Od najbliższego poniedziałku, Biedronka (po 10 złotych) będzie sprzedawać 300 różnych gier. W tym jednego MMORPG'a

· Agatha Christie· Age of Empires: The War Chiefs· Agatha Christie: Kolekcja Tajemnic· Alicja w Krainie Czarów· &...

Wyświetl pełny artykuł

Trochę jestem zawiedziony brakiem wielu tytułów w spisie :\ Jednak wypatrzyłem kilka gier, które postaram się nabyć z czystego sentymentu (kiedyś się grało i fajnie by było mieć oryginalne pudełko dzisiaj). Mam nadzieję, że te wszystkie gimbusiątka, które wyciągną od rodziców hajsik na te gry "mamo! daj kasę, idę do biedry bo tam giery po 10 zyla!!" i w ogóle, nie zgarną tych ambitniejszych czy bardziej znaczących tytułów (SC czy NN 2 i parę innych, które wypatrzyłem) :\ Taki coś weźmie, pogra dzień i wywali bo to za trudne, bo grafika ch* itp.

Z drugiej strony dalej, nie ma w spisie zbyt wielu prawdziwych legend aby tak bardzo się przejmować. Życzę szczęścia poszukiwaczom zacnych tytułów, obyście odnaleźli to czego szukacie.

Tak na prawdę to z lepszych gier można tutaj się doszukać Serious Sama, Warhammera 40k czy Turoka. Ale bardzo cieszy mnie obecność gier pokroju Planescape, Gothica.

· Agatha Christie· Age of Empires: The War Chiefs· Agatha Christie: Kolekcja Tajemnic· Alicja w Krainie Czarów· &...

Wyświetl pełny artykuł