Od zera

Witam!

Aktualnie gram w Aiona , lecz zastanawiam się nad przejściem do L2. W związku z tym mam kilka pytań :

1. Czy opłaca się osobie która jeszcze nie miała styczności z L2 w niego zagrać na polskiej wersji?

2. Jak jest ze społecznością (na polskich serwerach) . Pustki czy jest z kim grać (pomimo iż serwer dopiero wystartował)

3. Czy warto pchać się w ten tytuł nie zamierzając wydawać na niego nawet 1zł ?

4. Jak jest ze znalezieniem party? Gra solo/party? Jest z kim pograć na mniejszym lvl czy jak w Aionie np. gra z legionem zaczyna sie dopiero jak wbijesz max lvl, pvp i raidowanie też :/

Z góry dzięki i sorka jeśli to już gdzieś było :/

1. Czy się opłaca. Nie wiem, sam zaczynam właśnie dziś, a nigdy styczności z L2 nie miałem. Jest okazja się zabawić, to trzeba spróbować. Wstyd, bądź co bądź w L2 nie grać, więc ja idę nadrabiać zaległości

2. Sam wspomniałeś, że dopiero co serwer wystartował, więc osób jest póki co pełno, każdy chce zobaczyć co się szykuję

3. Na to Ci nie odpowiem, bo jednak konto Premium daję trochę udogodnień, nie mam doświadczenia.

4. Póki co jest z kim grać od początku, serwer wystartował i przez najbliższe dni, większość postaci będzie niskopoziomowa.

1. Dla ludzi grających w nowe tytuły L2 może wydać się nieco archaiczne, ze względu na sposób sterowania, czy rozwoju postaci. Na to pytanie trudno odpowiedzieć

2. Graczy jest bardzo dużo (L2 było kiedyś najpopularniejszym MMO w Polsce)

3. Jedyne co warte premiuma, to 2x exp, ale da się bez tego żyć

4. Do 85 spokojnie można solować, ale po bez pt prawie nic nie da się robić.

1. Jeśli podobają ci się gry tego typu to tak, warto. L2 posiada chyba do dziś najlepiej zrobione Siegie, ta gra słynie z PvP. Choć ta nowa klronika trochę przyćmiła możliwości PvP ze względu na zbyt wysokie kary za pk.

2. Nie wiem jak to wygląda na polskim serwerze, serwer europejski trochę pistką śmieci, ale zawsze znajdziesz kogoś do gry na wyższym poziomie. Z racji tego, że Polski serwer niedawno wystartował to na pewno znajdziesz klanu i ludzi chętnych do gry.

3. Tak jak poprzednicy powiedzieli, ta gra to nie P2W, akurat Innowa moim zdaniem swietnie zrobiła mikropłatności.

4. Do 85 można solować. Do 40 lvla praktycznie robi siã same questy solo. Po 85 z solo już sŏ poważne problemy. Oczywiście grajac healerem/tankiem bãdziesz miał ciężej grając solo niz łucznikiem.

Tez od niedawna zasmakowalem tego tytulu i nie pozalowalem (zwlaszcza w gronie 6 znajomych)

Witam!

Aktualnie gram w Aiona , lecz zastanawiam się nad przejściem do L2. W związku z tym mam kilka pytań :

1. Czy opłaca się osobie która jeszcze nie miała styczności z L2 w niego zagrać na polskiej wersji?

2. Jak jest ze społecznością (na polskich serwerach) . Pustki czy jest z kim grać (pomimo iż serwer dopiero wystartował)

3. Czy warto pchać się w ten tytuł nie zamierzając wydawać na niego nawet 1zł ?

4. Jak jest ze znalezieniem party? Gra solo/party? Jest z kim pograć na mniejszym lvl czy jak w Aionie np. gra z legionem zaczyna sie dopiero jak wbijesz max lvl, pvp i raidowanie też :/

Z góry dzięki i sorka jeśli to już gdzieś było :/