Od zera do bohatera - gra od początku

Siemka szukam osoby lub też osób to wspólnego popykania w Guild Wars 2 od początku. Chętni niech piszą w temacie kontakt do siebie. Co do TS3 to mam serwer więc z tym problemu nie ma.

Ja planuje powrót, będę grał nową postacią także możemy się zgadać ;)

Ja dopiero wrócę do GW2 pod koniec marca, obecnie siedzę w Niemczech i nie mam tutaj możliwości grania :(

A jaki serwer bo jeżeli blacktide to ja niestety nie pogram z wami.

Zapraszam na serwer Gunnar's Hold mamy polską gildię. ^^

Pamiętajcie że jest Guesting tak że nie ważne jaki serwer, można razem grać ino WvWvW odpada.

Guesting to shit jak dla mnie. Ale jeżeli ktoś dopiero zaczyna Swoją przygodę z GW2 to polecam jeszcze raz serwer Gunnar's Hold i naszą gildię " Zabójcy Smoków [ZS] " ;)

Ja też chętnie pogram, ale mam remont w domu, także czasem się zdarzy trochę poafkować :P, ale też z góry mówię, że nie jestem jakimś graczem 24/7, jedynie w weekendy gram trochę więcej.Dajcie znać jaki serwer :D.

@EDIT zaczynam patchować grę, co może trochę potrwać, bo dość dawno nie grałem.

Serwer Blacktide

//edit

Zapraszam na TS3 wszystkich chętnych - uverixona.o-x.pl

Też się mogę dołączyć jbc.

@up

Zapraszam na TS3. Co prawda już zaczęliśmy no ale 6 level wbijesz szybko ; )

Z chęcią też zagram, jak narazie na TS pusto, zostaje na ts wyciszony jak ktoś będzie to mnie poke"nijcie albo mi napiszcie.

I jak tam? Ekipa sie trzyma? Jakie poziomy ^^? Chętnie dołączę jakims altem ;-)

Aktualnie gram sam level 38

A ja to co :(

Ty grasz chodźby wcale ; p. W każdym bądź razie do gry wracam w poniedziałek bo jestem na wyjeździe świątecznyn.

Siemka szukam osoby lub też osób to wspólnego popykania w Guild Wars 2 od początku. Chętni niech piszą w temacie kontakt do siebie. Co do TS3 to mam serwer więc z tym problemu nie ma.