzanei swiata??masa nudnych questow o pietruszke

2 potony i 200 expa co to za nagroda -.- mi tez nie chce sie robic tych durnych questow

To graj w tibie.

tak czy siak musisz je wykonac no chyba ze do końca gry chcesz grindowac, a to nie ma sensu bo tera to nie grinder.

Zresztą jak ci się nie chce to po jakiego grzyba zrobiłeś postać? Przez takich jak ty fani gry do dziś czekają na chara z58lv.

tak to jest jesli nie znasz gry a pchasz sie na jump event .... i tak dziwne ze fpsy na EU zle a na USA dobre;). dobrze ze wziales prostego archera bo patrzac na pytanie healem albo tankiem to bys sie zalamal ... .btw ta gra jest zeby wbic 60 chwile pofarmic i skonczyc bo nic wiecej w niej nie ma wiec patrzac w ten sposob zabrales sobie polowe radosci z poznawania swiata w grze

no nie to ja myslalem ze jak nie zrobie tych fabularnych to nie będę miał dostepu do czegos tam xD fajnie ze nie trzeba bo głownie to zalezy mi zeby sobie bg pograć :)

Dostałem 58lv Priesta i w między czasie zdobywałem poziomy u mojego Mistica.. obecnie ma 25lv.. I szczerze powiedziawszy lepiej gra mi się tym 25lv, niż tym 58lv. Dla newbie w świecie TERY radziłbym zrobić postać i wbijać poziomy od 1lv. No przecież w Tera nie ma takiego złego expa. Kasa leci jak leci.. więc zastanówcie się.. Bo wędrówka 1lv-60lv to super zabawa :)

Pazerność Polaków, najpierw ktoś coś daje za Free polaczki się rzucają nie zależnie czy im to potrzebne czy nie, a później porzucają jak niepotrzebna zabawkę.

A są tutaj tacy co porobili po parę charow i wogole nie grają.

Gralem na eu , osiagnolem tam 32 lvl lecz probemy z fpsami na tamtej wersji gry nie pozwolily mi jej kontynulowac , wiec przeszedlem na Us poprzez jump event , gram archerem lecz nie wiem od czego zaczac , gdzie najlepiej wykonywac q ? skille sie ogarnie powoli bo to najmniejszy problem. Doradzcie mi gdzie sie wybrac teraz by poexpic .

Ps. Dostaliscie wraz z eq pierscionki kolczyki i wgl? Bo ja tylko zbroje , bron , kase , mounta