Witajcie!
Otrzymuje sporo prywatnych wiadomości, ludzie piszą do mnie in-game z różnymi pytaniami, problemami, w poszukiwaniu jakichś sprawdzonych informacji. Cieszę się iż populacja świeżej krwi wśród nas polaków trochę wzrasta, zainteresowanie BDO jest żywsze i ludzie jednak dowiadują się, że nie taki diabeł straszny jak go malują.
Wczoraj z dwoma towarzyszami broni rozmawiałem na temat zrobienia takiego naszego Q/A odnośnie BDO. Gramy w BDO od samego początku i chociaż wiemy, czujemy że mamy dość sporą wiedzę na jej temat to i tak są niezbadane jej elementy o których dużo nie wiemy.
Wpadliśmy na pomysł by pod sztandarem naszej gildii zrobić takie spotkanie na streamie z Wami. Część pytań zebralibyśmy na forum, pytań do których moglibyśmy się przygotować oraz pytania wprost z czatu. Postaralibyśmy się w czasie streamu zobrazować niektóre pytania itd.
Termin jaki sobie obmyśliłem to za 2 tygodnie, tuż przed wyjściem Witch/Wizzard Awakening.
Co o tym sądzicie, macie ochotę pozadawać trochę pytań, uzyskać odpowiedzi od ludzi, którzy nie uważają siebie za bogów w tej grze.
Piszcie, komentujcie, a jak się przyjmie to ustalimy datę godzinę i odpowiedni temat, gdzie będziecie mogli wpisywać swoje pytania.
Pozdrawiam