Od początku

Witam,

poszukuje kogoś kto chciałby zacząć przygodę z wowem, komu mógłbym wysłać rafa abyśmy razem expili(dzięki rafowi 300% więcej expa jeżeli jesteśmy razem w party). Osobiście mam już parę postaci na jednym serwerze w tym trzy postacie na 90 jednakże chciałbym zacząć grę od nowa. Oczywiście we wszystkim pomogę :) Aktualnie, gdyby ktoś chciał kupić wowa ze wszystkimi dodatkami, jest paczka na keye gdzie za wszystko płacisz 135.90.

Pozdrawiam i zapraszam, Rolf

Ps. W razie jakichkolwiek pytań proszę je zadawać poniżej :)

Witam, chciałbym odświeżyć a zarazem zaprosić wszystkich chętnych zagrania od nowa na serwer defias brotherhood, strona horda. Z kolegą zaczęliśmy sobie expić, nim więcej nas tym lepiej. Zapraszamy wszystkich chętnych :)

gdy znów będzie aktywny RAF to mogę grać :) warrior porc 86lvl

Kurde. Ja jestem na tym samym serwerze tyle, że ally ;p

Na allach mam 3 postacie na 90 i parę 80+ ;) Zapraszamy na horde, ja mam shaman ench 44 a kolega druid(aktualnie restro pod dungi) 44 :)

No ja właśnie też szmaan enhi mam ,ale zostaję u ally. Hordę machnę jak wejdzie Warlords of Draenor i zboostuje sobie kogoś do 90 na hordzie.

Zauważyłem w grze, że znowu można wysyłać rafy, a więc odświeżam temat i zapraszam wszystkich zainteresowanych. Razem będziemy expić i wprowadzę cię do świata World of Warcraft.
Pozdrawiam

Chciałbym dodać, iż mam propozycję dla tego kto chciałby mieć ze mną rafa. Tzn, złożymy się pół na pół na prepaida z czego ty dostaniesz 2 miesiące gry a zapłacisz jak za miesiąc a ja zapłacę tyle co za miesiąc i tyle dostanę. Myślę, że to bardzo opłacalne dla tego kto będzie chciał rafa ode mnie i będzie ze mną grał. :)

Ok jestem zainteresowany właśnie zakupiłem grę i jestem na etapie expienia druida. Jeżeli będzie więcej osób z wielką przyjemnością mogę zacząć od nowa jakokolwiek klasą. Możemy także zorganizować wspólną grę hmm np jutro od godziny 10:00 lub od 15:00 zależy ile będzie chętnych na daną godzinę. Osobiście preferuję klasy tank lub healer aby wspomagać party w trudnych sytuacjach :) Osoby chętne zapraszam na ts3: 178.217.187.112:8474 (TS mmorpg.org.pl) na kanał World of Warcraft tutaj możemy omówić szczegóły naszej wspólnej przygody i mam nadzieje że będzie nas wielu :)

Dodatkowa informacja:

Jeżeli pierwszy raz zaczynasz grać w WoW'a to jest fajna promocja gdyż za zakup Battlechesta(podstawaka aż do kataklizmu) kosztuje jedyne 5 funtów czyli ok 25zł. Tylko aby otrzymać taką promocję trzeba ściągnąć grę stworzyć postać wejść do gry a następnie wylogować się. Następnym krokiem jest kolejne zalogowanie się do gry ii wyskoczy nam tabelka że z 14.99 funta zapłacimy tylko 4,99 bardzo tanio jak na tak rozbudowaną grę MMORPG. Więcej informacji na TS3.

Ok, plan się zmienił. Jestem w posiadaniu battlechesta. Oddam go temu kto chciałby ze mną rafa. Razem byśmy expili i jeżeli byłby to twój pierwszy raz także bym Cię wprowadził w grę. Szukam osoby dojrzałej. Chciałbym zacząć grać najpóźniej jutro.

Zapraszam i pozdrawiam

Ps chętnych Proszę o pw

@down Wybacz jeżeli Cię uraziłem. Uznałem za bezsensowne zakładanie 9999 tematów z tym samym.

@up proszę nie pisać w moim temacie propozycji rafów. Jeżeli chcesz to załóż własny. Proszę moderatorów o usunięcie powyższego posta.

Odświeżam, poszukuje jeszcze jednej osoby.

Gdybyś jednak potrzebowal dwóch, to ja z Moją Lubą zatapiamy się w wirtualnym świecie.

Oczywiście. Piszcie pw, w trójkę zawsze lepiej dla gildii.

Parę osób się pytało czy nadal daje rafy. Odświeżam i piszę, iż nadal to robię. W razie czego pw. Pozdrawiam :)

Witam,

poszukuje kogoś kto chciałby zacząć przygodę z wowem, komu mógłbym wysłać rafa abyśmy razem expili(dzięki rafowi 300% więcej expa jeżeli jesteśmy razem w party). Osobiście mam już parę postaci na jednym serwerze w tym trzy postacie na 90 jednakże chciałbym zacząć grę od nowa. Oczywiście we wszystkim pomogę :) Aktualnie, gdyby ktoś chciał kupić wowa ze wszystkimi dodatkami, jest paczka na keye gdzie za wszystko płacisz 135.90.

Pozdrawiam i zapraszam, Rolf

Ps. W razie jakichkolwiek pytań proszę je zadawać poniżej :)