Witam dzisiaj ściągam lineage PL. Nigdy nie grałem wcześniej. Zapraszam chętnych do wspólnego popykania gg 4927083
Od zera na oficjalnym
Nie zaczynaj na PL -> Eu only
na PL gra 500-600 online, na core eu 1500-1700 a i tak tam się grindzi, robi instancje to że gra jest po polsku nic Ci nie da.
Quaku a orientujesz się może ile gra ludzi na serwerach ncsoftu ?
Na NC Soft 70%-80% graczy to boty i każdy ma zalogowanych po +/- 5 boxów więc gdyby nawet mieli 5k online.... to zaledwie 20% stanowią żywi gracze
jak kolega wyżej 60% na nai to boxy/boty, przy czym boty to nie problem a programy do PvP np. zRanger bez tego nie masz szans przeciw innemu użytkownikomi i w zasadzie każdy na tym jedzie przez co gra jest zautomatyzowana.
Jak global only core, tam masz jak wyżej, chociaż prawda jest taka, że na core przy x2 expie grając po 4-5h dziennie dobicie do levelu na PvP(zabawy) zajmie Ci z rok, min. 99/95/80/80 - char i nie zapomnij o r99 eq. Teraz pytanie jaki online z tego 1.5-2k będzie za rok, bo z powodu premier BnS/ArcheAge spodziewałbym się nawet 2 krotnego spadku.
Także prawda jest taka, że jak start na core to tylko przez allegro i kupić postać chociaż tego 99/90/80/80
A jak teraz to wygląda z klasami, nadal 8 czy już jest więcej ?
Klas jest znowu 35 +/-, ale roznia sie kosmetycznymi sprawami np reuse skili / dodatkowe skile. Tworcy Lineage2 beda chcieli poglebic ta roznice.
Gram healerem Aeore Eva Saint i on ma unikatowe np buffek na mane (zwiekszenie przy odnawianiu many) i zmniejszony reuse skili o -5% (dodatkowo moge sobie kupic jewel freya ktory daje mi dodatkowe -5% co daje -10%).
Patchnote Lindviora i Valiance mozesz sobie przeczytac.
W przyszlym roku na Core ma wyjsc dodatek Valiance (Epeisodion), czyli gdzies za 1 lub 2 miesiace. Pierw musza byc testy a potem dadza clienta na server.
Polski offlicial dostanie ten dodatek dopiero za 6-7miesiecy i bedzie bardzo zbugowany.
NCWest juz ma dlatego ze sa bezposrednio zwiazani z NCSoftem koreanskim.
Ja ściągam z 4games eu. Zobaczymy jak to bedzie
My zaczeliśmy grać na PL około 2 tygodnie temu. Od 0 do 95 (już niektórzy z subkami i noblami). Chodzą po forach i nie tylko takie trole co pier**lą. Nie PL bo tam 600 osób online.
Gówno prawda! W naszym klanie jest średnio 40 osób online a takich jak my jest o wiele więcej.
Zasada taka. Chcesz grać w wersji angielskiej z obcokrajowcami -> leczisz na EU.
Chcesz grać w polakami na polskim serwerze - > lecisz na PL.
Od 10 lat gram w Lineage 2 i przeskoczenie na PL nei było takie trudne. Tydzień i przyzwyczaiłem się do naszego rodowego języka. Miło jest zresztą patrzeć na graczy i porozumiewać się w języku polskim.
Tyle ode mnie.
Witam dzisiaj ściągam lineage PL. Nigdy nie grałem wcześniej. Zapraszam chętnych do wspólnego popykania gg 4927083