Oddam klucz do cbt dragon nest-global.Wystarczy ,że napiszesz dla czego właśnie ty masz go dostać.
Oddaje klucz bo jutro o 5:40 jadę na wakacje a nie chcę żeby klucz się zmarnował.
Oddam klucz do cbt dragon nest-global.Wystarczy ,że napiszesz dla czego właśnie ty masz go dostać.
Oddaje klucz bo jutro o 5:40 jadę na wakacje a nie chcę żeby klucz się zmarnował.
pytanie retoryczne
no przecież jestem zajefajny
nie wierzysz??
uwierz:P
Mi bardzo by się przydał, bo kolega posiada takowy kluczyk, a ja chciałbym z nim pograć, więc, jeżeli się zgodzisz, prosiłbym o takowy Dodam jeszcze że nie przestaję grać w gry po 1-2 dniach, tak więc tu też tak się nie stanie.
Jak jeszcze nie dałeś kluczyka to bym prosił ze względu że właśnie wróciłem z zagrabicy i tam kompa nie miałem i przegapilem przez to wszystkie kluczyki a od dawna chciałem w to pograć
Ja chcę dostać klucz ponieważ nie przestane grac po 1 dniu chciałbym zagrać z bratem i mam dużo wolnego czasu.
Bardzo chętnie się nim zaopiekuję, napisałbym potem jakiś materiał dla serwisu, więc pożytek będzie.
Ja bardzo bym chciał ten klucz bardzo napaliłem sie na tą gre szukałem i przegapiłem wiele okazji nie chce abym znowu stracił okazje.
Powinnienem dostać ten klucz bo JAM JEST PIOOOOOOLCZ! No i może nagram z niej jakiś gameplay z komentarzem na YouTube. Powiemw nim, że jesteś fajny. Już na wersje chińską się wbić starałem ale coś mi nie wyszło... Byłbyś taki zajefajny i dał mi możliwość zagrania w tego cukierka?
Klucz rozdany temat do zamknięcia.
Temat został zamknięty. Powód: Na prośbę autora