Oddam 2 klucze Smite

Oddam 2 klucze do gry Smite za darmo , kto pierwszy ten lepszy pisać na pw.

Został 1 klucz !

EDIT: Mogę jeszczę oddać konto z aktywowanym keyem ! Nie używane , liczyłem że po aktywacji klucza znajdę tam kolejne 3 ale nici :D Więc konto jest nadal do oddania. Pisać PW

Myślałem że zejdą w mgnieniu oka ale widzę że nie ma chętnych ?

Edit : zostało mi jeszcze konto z aktywowanym keyem , więc chętni pisać

Boom i po koncie , zdobędę więcej kluczy dam znać.

EDIT: Kolejne konto z aktywowanym kluczem , pisać PW

EDIT: I ostatni klucz. Postaram się zdobyć więcej kluczy , niech w tą grę zacznie grać więcej polaków !

Nie było potrzeby zakładania drugiego tematu żeby oddać klucze, pierw lepiej przeszukać forum żeby niepotrzebnie nie dublować tematów http://mmorpg.org.pl...9-klucze-smite/

Dzięki za podzielenie się kluczami/kontami

Ja chętnie przyjmę klucz pisz na pw ( albo wymienię za klucz do C9 upoważniający do zagrania 27 czerwca a nie 30 :)

jaq z checia przyjme konto !! lub kluczyk czekam pilnie na PW

Bardzo chętnie przygarnę kluczyk lub konto. Z góry dzięki ;].

Tutaj masz jak zdobyc w 2 minuty.

Prosze o klucz!

Proszę o klucz jak coś to PW ! :>

Jestem chętna na ten klucz :D

Oddam 2 klucze do gry Smite za darmo , kto pierwszy ten lepszy pisać na pw.Został 1 klucz !EDIT: Mogę jeszczę oddać konto z aktywowanym keyem ! Nie używane , liczyłem że po aktywacji klucza znajdę tam kolejne 3 ale nici Więc konto jest nadal do oddania. Pisać PWMyślałem że zejdą w mgnieniu oka ale widzę że nie ma chętnych ?Edit : zostało mi jeszcze konto z aktywowanym keyem , więc chętni pisaćBoom i po koncie , zdobędę więcej kluczy dam znać.EDIT: Kolejne konto z aktywowanym kluczem , pisać PWEDIT: I ostatni klucz. Postaram się zdobyć więcej kluczy , niech w tą grę zacznie grać więcej polaków !
Podaj kluczyka bo cie ktos zbzika :D (bez urazy)

Łapcie klucz F1625-DE185-B2984-BEFA4-7C1C7 :P

@DOWN

No niestety nie mam więcej, ale jeżeli będę miał to Ci wyśle :)

i znów nie zdążyłem się załapać jak byś miał jeszcze jeden ^^ to proszę wyślij na pw bo cały dzień szukam kluczy ;/

Klucze się skończyły, temat zamykam. (W razie czego można zawsze otworzyć, wystarczy pw.)

Oddam 2 klucze do gry Smite za darmo , kto pierwszy ten lepszy pisać na pw.

Został 1 klucz !

EDIT: Mogę jeszczę oddać konto z aktywowanym keyem ! Nie używane , liczyłem że po aktywacji klucza znajdę tam kolejne 3 ale nici :D Więc konto jest nadal do oddania. Pisać PW

Myślałem że zejdą w mgnieniu oka ale widzę że nie ma chętnych ?

Edit : zostało mi jeszcze konto z aktywowanym keyem , więc chętni pisać

Boom i po koncie , zdobędę więcej kluczy dam znać.

EDIT: Kolejne konto z aktywowanym kluczem , pisać PW

EDIT: I ostatni klucz. Postaram się zdobyć więcej kluczy , niech w tą grę zacznie grać więcej polaków !