Oddam dostęp do konta cbt revelation online

sory za capsa w tytule ale czemu nie?

otóż włączyłem ro, pobiegałem od npc do npc, zrozumiałem że to kolejna chinszczyzna i odpuściłem.

oddam dostęp do konta (poprostu wysle passy, a Ty graj sobie ile chcesz) za darmo. w sumie nie takie darmo, jedyne co musisz zrobić to napisać dlaczego Ty masz dostać te konto. prosze nie pisać PW tylko w tym temacie. konto zostanie oddane jutro do godziny 10 rano, bo beta krótka (chyba) wiec i czasu nie ma. powodzenia chlopcy dziewczęta :)

Cześć,

Z chęcią przyjmę passy

Dlaczego ja ?

Nie dostałem się do bety, czekam z niecierpliwością na tą grę, lubię takie klimaty.

Co by tu duzo gadac. Aktualnie na rynku nie ma dobrego MMO, ktore by mi sie juz nie przejadlo. Poczatek roku akademickiego byl nie dawno, sporo funduszy poszlo na ksiazki i ksero tak wiec braklo troche na founder packa do revelation online.

Moge zagwarantowac, ze gdybym dostal to konto to wycisne z niego wszystkie poty!

Było by fajnie móc przetestować grę przed jej oficjalną premierą, tym bardziej że ponoć jest tam dość dobre PVP

Chciałbym otrzymać klucz, ponieważ strasznie czekałem aby PRZETESTOWAĆ RO. Nie udało się dostać do CBT, to będę musiał czekać na OBT. I po raz pierwszy chciałbym zagrać w grę przed premierą oficjalną. Jeśli mi się nie spodoba to pewnie też bym oddał :D

Cześć, z chęcią przyjmę te konto, dlaczego masz wybrać mnie? Otóż grałem grę na chińskiej wersji, gra mi się spodobała ale jak wiadomo grać i mieć po 200-300 pingu nie jest zbyt przyjemnie, chciałbym po prostu pograć w tą grę z normalnym pingiem. Jako że szczęście mi nie dopisało i na każdym giveaway'u jaki był klucza nie udało mi się wygrać, to zwracam się z prośbą o ciebie byś użyczył mi konta i pozwolił przetestować grę z normalnym pingiem, oraz w miarę normalnym tłumaczeniem :)

Witam! :)

Miło z Twojej strony że postanowiłeś podzielić się dostępem do CB do której jak wiemy jest dość ciężko się dostać. Ja niestety nie miałem wystarczająco dużo rozdanych punktów umiejętności w "szczęście" przez co nie zostałem jednym z tych szczęśliwców :D

Dlaczego ja powinienem otrzymać ten dostęp? Może zacznijmy od tego że to nie jest tak że powinienem a miło by było go otrzymać. Otóż widzisz interesuje się tematem MMORPG od kilku lat a samym tematem Revelation Online od kilku miesięcy i naprawdę jak debil teraz szukam w google co pare godzin frazy "Revelation Online CBT Key" zaznaczając "ostatnia godzina" ^^ Tak więc chciałbym zwyczajnie trochę pograć, po testować grę przed jej oficjalną premierą.

Pozdrawiam! I życzę powodzenia reszcie! :)

Dlaczego ja?

Bo już pobralem

Bo w Mu już się nagralem

Bo chcę sprawdzić z czym to się jje

I czy da radę przy piwku przebrnąć przez tą chińszczyzne.

Jeśli konkurs jest jeszcze aktualny to z chęcią wezmę udział :)

Dlaczego ja? Miałem zamiar sam kupić dostęp do Revelation, nawet ściągnąłem już klienta ale od dziewczyny usłyszałem, że jeśli wydam jeszcze złotówkę na jakąś grę w tym roku to do jego końca mogę odnowić kontakt z moją prawą ręką :D Ewentualnie mogę Ci dorzucić konto na origin z fifa 15 i the crew z dodatkiem bo i tak już nie gram :)

klucz poszedł, do zamknięcia ;)

sory za capsa w tytule ale czemu nie?

otóż włączyłem ro, pobiegałem od npc do npc, zrozumiałem że to kolejna chinszczyzna i odpuściłem.

oddam dostęp do konta (poprostu wysle passy, a Ty graj sobie ile chcesz) za darmo. w sumie nie takie darmo, jedyne co musisz zrobić to napisać dlaczego Ty masz dostać te konto. prosze nie pisać PW tylko w tym temacie. konto zostanie oddane jutro do godziny 10 rano, bo beta krótka (chyba) wiec i czasu nie ma. powodzenia chlopcy dziewczęta :)