Od razu rezygnujecie z MMORPG'ów z wbudowanym auto-trackerem?

Ma auto-tracker? No to nie gram.Ile razy coś takiego słyszeliśmy w stosunku do gier z wbudowanym auto-trackerem? Wiele, wiele razy, chociaż w ankiecie takich osób wystarczyło tylko do zdobycia 29% wszystkich głósów.Reszta (71%) nie robi teg...

Wyświetl pełny artykuł

GW 2 nie ma takiego auto-tracka ? W sensie, że na mapę klikam i tam sobie lezie.

Takie bieganie na "automacie" czasami się przydaje, zwłaszcza na początku. W Age of Wulin/Wushu nie miałem czasami pojęcia jak dotrzeć gdziekolwiek, ale gdy już wiedziałem to i owo o takim mieście, to i tak przebijać się ulicami lepiej było na "automacie", gdzie w tym samym czasie mogłem czytać questa albo grzebać sobie w ... eq. W takim razie w czym problem, że gra ma auto-tracka ? I tak liczą się inne rzeczy w graniu w mmo, a nie to że dolazłem do takiego i takiego lasu z GPSem (że Ent mnie pojedzie z liścia, że nienaturalnie gram czy jak?). Można pisać o tym, że nie poznam mapy i terenu i potem ciężko będzie mi się odnaleźć gdy np. będzie ustawka z inną gildią gdzieś tam, ale nie. Jak ktoś patrzy na ten ekran to ogarnie mapę, imo. Jednak fakt faktem, że jednak mmo z tą opcją, są z nieco niższej półki, albo przynajmniej w większości.

Ma auto-tracker? No to nie gram.Ile razy coś takiego słyszeliśmy w stosunku do gier z wbudowanym auto-trackerem? Wiele, wiele razy, chociaż w ankiecie takich osób wystarczyło tylko do zdobycia 29% wszystkich głósów.Reszta (71%) nie robi teg...

Wyświetl pełny artykuł