Od graczy dla Graczy... Q/A

Witajcie!

Otrzymuje sporo prywatnych wiadomości, ludzie piszą do mnie in-game z różnymi pytaniami, problemami, w poszukiwaniu jakichś sprawdzonych informacji. Cieszę się iż populacja świeżej krwi wśród nas polaków trochę wzrasta, zainteresowanie BDO jest żywsze i ludzie jednak dowiadują się, że nie taki diabeł straszny jak go malują.

Wczoraj z dwoma towarzyszami broni rozmawiałem na temat zrobienia takiego naszego Q/A odnośnie BDO. Gramy w BDO od samego początku i chociaż wiemy, czujemy że mamy dość sporą wiedzę na jej temat to i tak są niezbadane jej elementy o których dużo nie wiemy.

Wpadliśmy na pomysł by pod sztandarem naszej gildii zrobić takie spotkanie na streamie z Wami. Część pytań zebralibyśmy na forum, pytań do których moglibyśmy się przygotować oraz pytania wprost z czatu. Postaralibyśmy się w czasie streamu zobrazować niektóre pytania itd.

Termin jaki sobie obmyśliłem to za 2 tygodnie, tuż przed wyjściem Witch/Wizzard Awakening.

Co o tym sądzicie, macie ochotę pozadawać trochę pytań, uzyskać odpowiedzi od ludzi, którzy nie uważają siebie za bogów w tej grze.

Piszcie, komentujcie, a jak się przyjmie to ustalimy datę godzinę i odpowiedni temat, gdzie będziecie mogli wpisywać swoje pytania.

Pozdrawiam

Super pomysł. Z chęcią posłucham co mają do powiedzenia bardziej doświadczeni gracze :)

Jestem ciekaw jaki masz lvl oraz ile spędzonych godzin, ze chcesz robic Q/A.

Jestem ciekaw jaki masz lvl oraz ile spędzonych godzin, ze chcesz robic Q/A.

Dziwne trochę pytanie...

Dziwne trochę pytanie...

Jakie dziwne ? To Polska jest :D Aż pierwszego posta napisał żeby podważyć Twoją wiedzę :D

Nie jestem chodzącą encyklopedią o BDO ale z chęcią podzielimy się wiedzą o grze i mamy nadzieję pomóc nowym graczom odnaleźć się w tym świecie.

Dziwne? Jesli masz 50lvl,15h spedzone w grze i chcesz pisac Q/A to troche bezsensu ;)

Dziwne? Jesli masz 50lvl,15h spedzone w grze i chcesz pisac Q/A to troche bezsensu 

Skąd się tacy ludzie biorą?

Gramy w BDO od samego początku i chociaż wiemy, czujemy że mamy dość sporą wiedzę na jej temat to i tak są niezbadane jej elementy o których dużo nie wiemy.

Dziwne? Jesli masz 50lvl,15h spedzone w grze i chcesz pisac Q/A to troche bezsensu 

Dredzik z ekipą chcą pomóc nowym graczom więc nawet jeśli mają 50lv i 15h grania to i tak więcej wiedzą niż newbie.

Radzę czytać ze zrozumieniem a później komentować. Bo to tutaj popularne krytykować kogoś kto chce pomóc... poświęcić chcą swój czas więc fajnie to by było docenić. Jak kogoś nie interesuje... niech się sie udziela.

To jak, kiedy ten stream? :P a że tak się zapytam bo się nie znam, można zrobić tak, że to nie będzie tylko stream online ale będzie można obejrzeć później jak np nie trafi się z terminem?

Witajcie!

Otrzymuje sporo prywatnych wiadomości, ludzie piszą do mnie in-game z różnymi pytaniami, problemami, w poszukiwaniu jakichś sprawdzonych informacji. Cieszę się iż populacja świeżej krwi wśród nas polaków trochę wzrasta, zainteresowanie BDO jest żywsze i ludzie jednak dowiadują się, że nie taki diabeł straszny jak go malują.

Wczoraj z dwoma towarzyszami broni rozmawiałem na temat zrobienia takiego naszego Q/A odnośnie BDO. Gramy w BDO od samego początku i chociaż wiemy, czujemy że mamy dość sporą wiedzę na jej temat to i tak są niezbadane jej elementy o których dużo nie wiemy.

Wpadliśmy na pomysł by pod sztandarem naszej gildii zrobić takie spotkanie na streamie z Wami. Część pytań zebralibyśmy na forum, pytań do których moglibyśmy się przygotować oraz pytania wprost z czatu. Postaralibyśmy się w czasie streamu zobrazować niektóre pytania itd.

Termin jaki sobie obmyśliłem to za 2 tygodnie, tuż przed wyjściem Witch/Wizzard Awakening.

Co o tym sądzicie, macie ochotę pozadawać trochę pytań, uzyskać odpowiedzi od ludzi, którzy nie uważają siebie za bogów w tej grze.

Piszcie, komentujcie, a jak się przyjmie to ustalimy datę godzinę i odpowiedni temat, gdzie będziecie mogli wpisywać swoje pytania.

Pozdrawiam