Oddam 3 kluczyki do gry

Oddam 3 kluczyki do bdo, które otrzymałem za conq package. Jedyny wymów - prośba o wbicie 30 lvl na danej postaci. Proszę o kontakt tutaj w temacie albo na PW i wyślę kluczyk

Witam otóż zanim poproszę o klucz jest pytanko czy uda mi się wbić 30 lvl w ciągu tygodnia grając dziennie około 3 godzin. Bo jak rozumiem ten kluczyk działa przez 7 dni aż do wbicia 30 lvl czy jakoś tak. Nie chcę przygarniać klucza jeśli nie wywiąże się z umowy. Pozdrawiam

PS. Jeśli okaże się że jest to możliwe proszę o kluczyk

Witam otóż zanim poproszę o klucz jest pytanko czy uda mi się wbić 30 lvl w ciągu tygodnia grając dziennie około 3 godzin. Bo jak rozumiem ten kluczyk działa przez 7 dni aż do wbicia 30 lvl czy jakoś tak. Nie chcę przygarniać klucza jeśli nie wywiąże się z umowy. Pozdrawiam

PS. Jeśli okaże się że jest to możliwe proszę o kluczyk

Ten kluczyk jak dostaniesz masz bdo full wypas czyli pełną wersję gry tylko wymóg jest taki abyś wbił 30 lvl wtedy Ty i osoba która Ci go podarowala otrzymacie bonusy.

30 lvl z gearem i wiedzac co sie robi wbija sie... 10-30 minut ;D takze bez gearu i bez znajomosci gry mysle ze max 3-4h. zaraz kluczyk podesle

edyta: dokladnie jak fredmen napisal, dostajesz za free pelna gre a ja jak wbijesz 30 lvl value packa czyli w sumie plusy dla kazdego

Hej, jeśli masz jeszcze jakiś wolny kluczyk to mi taki układ jak najbardziej pasuje.

W sumie ja swój kluczyk już mam ale dla dziewoji mógłbym go ogarnąć i w dzień może 2 wbić ten 30 :)

Jeżeli byłbyś chętny na taki układ daj mi znać ;)

Ok podsyłam. 2 kluczyki poszły w takim razie. jeszcze jeden wolny.

Cześć, jeśli masz jeszcze klucz byłbym nim zainteresowany, lvl wbije pewnie w 2/3 dni

Ok. Wysłane. Także brak kluczyków. W razie czego mam jeszcze 10 guest passów jeśli ktoś zainteresowany - ale one tylko ważne tydzien i trzeba wtedy gre kupić

Jesli ktoś nadal ma kluczyk mam mase czasu na grę : ) i szybciutko wbije ten 30 poziom : ) ciaglę łupie w ArcheAge (7ancestral) i juz mam dosć tego i szukam czegoś nowego : )

Oo również byłbym zainteresowany kluczykiem ewentualnie. 30 poziom raczej nie stanowi problemu ;)

jesli nadal sa klucze to bym prosił biedny student nie stac na BDO a z checia zagrał bym sobie

Jeśli nadal są klucze to jestem zainteresowana, 30lvl nie stanowi żadnego problemu, przyda mi się jakaś przerwa od AA :D

Ok. Wysłane. Także brak kluczyków. W razie czego mam jeszcze 10 guest passów jeśli ktoś zainteresowany - ale one tylko ważne tydzien i trzeba wtedy gre kupić 

Przecież autor tematu napisał że juz nie ma kluczy, wszystkie rozesłał i temat do zamknięcia, proszę was, czytajcie ze zrozzumieniem :/

Oddam 3 kluczyki do bdo, które otrzymałem za conq package. Jedyny wymów - prośba o wbicie 30 lvl na danej postaci. Proszę o kontakt tutaj w temacie albo na PW i wyślę kluczyk