Potrzebuje sobie kupić ten tzw. RaF lecz nwm od kogo kupić. Prawdopodobnie gdy będę miał wszystkie dodatki i max lvl to będę kupował czas gry za golda lecz teraz chce za RaF. Myślę że najlepiej kupować od tego co najwięcej sprzedaje ale tutaj się wole upewnić o raczej na pewno ktoś będzie miał jakiegoś sprzedawce sprawdzonego. Kogo polecacie ?
Od kogo kupić RaF
~~~~REFRESH~~~~
Refresh sie robi po 48 godzinach bodajże.
Co do tematu, nie mozesz poszukac na allegro i w komentarzach popatrzec czy sprzedawca jest dobry ??
http://allegro.pl/wow-raf-30dni-gwarancja-frozen-aktywne-24-7-i3122854524.html
Zawsze biorę od tego człowieka i nigdy nie miałem problemu, więc jak najbardziej polecam
Szukaj raferow z "gwaranacja" gdy blizzard ci zabierze dostajesz nastepnego . Co nie zmienia faktu ze powinienes kupowac prepaida bo kiedys mozesz sie na tym przejechac!
Dzięki wielkie ; )
Potrzebuje sobie kupić ten tzw. RaF lecz nwm od kogo kupić. Prawdopodobnie gdy będę miał wszystkie dodatki i max lvl to będę kupował czas gry za golda lecz teraz chce za RaF. Myślę że najlepiej kupować od tego co najwięcej sprzedaje ale tutaj się wole upewnić o raczej na pewno ktoś będzie miał jakiegoś sprzedawce sprawdzonego. Kogo polecacie ?