Oddam konto do bety GW2

Witam wszystkich myślałem że będę uczestniczył w becie GW2 ale mój internet nie da rady pobrać 25 gb gry.Więc oddam konto w dobre ręce osoby która jako 1 napisze dlaczego chce uczestniczyć w tej becie.Dziękuje powodzenia.

Ja przyjme, ponieważ bardzo lubie GW i chiałbym przetestować, jak będzie to działac na moim komputerze i czy warto kupować.

Ja przyjme.

A umiesz czytac,jest napisane,ze trzeba napisac dlaczego by sie chcialo wziac udzial ;o a nie "Ja przyjme"

Edit.Juz edytowales ;)

Doczytaj to co napisałem.Uzasadnij wypowiedź .

@MichuXD

Mógłbyś się trochę postarać anie na szybko .

Jeśli nie oddajesz koledze wyżej to ja bym z chęcią zagrał chciał bym sprawdzić czy naprawdę gra jest warta tyle uwagi i czy ma to wszystko o czym czytałem i oczywiście czy warto wydać te 200 zł na nią :D

Witam

Jeżeli dalej posiadasz kluczyk do tej wspaniałej gry prosił bym o kontakt.

Jestem fanem gry Guild Wars od 3 lat. Chciał bym ten klucz ponieważ jestem ciekaw co twórcy arena.net wymyślili do drugiej części tej wspaniałej MMO. Niestety ze względu na koszty nie jestem w stanie póki co tego zrobić. Był bym naprawdę wdzięczny gdybym otrzymał ten klucz. Nawet 25gb nie jest w tym wypadku przeszkodą. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby

Pozdrawiam Agzer

WitamJeżeli dalej posiadasz kluczyk do tej wspaniałej gry prosił bym o kontakt.Jestem fanem gry Guild Wars od 3 lat. Chciał bym ten klucz ponieważ jestem ciekaw co twórcy arena.net wymyślili do drugiej części tej wspaniałej MMO. Niestety ze względu na koszty nie jestem w stanie póki co tego zrobić. Był bym naprawdę wdzięczny gdybym otrzymał ten klucz. Nawet 25gb nie jest w tym wypadku przeszkodą. Proszę o rozpatrzenie mojej prośbyPozdrawiam Agzer

Zakladam,ze konto zrobione pare min temu tylko po to zeby dostac key... ;)

Witam :)

Trochę tak inaczej, każdy piszę jak najlepiej ale jak wszyscy to i ja ! Ogólnie w gw gram trochę, podstawka i wszystkie dodatki - piękny end game jeśli można to tak nazwać. Chciałbym zobaczyć jak wygląda druga część stworzona przez tą firmę. Oglądając krótkie gameplaye leciała mi ślinka a co dopiero otrzymać dostęp do bety, coś pięknego. Wraz z moimi przyjaciółmi moglibyśmy przetestować tą grę, chcemy zobaczyć czy warto będzie kupić : ) Prosiłbym o udostępnienie konta, byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Tomek

Zrobione kilka minut temu ale nie tylko po to by dostać klucz ^_^ choć było by to miłe zaskoczenie. znajomy polecił mi to forum a ja przy okazji poszukuje jakiejś MMO do czasu premiery GW2. Więc pozdrawiam :D

Więc konto dostaje Tomek jego odpowiedz uważam za najbardziej stosowną .

GW2 waży 15gb tak gwoli ścisłości.

Witam wszystkich myślałem że będę uczestniczył w becie GW2 ale mój internet nie da rady pobrać 25 gb gry.Więc oddam konto w dobre ręce osoby która jako 1 napisze dlaczego chce uczestniczyć w tej becie.Dziękuje powodzenia.