Od zera

Siemka!

Jestem na etapie ściągania Aiona. I chciałbym się zawczasu zapytać jak to jest z serwerami. Gdzie gracie, tzn. fajniejsze polskie legionu gdzie się znajdują ,czy warto tam grać ze względu na ekonomikę np. czy cena gp nie jest dla nowego gracza niemożliwa do nafarmienia itp. itd.

Frakcja jest dla mnie obojętna ale jestem nastawiony na grę drużynową i chciałbym się dowiedzieć gdzie nie będę zmuszony do solowania wszystkiego czego się da. Dlatego proszę o mniej lub bardziej konkretne odpowiedzi :)

Nexus Asmo. Tam gra Beorn, Ozonek. Jak wbijesz 10 to do nich pisz.

Elyos Nexus legion Ravens zaprasza napisz do Yakimoi jak wbijesz do gry albo na naszym forum: forum.novasociety.com

Ok czyli w każdym razie Nexus :) .Dzięki wielkie za odpowiedż . A i czy w Etherions jest jakiś konkretny wiek wymagany jak co u niektórych? Widziałem w opisie legionu średni wiek i niestety troszkę brakuje (mam 15). Da rade dołączyć pomimo to ? :)

Ja w wieku 14 lat tam byłem i gadałem na ts. Nikt nic nie gadał itd.:) Bardzo fajni ludzie. Polecam!

Dzięki. Już nie mogę się doczekać .Jak tylko ściągnę i dobije ten 10 to zgłoszę się do odpowiednich osób. Jeszcze dobrze nie zacząłem a już się wciągnąłem :0

Jak chcesz szybko wbić lvl to nie rób questów z craftem i tych co dają mało expa. Zrobisz je sobie na 60lvlu, albo wcale ;)

Serdecznie zapraszam do Legionu, Czader :)

Dzięki. Jak tylko uda mi się pobrać w całości (mam małe problemy techniczne) i wbije 10lvlek to się do kogoś z was zgłoszę.

Siemka!

Jestem na etapie ściągania Aiona. I chciałbym się zawczasu zapytać jak to jest z serwerami. Gdzie gracie, tzn. fajniejsze polskie legionu gdzie się znajdują ,czy warto tam grać ze względu na ekonomikę np. czy cena gp nie jest dla nowego gracza niemożliwa do nafarmienia itp. itd.

Frakcja jest dla mnie obojętna ale jestem nastawiony na grę drużynową i chciałbym się dowiedzieć gdzie nie będę zmuszony do solowania wszystkiego czego się da. Dlatego proszę o mniej lub bardziej konkretne odpowiedzi :)