Oddam klucz dragon nest

Oddam klucz do cbt dragon nest-global.Wystarczy ,że napiszesz dla czego właśnie ty masz go dostać.

Oddaje klucz bo jutro o 5:40 jadę na wakacje a nie chcę żeby klucz się zmarnował.

pytanie retoryczne

no przecież jestem zajefajny

nie wierzysz??

uwierz:P

Mi bardzo by się przydał, bo kolega posiada takowy kluczyk, a ja chciałbym z nim pograć, więc, jeżeli się zgodzisz, prosiłbym o takowy :D Dodam jeszcze że nie przestaję grać w gry po 1-2 dniach, tak więc tu też tak się nie stanie.

Jak jeszcze nie dałeś kluczyka to bym prosił ze względu że właśnie wróciłem z zagrabicy i tam kompa nie miałem i przegapilem przez to wszystkie kluczyki a od dawna chciałem w to pograć :)

Ja chcę dostać klucz ponieważ nie przestane grac po 1 dniu chciałbym zagrać z bratem i mam dużo wolnego czasu.

Bardzo chętnie się nim zaopiekuję, napisałbym potem jakiś materiał dla serwisu, więc pożytek będzie. ;)

Ja bardzo bym chciał ten klucz bardzo napaliłem sie na tą gre szukałem i przegapiłem wiele okazji nie chce abym znowu stracił okazje.

Powinnienem dostać ten klucz bo JAM JEST PIOOOOOOLCZ! :D No i może nagram z niej jakiś gameplay z komentarzem na YouTube. Powiemw nim, że jesteś fajny. Już na wersje chińską się wbić starałem ale coś mi nie wyszło... Byłbyś taki zajefajny i dał mi możliwość zagrania w tego cukierka?

Klucz rozdany temat do zamknięcia.

Temat został zamknięty. Powód: Na prośbę autora

Oddam klucz do cbt dragon nest-global.Wystarczy ,że napiszesz dla czego właśnie ty masz go dostać.

Oddaje klucz bo jutro o 5:40 jadę na wakacje a nie chcę żeby klucz się zmarnował.