Oddam Defiance

Mam do oddania konto Defiance jedyne co trzeba zrobić to napisać jakiś sensowny komentarz.

Konto logowane było także na End of Nations i RIFT.

bzny.png

Chciałbym kluczyk ,ponieważ nie mam w co grać więc z chęcią zagram i lubię te klimaty ;)Dostanie klucza może zachęci mnie do serialu.Zapewniam ,że kluczyk się u mnie nie zmarnuje

Cześć. Otóż też chciałbym klucz do tej gry ponieważ lubie gry tego typu a raczej bez klucza nie zagram :). Byłbym bardzo wdzięczny. tzn zagram ale w triala to mnie nie interesuje :D

Hej, chciałbym pograć w Defiance gdyż zainteresowała mnie ta gra pod względem fabularnym (serial fajny) i chciałbym ją sprawdzić, czy rzeczywiście jest taka fajna. Podobno ma też ciekawy jak na mmo świat, fajnie byłoby zrobić eksploring :) Jeśli mnie wybierzesz, zobaczę czy Defiance jest takie dobre jak mówią, chcę pograć w naprawdę dobrą grę. A tak właśnie zapowiada się ta produkcja.

Dobra napiszcie e-mail 1 osoba dostanie to na PW napisze hasło.

mandrah@o2.pl

jakub24071997@gmail.com

multipanj@gmail.com

mandrah@o2.pl

Już zamieniam

Ten gościu nawet nie brał udziału :o Nawet tutaj jest oszustwo....

DOWN - To po kiego organizować takie konkursy jak i tak organizator grę da jakiemuś kolesiowi, który nawet nie brał udziału? Gdzie tu logika?

Troche dziwne ;) Trzeba będzie sobie kupić a wygranemu gratulacje :|

Ten gościu nawet nie brał udziału Nawet tutaj jest oszustwo....

słuszna uwaga i jako że zdążyłem to przeczytać więc konto leci na e-mail multipanj@gmail.com ponieważ inne są używane albo nie można.

"An error has occurred. Our minions have been notified. You may try again later." później zamienie e-mail bo jak widzisz nei można narazie

Że co proszę? To chociaż można było powiadomić i poprosić o inny mail czy co innego, a nie dawać kolesiowi bez udziału :P

Że co proszę?

twój e-mail jest używany może jesteś zarejestrowany na Rift /End of Nations

To zawsze mogę ci podać drugi e-mail ;)

Jeśli by email nie zadziałał to na papierowypapier@wp.pl

To zawsze mogę ci podać drugi e-mail

Jako iż 2 wpisałeś e-mail to dam ci szanse i podaj 2 jak nie bd działać to leci Bimbrownika.

PS:

10ch.png

EDIT: Sorry za to zamieszanie.

Warzoch.odlot@wp.pl

Warzoch.odlot@wp.pl

Wysyłam hasło na PW PS: jedyny e-mail działający życzę miłej gry.

Dzięki :)