Oddam konto do Wot

Hejka jako ze nie chce mi sie juz grac w czolgi ;].. oddam albo wymienie sie kontami. (troszke kasy wydalem na premke)

w garazu jest:

Tiger II - E-75 odblokowane

M12-m43/53(czy cos takiego) blisko do odblokowania

ISU-152

+(do kupna)

t-50 - t-50-2 odblokwane

t-43 odblokowane

+

97k wolnego expa (do wymienienia)

Biore :D

Jak chcesz to możesz oddać, nie sprzedam :) Jak będziesz chciał kiedyś z powrotem to oddam, nie ważne ile podexpie :)

Ja bym chciał

:D

Sam bym może ubiegał się o passy ze względu na ISU, jednak może się okazać, że z mojej perspektywy tylko wyglądał tak zajefajnie w działaniu. W tajgerze nie widzę jakiejś rewelki, arty nie lubię. Ale niezaprzeczalnie będzie to cieszyć nowego właściciela, o ile tylko da radę grać na tych tierach.

odrazu mowie ze ISU nie wymaxowane tylko gaski bodajze

Może być, jak pisałem wyżej, przygarnę, mam znajomych którzy pocinają, a mi się od zera nie chce zaczynać, no i byłem pierwszy :)

Sprzedaj na allegro. Przynajmniej trochę zarobisz.

zgłaszam się

Ja chętnie przyjmę- zawsze chciałem pójść w Ruskich i Niemców (Pz III/IV- zło) ale jakoś nie moge się zebrać. A jeśli chodzi o wymiane to jakie gry Cie interesują?

W prawdzie mam tylko VII tier, ale gram już ponad półtorej roku z przerwami. Mam T29. Więc, nie zmarnuje Twoich osiągnięć, oraz nie przyniosę Ci wstydu.

Pozdrawiam

Zawsze mozecie nabic mu expa itp a on odzyska xd

Sprzedaj na allegro. Przynajmniej trochę zarobisz.

O ile mi wiadomo to z takim inwentarzem nie zarobi wiele. Konto zyskuje wartość dopiero z typem 59.

Tak zasłyszane kiedyś z nieoficjalnego źródła :)

Hejka jako ze nie chce mi sie juz grac w czolgi ;].. oddam albo wymienie sie kontami. (troszke kasy wydalem na premke)

w garazu jest:

Tiger II - E-75 odblokowane

M12-m43/53(czy cos takiego) blisko do odblokowania

ISU-152

+(do kupna)

t-50 - t-50-2 odblokwane

t-43 odblokowane

+

97k wolnego expa (do wymienienia)