Jeśli chcielibyście kluczyk napiszcie dlaczego a ja zastanowię się która osoba na niego najbardziej zasługuję.
Oddam Klucz
Ja bym poprosił kluczyk dla mojego kumpla , bo samemu gra sie troche lipnie.
Dziekuje i Wszystkiego Najlepszego.
Bo Diablo śmierdzi, a ja te święta spędzam pod mostem, więc wole pograć w PoE i zapomnieć o panującym mrozie
Chętnie go przygarnę, gdyż open beta startuje niebawem, a chciałbym zapoznać się z tym tytułem. Jeśli nie uda mi się zdobyć klucza to pozostaje kupno diablo 3 i też powinienem być zadowolony.
Ja bym chciał ten kluczyk, żebym wreszcie w to zagrał i mógł z czystym sumieniem hejtować i pisać, że D3 lepsze.
Od pewnego czasu szukam tytułu który wciągnął by mnie na dłużej i myślę że Path of Exile jest tą grą, niestety póki co nie udało mi się zdobyć klucza.
Witam , od pół roku poluję na klucz do PoE ... jak do tej pory nie udalo mi sie go zdobyc , gra mnie zafascynowala , jest calkiem inna niz te inne typu diablo czy torchlight .. dlaczego ? a no dlatego , ze w PoE nie ma waluty ( zlota , pieniedzy ) to wlasnie jest super , poniewaz kazdy itemek ma swoja wartosc , ludzie bede sie tylko i wylacznie wymieniac . 2 sprawa to , drzewko umiejetnosci jest tak wielkie , ze az oczy nie potrafia tego ogarnac ... wielki + poniewaz kazdy moze isc w calkiem innym kierunku
pozdrawiam i zycze wesolych swiat
Daj mi, bo tak...
daj mi to bo ja jedyny jestem sczery i ci co pisza ze sa biedni oszukuja widzialem Devisona jak po chleb szedl wczoraj :0
Dobra już oddałem,dziękuje a temat do zamknięcia.
Jeśli chcielibyście kluczyk napiszcie dlaczego a ja zastanowię się która osoba na niego najbardziej zasługuję.