Witam, pograłem już trochę i gierca jak najbardziej w porządku(nie jestem specjalnym fanem mmo), zauważyłem też, że granie w solowej orkiestrze mija się całkowicie z celem, dlatego wyjściowe pytanie brzmi: znalazłaby się osoba/y zainteresowane wspólną grą od samego początku na serwerze pve?
Od zera
Z checia ale na serwerze pvp ,ale to dopiero jak powstanie nowy serwer ,dlategoz czekam na niego zniecierpliwoscia
Z tego co mi wiadomo mają je dodać przy wejściu modelu f2p, a skoro mogę pograć już teraz na trialu, nie zamierzam czekać tyle czasu
Hmmm... w sumie mógłbym spróbować, to znaczy na PvP mam lagi, co prawda da się grać, ale jest to denerwujące, jeśli na PvE nie BD miał lagów z miłą chęcią pogram, daj znać co i jak na GG, i od razu możemy grać... ^^
Na pve też mi się zdarzały, ale nie jakoś nagminnie i nie przeszkadzało mi to w zabawie. Zawsze można zmienić kanał na inny, z mniejszą populacją. No to ekstra, poczekajmy chwilę, może ktoś się jeszcze przekona
ja juz gram na PVE Fraya wiec tez bym sie przylaczyl do grania
Zamierzamy zacząć w godzinach wieczornych, kiedy nikt nie będzie miał nic na głowie, więc do tego czasu możecie tutaj zgłaszać swoje zainteresowanie. Później zgadamy się na gadu albo innym ustrojstwie
Ja osobiście gram już na pvp ale mam wam coś do zakomunikowania Po godzinie 21 na all serwach ping skacze do 500 ms ... a to chyba mówi samo za siebie ;D
Do tej pory żadnych większych problemów nie zauważyłem, nic co by uniemożliwiało normalną grę
Ja też mogę z Wami się pobawić na serwerze PvE, gdyż PvP mi się zbrzydł, te żmije czyhające na newbie w naszych miejscach zdobywania doświadczenia. I zazwyczaj czekają grupowo.
Napiszcie może tutaj dokładnie o której zamierzacie zacząć grać, kto i kim będzie grał.
Sukirai, łucznik.
Jestem gotowy na kompromis, zaczniemy kiedy każdy się zadeklaruje, a sprawę klas możemy poruszyć przed samą grą
Ja mystic, moze niech ktos poda GG i kiedy bedzie dostepny, zrobimy konferencje i przedyskutujemy wszystko, chyba że na TS3
Załączyłem gg do profilu, niewidoczny, ale cały czas jestem
Wysztykich którzy będą chcieli pograć od "zera" kiedy Tera przejdzie na free to play zapraszam do śledzenia Polskiego Serwisu o Tera Online najprawdopodobniej dość mocna ekipa graczy z polski założy gildie na nowopowstałych serwerach. Będziemy poszukiwać chętnych Polaków do wspólnej gry.
Kto chce grac na serwerze PvE en pisac skype Hans.Bagieta
co maci w :
ClientBinariesReleaseRevision.txt version bo mi ta ttera nie działa ;/ ściągam us zobacze
$Revision: NAEU-18.1008 $
SrcRegVer: 34805
GoldVer: 34805
ReleaseName: NAEU-18.1008
ReleaseDate: 2012-11-20 11:50:37 +0900
ClientRevision: 230179
ShareRevision: 230179
ReleaseDataRevision: 35568
serwery eu mają tłumaczenie na polski ? (tak z ciekawości bo się przymierzam , nie robi mi to różnicy ale znacznie ułatwiłoby rozgrywkę)
A dlaczego solo expienie jest w tej grze takie złe?
Jakis ts, skype? Mozna pograć- why not.