Oddaj/wymień swój złom :)

Witajcie postanowiłem założyć ten temat,gdyż wydaje mi się,że w przyszłości "ochroni" (i ułatwi prace moderatorom:D) on te podforum przed spamem:)

Otóż chodzi mi oto aby Wy użytkownicy wystawiali tutaj itemy,które chcecie oddać za free lub je wymienić :) Ja jeszcze nie mam czego oddawać bo mam dopiero 15 lvl :)

Jeśli ktoś ma item pod evasion z trzema połączonymi zielonymi socketami to odezwać się na forum.

Chyba,źle to zrozumiałeś:) piszemy tutaj jak mamy coś do oddania a nie urządzamy tutaj koncertu życzeń :) wieczorem jak nie będę mieć niewytłumaczalnych dc to wrzuce tu screeny jakiegos żółtego low lvl złomu :)

Witam mam do oddania gemy nie chce mi się pisać nazw ale napisz jaki chcesz to zobaczę czy mam liga domyślna

Mam do oddania kilka gemów summ szkieletów poison arrowa i deszcz szczał :P Z największą chęcią wymienił bym się za niebieskiego gema wrath.

"szczał" xd gz a jak długo szczał ? i gdzie ? :D

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/80757

Jeśli ktoś chce jakiś skill gem, mogę wymienić za arm na 45-55 lv z energy shieldem albo łuk 45+.

taki sam temat z wygodnym systemem pokazywania przedmiotów jest na forum głównej strony.

Patrsa, jeśli byłbys taki hojny podarować Discipline lub spell totem byłbym bardzo wdzięczny. Itemków na taki lvl niestety nie mam, jedynie moge CI zaoferować inne gemy.

Witajcie postanowiłem założyć ten temat,gdyż wydaje mi się,że w przyszłości "ochroni" (i ułatwi prace moderatorom:D) on te podforum przed spamem:)

Otóż chodzi mi oto aby Wy użytkownicy wystawiali tutaj itemy,które chcecie oddać za free lub je wymienić :) Ja jeszcze nie mam czego oddawać bo mam dopiero 15 lvl :)