Oddam konto do runescape ! (clvl 72)

Yo all,

Tak własnie... to nie omamy co czytacie smile.gif Naprawdę chcę oddać konto do RS ;P Hmmm... Większość z was by spytała "A gdzie haczyk ?" ;P Otóż jest mały haczyk... Oddam to konto temu, jesli ktos mi skołuje postać do Knight Online ;P A własciwie konto ;P Chciałbym konto puste, alebo zeby była na nim noobowata postac (max 5 lvl.)... To ma byc konto słabe... Myslę że moja propozycja jest opłacalna... ;D Na koncie od RS jest 105 k, Niektóre ubrania : Chicken, Zombie itp. Ma wszystko z Adamenta, i dobre skille... Więc zainteresowani proszę sie wypowiadac w temacie, bądz napiszcie do mnie na gg : 7459048 ;D Piszcie nawet gdy jestem niedostępny :P

CyA All ;D

Hm, a czemu sam nie założysz konta? Z tego co widzę, na razie nie ma takiej możliwości, lecz sądzę, iż jest to chwilowy problem. No i lepiej nie sprzedawać konta gry - a nuż Ci się Knight Online nie spodoba?

No i lepiej nie sprzedawać konta gry - a nuż Ci się Knight Online nie spodoba?

Chłopak jest dorosły i wie co robi.

Co do tematu żałuje, że nie pamiętam swoich passów (ani e-maila) do konta Knight Online, które założyłem w 2005 roku :-(

JA ci mogę dać konto do tej gry na 12lvlu chyba jak co to pisz

Ja tu dostrzegam pewien błąd ty konto nie dasz ale wymienisz a to jest znacząca różnica :P

Ale ja mu tą postać mogę dać za free bo w runescape się gra na javie więc nie chcę postaci z tego ;-P

Ale ja mu tą postać mogę dać za free bo w runescape się gra na javie więc nie chcę postaci z tego ;-P

Jak dają to bierz, jak biją to uciekaj :!: a nóż widelec za dwa miesiące zakochasz się w grach opartych na javie?

No właśnie miałem pytać, czy Java gryzie albo co. To coś złego, że gra jest w Javie? :>

Nie tylko mam wole sobie ściągnąć gierke i przy wolnym necie się zresztą będzie mi się cięło

:mrgreen:

Yo all,

Tak własnie... to nie omamy co czytacie smile.gif Naprawdę chcę oddać konto do RS ;P Hmmm... Większość z was by spytała "A gdzie haczyk ?" ;P Otóż jest mały haczyk... Oddam to konto temu, jesli ktos mi skołuje postać do Knight Online ;P A własciwie konto ;P Chciałbym konto puste, alebo zeby była na nim noobowata postac (max 5 lvl.)... To ma byc konto słabe... Myslę że moja propozycja jest opłacalna... ;D Na koncie od RS jest 105 k, Niektóre ubrania : Chicken, Zombie itp. Ma wszystko z Adamenta, i dobre skille... Więc zainteresowani proszę sie wypowiadac w temacie, bądz napiszcie do mnie na gg : 7459048 ;D Piszcie nawet gdy jestem niedostępny :P

CyA All ;D