Od jakich gier zaczynaliście?

Silkroad Online @Mimo że stara jeszcze się trzyma, choć i tak jak wtedy 80% to boty 500 silków + GrabPet + sBOT + WTFAST ,GG,HF

Silkroad to nie gra przez przeglądarkę.

Z tego co pamiętam to Ogame i gry na miniclip czy jakoś tak.

Masa tego była...

visArcana, plemiona, travian, bitefight, battleknight, ad quest... reszty chyba nie pamiętam już :D

Zaczynałem jakoś od Dragon Fable, chwile później My Fantasy (które gdyby nie kasacja kont byłaby najlepszą via www imo) i Adventure Quest, w które gram do tej pory...i to już chyba ponad 10 lat :D

Zaczynałem od Ogame później Gladiatus,Wolni Farmerzy :D ,Travian i Ikariam

O ile dobrze pamiętam, to moja kariera w grach via mmo zaczęła się od Menelgame, gdzie zostałem wciągnięty przez znajomego. Zaraz obok zbierania puszek był Tanoth, którego nawet miło wspominam.

Po prostu Knights.

Nie grywam w przeglądarkowe gry, ale pamietam gry na moja pierwsza konsole, chyba to było w 1994 roku jakoś. Tak, Super Nintendo, The Legend of Zelda: A Link to the Past :)

TheCrims oraz Plemiona ^^ Dlugie lata spedzone przy TC a Plemiona to nie trzeba mowic ^^

Blood Wars, byłem jednym z beta testerów.

Jak sobie pomyślę jak się ta gra stoczyła to mnie odrzuca od każdej przeglądarkówki...

Ogame, 2005 rok, zaraz po odpaleniu polskiej wersji językowej.

Teraz sobie zdałem sprawę, że to już 10 lat, ale ten czas leci...

Ultima Online / Meridian59

z via www to chyba The Crims a potem Ogame.
A tak to pierwsza gra video(jakoś chyba lekko zapomniany termin? Gra videoooooOOooO) to Mario Bros jeszcze na NES* dalej leży gdzieś zapomniane w piwnicy.(swoją drogą wiecie, że pegasus był podróbką właśnie tej konsoli?)

swiat-nintendo-13.jpg

A pamięta ktoś taką konsolę co się pod telewizor podłączało i było tam Mario takie kaczki co siędo nich strzelało.

Już nie pamiętam jak się to nazywało.

Ktoś pamięta?

Pewnie nic wyróżniającego się: Gladiatus, BiteFight, Travian, a później Runescape.

A pamięta ktoś taką konsolę co się pod telewizor podłączało i było tam Mario takie kaczki co siędo nich strzelało.Już nie pamiętam jak się to nazywało.Ktoś pamięta?

Pegasus + pistolet na kablu i śmiejący się pies gdy nie trafiłeś? ^^

Pegasus + pistolet na kablu i śmiejący się pies gdy nie trafiłeś? ^^

Tak dokładnie o to mi chodziło.

Szkoda że te lata już nie wrócą...

Przeglądarkowe granie zacząłem od... Hm. Trudno jest mi sobie przypomnieć co było pierwsze, ale było kilka gier w które nałogowo grałem, a mianowicie:

-OGame (ach to nocne wstawanie żeby flotę wysłać...)

- BiteFight

- Red Dragon

- Travian

A potem całe zainteresowanie tym wszystkim naturalnie umarło niestety, ale powspominać miło :D

Przeglądarkowe:

- BloodWars

- BiteFight

- Plemiona (jeszcze na pierwszym świecie ^^)

Co do Clientówek to najwspanialej wspominam moje pierwsze mmorpg Coquer Online, z wielką chęcią pograłbym w to jeszcze, ale strasznie zniszczyli tą grę :/

Ja zacząłem od MMO Sherwood i takiej gry, co się po księżycu chodziło kosmonautą, ludzie potem bugowali, że można było polecieć na ziemię :D

Pierwszą grą mmo był Mu Online. Do teraz mam sentyment, najlepsza gindówka ever.
Z przeglądarkowych to Plemiona, zacząłem jak na polskiej wersji wchodził drugi świat. Gram do teraz, niedawno plemię w którym byłem wygrało 72 świat :D A teraz przerwa, bo sesja.