Jak w temacie.
Jakie były wasze pierwsze gry przeglądarkowe w które zaczęliście grać?
Ja zaczynałem od Tagorii, później Farmerama i kilka mniej znanych.
Jak w temacie.
Jakie były wasze pierwsze gry przeglądarkowe w które zaczęliście grać?
Ja zaczynałem od Tagorii, później Farmerama i kilka mniej znanych.
Zaczynałem w BiteFight jeżeli chodzi o via www.
Zaczynałem w BiteFight jeżeli chodzi o via www.
O widzisz! Zapomniałem, też w nią grałem.
Jest strasznie wciągająca i wprowadza genialny klimat.
Bitefight oraz bodajże Battleknight z the crims na czele jeśli chodzi o via www.
Z klientowych bodajże metin 2/tibia.
Battle knight.
Farmerama
Red Dragon, ktoś pamięta...?
Bodajże 2001 albo 2002 rok
Ja zostałem namówiony w podstawówce na granie w pokemony i plemiona.
Choć pokemony wspominam naprawdę miło.
Farmerama lub gladiatus
Adventure coś tam na kafejce już nie pamiętam
AdventureQuest prawdopodobnie, też w to grałem + BiteFight i OGame.
RuneScape 2007 chyba albo w 2008 zaczynałem coś takiego i Ogame
Ja zaczynałem od najlepszego MMORPG Martial Heroes. Niestety zamknęli w 2010 roku ;/
Adventure Quest oraz The Crims (pamietam jak w podstawówce była mania na to)
Z klintówek to Mu Online. Tibia i WoW Classic na priv (dzięki tym grom miałem lepsze oceny z anglika w podstawówce )
Z mmo na przeglądarkę to Drakensang Online, a tak to jakieś Farmeramy, Howrse i inne takie "zapychacze czasu"
Silkroad Online
@Mimo że stara jeszcze się trzyma, choć i tak jak wtedy 80% to boty
500 silków + GrabPet + sBOT + WTFAST ,GG,HF
Plemiona - kiedyś to była gra, bo dzisiaj to już po prostu biznes.
Red Dragon, czasem jeszcze się tam zajrzy
Endless Online. Niesamowicie niszowy produkt w który grało może kilka tysięcy osób max. Świetna gierka w rzucie izometrycznym, według mnie mogłaby być konkurentem dla Tibii, jednak twórcy zupełnie ją porzucili, może z sentymentu zostawiając serwer w ruchu. Teraz jest tylko kilka prywatnych serwerów, a edytowanie contentu jest tak dziecinnie proste, że samemu można takowy postawić. Super hardcorowa gierka z pełnym grindem, bo nie było w ogóle questów na expa, a te które były dawały jedynie jakieś przedmioty.
Tragoria ah pierwsze raz w grze online , nie grałem zbyt długo. Potem adventure quest world cód miód orzeski, angielskie się troszkę poduczyłem, grałem ze znajomymymi i nie znajomymi.
Pierwszymi mmo via www w jakie grałem były Adventure Quest i DungeonBlitz. A gra która wciagnęła mnie na dłużej to chyba król gier via www obecnie czyli Drakensang Online.