Mam do oddania konto Defiance jedyne co trzeba zrobić to napisać jakiś sensowny komentarz.
Konto logowane było także na End of Nations i RIFT.
Mam do oddania konto Defiance jedyne co trzeba zrobić to napisać jakiś sensowny komentarz.
Konto logowane było także na End of Nations i RIFT.
Chciałbym kluczyk ,ponieważ nie mam w co grać więc z chęcią zagram i lubię te klimaty ;)Dostanie klucza może zachęci mnie do serialu.Zapewniam ,że kluczyk się u mnie nie zmarnuje
Cześć. Otóż też chciałbym klucz do tej gry ponieważ lubie gry tego typu a raczej bez klucza nie zagram . Byłbym bardzo wdzięczny. tzn zagram ale w triala to mnie nie interesuje
Hej, chciałbym pograć w Defiance gdyż zainteresowała mnie ta gra pod względem fabularnym (serial fajny) i chciałbym ją sprawdzić, czy rzeczywiście jest taka fajna. Podobno ma też ciekawy jak na mmo świat, fajnie byłoby zrobić eksploring Jeśli mnie wybierzesz, zobaczę czy Defiance jest takie dobre jak mówią, chcę pograć w naprawdę dobrą grę. A tak właśnie zapowiada się ta produkcja.
Dobra napiszcie e-mail 1 osoba dostanie to na PW napisze hasło.
mandrah@o2.pl
jakub24071997@gmail.com
multipanj@gmail.com
mandrah@o2.pl
Już zamieniam
Ten gościu nawet nie brał udziału Nawet tutaj jest oszustwo....
DOWN - To po kiego organizować takie konkursy jak i tak organizator grę da jakiemuś kolesiowi, który nawet nie brał udziału? Gdzie tu logika?
Troche dziwne Trzeba będzie sobie kupić a wygranemu gratulacje :|
Ten gościu nawet nie brał udziału Nawet tutaj jest oszustwo....
słuszna uwaga i jako że zdążyłem to przeczytać więc konto leci na e-mail multipanj@gmail.com ponieważ inne są używane albo nie można.
"An error has occurred. Our minions have been notified. You may try again later." później zamienie e-mail bo jak widzisz nei można narazie
Że co proszę? To chociaż można było powiadomić i poprosić o inny mail czy co innego, a nie dawać kolesiowi bez udziału
Że co proszę?
twój e-mail jest używany może jesteś zarejestrowany na Rift /End of Nations
To zawsze mogę ci podać drugi e-mail
Jeśli by email nie zadziałał to na papierowypapier@wp.pl
To zawsze mogę ci podać drugi e-mail
Jako iż 2 wpisałeś e-mail to dam ci szanse i podaj 2 jak nie bd działać to leci Bimbrownika.
PS:
EDIT: Sorry za to zamieszanie.
Warzoch.odlot@wp.pl
Warzoch.odlot@wp.pl
Wysyłam hasło na PW PS: jedyny e-mail działający życzę miłej gry.
Dzięki