Od zera do bohatera - wspólna gra

Witam serdecznie. Chciałbym zapytać się was moi drodzy czy znalazły by się jakieś osoby do wspólnej gry która rozpoczęła się 24.09.2013 o godz 16-17?? Poszukuję przede wszystkim osób starszych 18+ i znających universum Gwiezdych Wojen dodatkowo aby osoby także używały komunikatora TS3,Skype lub Ventrilo.

Dodatkowe informacje:

-serwer najprawdopodobniej Tomb of Freedon Nadd PvP(eng) lub The Red Eclipse PvE(eng)

- strona konfliktu była by do negocjacji ale ja osobiście preferuję Imperium :)

-klasy postaci kto co woli bez żadnych spin ani zmuszania do danej postaci

Osoby chętne do wspólnej gry proszę o informację pod tematem pw na forum lub na GG:5256704. Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia :)

też zastanawiam się nad SWTOR może i się skuszę zobaczę jeszcze.

Osobiście zaczynam grę po 16 jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam wspólne granie jest najlepsze szczególnie w SWTOR

Ja się pisze :)

Fuji odezwij się do mnie na gg :)

ok już odzywam się do ciebie :) Może ktoś inni też się zgłoszą :)

Witam witam serdecznie. Jeżeli ktoś z was poszukuje na serwerze Tomb of Feedon Nadd po stronie Imperium dobrej gildii zapraszam do Bractwa Ciemności do których sam niedawno dołączyłem. Posiadają własny ts3 oraz forum. Na dzień dzisiejszy posiadają ok 68 aktywnych graczy w różnych porach dnia. Zapraszam wszystkich miłośników universum Gwiezdnych wojen do wspólnej gry :)

moge zagrać tak za kilka dni pobieram.

a wgl czy granie na free sie opłaca ?

Będę grał. Server ToFN. Klasa sith inquisitor, strona imperium oczywiście. Nick prawdopodobnie Rolka.

a są mocne ograniczenia czy raczej tak w miarę?

da się grać, zresztą 80zł na 2 miesiące to nie jest dużo, dzieci w wieku podstawówki zostawiają tyle w sklepiku szkolnym przez miesiąc. zawsze można sobie odpuścić chipsy czy browar i kasa na suba jest :)

szybie pytanko szybka odpowiedz ;] jak mam na koncie preorder tylko to musze kupic cala gre ? ogolnie chce grac bez zadnych ograniczen ;]

Aby grać bez ograniczeń musisz opłacać subskrypcję.

właśnie zacząłem grać, sit warrior. nick Beweriu. odezwijcie sie, samemu nudno grać

Hej i co gracie? Macie jakąś gildie na Tombie?

ja gram sam; < dzisiaj kumpel do mnie dojdzie to będzie ciekawiej

Witam serdecznie. Chciałbym zapytać się was moi drodzy czy znalazły by się jakieś osoby do wspólnej gry która rozpoczęła się 24.09.2013 o godz 16-17?? Poszukuję przede wszystkim osób starszych 18+ i znających universum Gwiezdych Wojen dodatkowo aby osoby także używały komunikatora TS3,Skype lub Ventrilo.

Dodatkowe informacje:

-serwer najprawdopodobniej Tomb of Freedon Nadd PvP(eng) lub The Red Eclipse PvE(eng)

- strona konfliktu była by do negocjacji ale ja osobiście preferuję Imperium :)

-klasy postaci kto co woli bez żadnych spin ani zmuszania do danej postaci

Osoby chętne do wspólnej gry proszę o informację pod tematem pw na forum lub na GG:5256704. Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia :)